מכתב מסע...

מכתב מסע...

מכתב מסע אני כותב כאן מכתב ומספר לך אהובה על מסע שאני לוקח,מסע שאני לשם בורח. אני הולך למסע למקום אחר למקום טוב יותר,ששם מכבדים אותי כפי שאני ששם אפשר ללכת מאושרים, ששם לא שופטים אנשים ושם לא יורקים ומתעללים בחלשים... אני כותב כאן מכתב ומספר לך אהובה שאני עוזב אותך,אני עוזב את כולם והולך ואפילו בורח... הולך למקום טוב יותר מקום של טוב ואור מקום שכולו לבן בלי שום שחור...

ה מוזה

New member
מכתב לאיש הלילה .....

כמה שתברח .. תעזוב .. הבריחה היחידה היא מעצמך . אותו מקום של טוב ואור קיים רק בתוכך , שם בעומק נשמתך .. אז אם כבר החלטת לצאת למסע ... צא למסע לתוך עצמך , הרפתקאה של גילוי עצמי .. מה שאתה מחפש - שלווה .אושר. כבוד. הבנה . לא תמצא במקום שאליו הינך אתה רוצה לברוח .. כי נשמתך תלווה אותך גם שם . וכל עוד אין בה אור היא לא תמצא אור . השאר פה לפני שאתה יוצא למסע .. ותכנן מסע חדש , האמן לי שבסופו לא רק תמצא אושר טוב ואור .. תמצא שם גם תקווה ויכולת להבין שמסע החיים רצוף במה שנראה לנו מכשולים , אך בעצם אלו הזדמנויות - ללמוד , להפיק , לשפר את עצמנו . וכל מכשול שאתה ניצב מולו עכשיו , במרחק של זמן ייראה פחות מאיים ,כואב או מאכזב . אז מה אתה אומר ? תבחר מסלול אחר למסע שלך ..?

אנשים תרגעו../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

זה רק משהו שכתבתי! אמאאאאאא
איזה כוח יש למילים שלי
מצטער שהשירים שלי הם כאלו יש לי עוד שירים אבל אני כבר פוחד לפרסם שלא תחשבו משהו עלי...

magy

New member
תודה לך שהגבת.......

רווח לי................................. המשך לכתוב.........ואף אני אצרף לך שיר........ אבל אין בו שמץ רמז..........לחידלון.......... עוד מעט......תן להרגע קודם.......

magy

New member
איש הלילה....

אולי אני רגישה מדיי, אולי דאגנית מדיי, אולי....הכל מדיי..... אבל, עשה טובה.......וכתוב לנו למה היתה כוונתך , כדי שלא נפרש אחרת. אתה יודע, יש אנשים שדואגים גם כשאין סיבה.... אולי יש לי בעיה בהבנת הנקרא.......... תגיב....בבקשה!!!!!!!

ה מוזה

New member
לתשומת ליבך - בהודעת המנהלת ../images/Emo26.gif

נרשם בצורה הכי ברורה שיש : זהו אינו פורום כתיבה יוצרת או דימיון חופשי - הודעות בעלות תכנים המהווים עברה על החוק או הודעות אובדניות יטופלו במלוא האחריות ע"י הנהלת הפורומים ועל ידי . אני שמחה שאתה חש בטוב ,נפשית ופיזית ..

ה מוזה

New member
לא התבקשת לעזוב.. אשמח שתשאר

רק הפניתי את תשומת ליבך , שבאמת יש לי ולהנהלת הפורומים אחריות ואכפתיות לגבי הודעות בעלות אופי אובדני.. אשמח שתצטרף לפורום , להגיב (נראה לי שיש לך הרבה לתרום ולהעניק)למכתבים להעלות מכתבים משלך ( ולא מכתבי הדימיון ..אלא הלב
) בכל אופן - אתה מוזמן להשאר ..

כוחי בא מדמיוני

לא מחיי דברים שאני כותב באים מהנפש ויכולת היצירה לא ממשהו שקרה....

AndreaCorr ©

New member
סתם הזכיר לי ...

--- אביב גפן/יומן מסע --- אינספור שבילים ויציאה רושם בתוך יומן מסע להתערבב ולא להיבלע רושם בתוך יומן מסע והיה אם מישהו בא לא תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יפרוק את הכאב בשלווה. מגע הרוך גובר על המכה רושם בתוך יומן מסע כולנו עשויים אבק של אהבה רושם בתוך יומן מסע מביטים למעלה ונושאים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול את השאלות ולענות. והיה אם מישהו בא לא תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יפרוק את הכאב בשלווה.

למעלה