מכתב מחדרי לבי הנסתרים, מה אומרים?

ShabotyaSh12

New member
מכתב מחדרי לבי הנסתרים, מה אומרים?

היי אמילי :)
קוראים לי אבנר ואני כותב לך משהו קטן מהלב כי אני רוצה שתדעי שאני מרגיש משהו שלא הרגשתי כבר תקופה ארוכה בחיים שלי, אם בכלל. תחושה שנותנת לי כוח, נותנת לי שמחה, ביטחון, שלווה, חיוך תמידי.
אמנם זה מוקדם מדי לומר דברים כאלה, ויכול להיות שזה קצת יכול להבהיל אבל אני פורק, כי אני מעדיף לפרוק ולהוציא משקעים מהלב שלי לפני שהוא יאבד לי...
החיים שלי היו תמיד בכיוון הנכון, הם תמיד היו טובים, לפעמים מתוקים ולפעמים מרירים, אבל אף פעם לא הרגשתי שלם עם עצמי וטוב עם עצמי כמו שהרגשתי בתקופה הקצרה הזאת שהייתי איתך.
אני פשוט חושב שלפעמים צריך לזרוק את עצמנו למים ולקחת סיכון, לא לפחד לנסות. אז סבבה, מקסימום נפגע, מה יש? תמיד ניתן לאחות את השברים, תמיד אפשר לבנות את הגשר מחדש – הכול תלוי ברצון שלנו, באומץ שלנו ובתעוזה.
אז נכון, לא התחלתי איתך בזמנו, כי הייתי בשלב בחיים שלי שלא רציתי כלום, לא היה בי כוח רצון לכלום – עד שהגעת, עד שהפחת בי תקווה והוצאת ממני כל כך הרבה לידי ביטוי.
אני רוצה שתדעי שכל עוד זה תלוי בי, אני לא רוצה לוותר עלייך. אני רוצה שתקפצי איתי למים העמוקים בלי מצופים ובלי שנורקל, כי אני אציל אותך. אני אקפוץ אחרייך ואני אעלה אותך לפני הקרקע ואנשים אותך עד שתתעוררי.
"לא לפחד להתאהב שישבר הלב, לא לפחד בדרך לאבד..."(עידן רייכל)
אני יודע שאת רוצה לכבוש את העולם ולעשות V על כמה שיותר מטרות בחייך, ואני בטוח שתצליחי בזה, כי את אישה, ואישה כמוך זה מאוד נדיר למצוא היום. את חדורת מטרה וביטחון.
תני לעצמך ולי צ'אנס, הרי יש לנו עוד לעשות קמפינג, לבשל מרקים(אבל לא עגבניות, שלא יהיה לך כאבי בטן. ואם יהיו חס וחלילה, אני אדאג לך עד שתרגישי יותר טוב) ועוד הרבה דברים אחרים שאני רוצה להגשים איתך. את שלי ואני שלך, אם את עוד מוכנה לתת צ'אנס.

Listen to your heart
When he's calling for you
Listen to your heart
There's nothing else you can do
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before you tell him goodbye

ודרך אגב, הנה, הפעם אני לא חצוף – אני מתחיל איתך, ובגדול!

למעלה