מכתב מהנרי וניקה, כואבים את מותו של ברק נקשרי

H E N R E E

New member
מכתב מהנרי וניקה, כואבים את מותו של ברק נקשרי

שלום חברים, הזדעזענו לשמוע על מותו של ברק נקשרי. המקרה נודע לניקה ולי בשבוע האחרון, ואנחנו עדיין בהלם מוחלט מזה, זה פשוט לא נתפס! אנחנו קוראים את כל הדברים שאנשים כותבים עליו באתר לזכרו והלב פשוט מסרב להאמין שהוא איננו... איזה חבר טוב! תמיד נכון לעזור, כמה אנשים אהבו אותו ולכמה אנשים הוא חסר עכשיו... והמשפחה... אוי, מה הם בטח מרגישים? זה נורא! קשה לדמיין את זה, לעכל את זה, להזדהות עם זה... זה כל כך קשה.... ילד כל כך מקסים, תמיד שמח ואופטימי, כשהוא היה רואה אותנו, ביחד או לחוד, היה נותן חיבוק ענקי ושואל ומתעניין ומחמיא... אני נזכר בפעם האחרונה שראיתי את ברק, זה היה במסיבה בפאג, לפני חודש בערך, פתאום אני מרגיש חיבוק דוב מאחורי, הסתובבתי ושמחתי לראות אותו, כי כרגיל, היה לו חיוך ענקי על הפנים והוא התעניין מה נשמע ומתי יהיה שיר חדש וכמה הוא התגעגע אלינו... ניקה נזכרה שלפני שלושה חודשים הוא ראה אותה במסיבה באומן, קפץ עליה, חיבק אותה, והיא התגלגלה מצחוק כשהוא התחיל להוריד מעצמו תכשיטים שענד ושם אותם עליה... אני חושב שזו מטפורה נהדרת לאיזה בן אדם הוא היה, לכמה הלב שלו היה רחב. חבל, כמה חבל! רק בן 19 מה הוא כבר הספיק לראות בחיים?!? וקשה... זה כל כך קשה, המילים נעתקות... שלא נדע עוד צער, יש מספיק מזה. תהא נשמתו צרורה בגן עדן, הנרי וניקה

EMANUELA XD

New member
שלום הנרי מה שלומך מאמי?

אני הכרתי את ברק והוא היה >>קשה לדבר עליו לשון עבר ילד מקסים >>חבל עליו שכך נקטף ברגע אחד מהחיים "יהי זכרו ברוך"

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבאמת עצוב! ../images/Emo16.gif

למרות שלא הכרתי אותו. אני עדיין חושב שהמוות שלו ממש טראגי.

יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

לא הכרתי אותו באופן אישי, אבל אני בטוח לפי כל הסיפורים שהיה בן אדם מקסים. חבל שלא מספרים יותר עובדות על המקרה, לא בגלל הקטע הסקרני והחטטני, אלא בגלל שאולי מותו יכול להציל חיים אחרים בעתיד ושיהווה לקח לנערים אחרים בגילו. בכל מקרה באמת שלא נדע עוד צעק במקרים דומים. אמיר.

למעלה