מכתב מולריה

מכתב מולריה

לפני כמה חודשים כשולריה מקסיוטה ביקשה תרומות החלטתי לתרום. אומנם תרמתי סכום קטן (50 ש"ח) אבל שמחתי על כך [הייתי תורמת הרבה יותר אילו יכולתי].
ציינתי גם שאין צורך לשלוח דבר בתמורה.
כשלפני האולימפיאדה ולריה שלחה מייל עידכון זה שימח אותי מאוד.
אבל ממש לא ציפיתי להפתעה שחיכתה לי היום בדואר - תמונה של ולריה מהאולימפיאדה חתומה על ידה (מצ"ב התמונה).
זה לגמרי עשה לי את היום! אך בנוסף הרגשתי שוב צביטה בלב על כך שאני לא יכולה לתרום לה מספיק כך שתוכל להתאמן בשקט.

אבצע

New member
אפשר לנתח דברים כאלה

שיווק הוא אמנות אבל הוא גם מדע. כעיקרון צריך לבדוק מה עבד יותר טוב ומה עבד פחות טוב ולשפר.

על רגל אחת שיווק און-ליין:

מגדירים אינטראקציה רצויה בשלבים. במקרה שלנו שזה פשוט - חשיפה ולאחריה תרומה עם אופציה לשיתוף ויראלי.
עכשיו מתחילים לנסות למשוך אנשים (נניח דרך פייסבוק) ואז בודקים לגבי כל מה שניסינו, מה מידת החשיפה שהתקבלה (כלומר כמה אנשים לחצו על הלינק והגיעו לאתר) ומתוכם כמה אנשים בפועל תרמו (בשפה המקצועית נקרא conversion) וכמה עשו שיתוף. למתקדמים גם עושים פילוח אוכלוסיה לגבי כל מקור.

בהתאם לכך משפרים את ערוצי הפרסום או ממקדים פעילות.

הוזכרו גם סיבות נוספות

למשל סרטון התדמית שהיא הכינה על עצמה, שבו יש מלא "נפילות". כלומר מדובר באימון רגיל למי שמבין, אבל למי שלא מבין, היא נראית לוזרית כשהיא נוחתת על הגב בקפיצות ועל הבטן במקבילים.
למשל ההתבטאויות שלה בתקשורת, שבהן היא מבליטה את צד הקורבן שבה.
ועוד.
נראה לי שזה גם קשור לשיווק, כל זה.
ואולי בגלל שזה לא נראה לי משהו שאנחנו רגילים אליו- לא הרבה אנשים תורמים כסף דרך האינטרנט, בטח שלא לספורטאים ומתעמלות עוד פחות...
אבל עדין, ציפיתי ליותר אנשים שיתרמו, וליותר כספים שהצטברו.
לא שאני באה בטענות או משהו כזה, אבל הרבה אנשים תרמו לה תרומה רגילה, כמו שאנחנו תורמים בימי התרמה, כמו לארגונים וכו', ולא תרומה גדולה באופן מיוחד כמו שאנחנו בד"כ לא תורמים. שוב, לא שמישהו צריך להתנצל על כך שהוא תרם מעט, סתם אני מציינת שחשבתי בהתחלה שיתרמו יותר ובסוף בקושי תרמו והופתעתי.

Itgs

New member
עוד עניין

לא חושב שזה נורא משמעותי, אבל באותו האתר היו ספורטאים נוספים - אולימפיים - שביקשו תרומות וכן קיבלו. ולריה ביקשה את התרומות קצת אחריהם.
חבל מאוד שהעניין הזה לא זכה לתהודה אליה הוא בעיני ראוי. אני עשיתי כמיטב יכולתי להפיץ את זה בזמנו.

אבצע

New member
די די תמשיכי :)

בדיוק חשבתי להציע לך כששמעתי שאת משווקת את הקורסים שלך...

אני מהנדס, אני מסתכל על העולם בזווית מדעית. אנשים רואים קפיצה בשולחן קפיצות, אני רואה גם וקטורים, זוויות ותנע.

Tammie

New member
כל כך מזדהה איתך :)

אני לא מהנדסת אלא כימאית, אבל נראה שההשפעה זהה....

תמיד אני מנסה להסביר למתעמלות שלי את הפיזיקה שמאחורי האלמנטים שהן מבצעות, החל מגלגול....

דפדפתי ולא שמתי לב לכן פתחתי הודעה

למעלה