מכתב ממייקל נשלח ע"י ראמון ביין

HOT4Umichael

New member
אני אמות../images/Emo70.gif כפרות אני על האנקונדה שלו ../images/Emo99.gif

אין אין אני חולעליו.... איך הוא מבסוט מהמגזין חחחח אני מצ'ה ממנו......... אין הוא כ"כ סוגד לעצמו.......... חחחחח...

unb®eakable

New member
סוגד לעצמו?

מכתב מרגש ממש אהבתי את מה שהוא רשם חודש הבא אגב זה 25 שנה ל thriller לא התאריך הרשמי אבל בכל זאת יש כמה דברים שעומדים לצאת במיוחד לכבוד זה. ונראה שמייקל מתכנן לנו עוד כמה דברים בהמשך..... תודה ***שירשור תמונות שאני העלתי ב MJNO

HOT4Umichael

New member
טחח כע.. הוא סוגד לתמונות שלו במגזין

חחחחחח... טוב איך לא בעצם !!!

g a g a

New member
התמונה ששמת הפסיקה את פעימות ליבי לכמה שניות

SPEECHLESS

איזו חתימה מדליקה יש לו :)

הוא ממש הדגיש אותה הפעם. אני אוהבת איך שהוא מדבר על המעריצים שלו, אין הרבה אמנים שמכבדים ברמה כל כך גבוהה את המעריצים שלהם כמותו. RESPECT

VAMPhantom

New member
אין על המכתב!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מיותר לציין שהכי אהבתי במכתב את החלק של... SOON, I WILL BE SHARING EXCITING AND SURPRISING NEWS WITH YOU FROM MY OTHER EFFORTS.

g a g a

New member
תודה קרן../images/Emo70.gif + תרגום המכתב../images/Emo23.gif

למעריציי ברחבי העולם, אני מעוניין להודות לכם על הכרטיסים,תמונות , וידאואים,הודעות, והמתנות היפות אשר נשלחו אליי ביום הולדתי. הייתי המום מנדיבותכם. אהבתכם ותמיכתם המתמשכת משמעותיות מאוד עבורי. אני באמת אוהב ומעריך את כולכם... ממעמקי ליבי. הייתי מאוד עסוק לאחרונה. כולי תקווה שראיתם את תוצאות יום הצילומים שלי במגזין ווג האיטלקי. בקרוב, אחלוק חדשות מרגשות ומפתיעות אתכם מהפרוייקטים האחרים שלי. בבקשה דעו, שאני אוהב ומעריך כל אחד ואחת מכם ואני שולח לכם את תודתי הכנה ואיחולים לבבים. שלכם, מייקל ג'קסון. (השתדלתי לתרגם כמה שיותר למקור, אבל זה מן הסתם לא יצא 100% נאמן למקור). לא יודעתם מה אתכם, אבל אני מתלהבת לאללה מהמכתב הזה. שנים הוא לא כתב לנו כלום, ועכשיו המכתב הזה עשה לי ממש הרגשה טובה והכניס אותי לכוננות מייקל
כן ירבו מכתבים כאלה

לפי FOX מייקל אובחן במחלת הזאבת...

http://www.2snaps.tv/9811775 מדובר במחלה ללא מרפא שסיבתה אינה ידועה. מקורה במערכת החיסון שמסיבה לא ידועה תוקפת איברים בריאים בגוף. היא גורמת להכתמה על העור ופוגעת בעיקר בריאות. היא נקראת זאבת כי לרוב החולים יש סימן היכרות של כתם כהה סביב השפתיים שמזכיר זאב.. אני לא מאמין שזה נכון.. כי אם כן זה יהיה מאד אירוני עבור מייקל בגלל הקליפ של טרילר... תוחלת החיים של חולי הזאבת נע בין 40 ל 50 שנה.. תחילה אמרו שהאומנת של מייקל חולה ואז רוגר פרידמן שמע ממקור שזה למעשה מייקל שאובחן במחלה לפני שנה...

midnightcat

New member
די לסגוד לP הטבעת של רוג'ר הSTALKER!

וכבר שנים מסתובבת שמועה שלמייקל יש זאבת, זה חרוש!

למעלה