מכתב משומר לשעבר

Diamond Head

New member
מכתב משומר לשעבר

שלום נרשמתי בטופס ששלחתי לי רק מתוך תקווה שאחרים יקבלו הגינות מצד החברות אני באופן אישי לעולם לא יחזור לעסוק בתחום למרות שאני יודע שאני מצוין (ואני לא מחמיא לעצמי) דעי לך שאין ולא יהיה מצב שהחברות הללו באיחוד חברת השמירה תסכים איי פעם לשלם שכר הוגן לעובדים לאחרונה אני שומע רק פיטורים וקיצוצים ודרישות ,סוחטים את האנשים עד לכלות נישמתם עד שבסוף הם אומרים טוב זה פשוט גדול עלנו ולא שווה את המאמץ את קראת את המכתב שלי ואני חושב שהמצב שאליו אני נקלעתי הוא מצב שאסור שיעבור בשתיקה ושוב לא למעני אלה למען הצדק ולמען יראו ויראו סבא שלי (ז"ל)עבד כל חייו והיה מנהל בכיר ותמיד אמר לי תקנוס עובד ,תשהה עובד,תגרום לו להבין שטעה,אבל לעולם אל תפגע בפרנסה של אדם -משפט כחם מאדם כחם לא פוגעים בפרנסה של אנשים במקרא שלי יש פגיעה שהיא פגיעה בזדון הבן אדם פשוט לא רצה אותי כי הוא פחד ממני מפני שאני פשוט הרבה יותר טוב ומבין את המערכת ואת הצרכים שלה הרבה יותר טוב, אבל עד שקראתי דרך הישיבה שלכם שבעצם הוא מקבל רווחים מהסניף ובילעדיות לעשות כירצונו כדי שהוא ירויח יותר הרי זה פשוט"שיעבוד" ותביני שזה אסון כי אותו מעניין רק כמה הוא ירויח בסוף החודש וזה למרות שהוא מקבל כל חודש את הפנסיה מהצבא שמגיע לו כחוק,תביני הבן אדם לא יודע מה זה להיות מחוסר עבודה הוא היה בצבא כל חייו ואין לו מושג מי כנגדו מי בעדו . השחיתות חוגגת כל המנהלים יוצאים לח"ול לטיולים זה ניקרא טיול מנהלים וכמובן שזה על חשבון החברה כלומר על חשבוני כי אני עושה 17.56 ולא יעזור דבר כל השאר מספסד את טיול המנהלים את המחשב הנייד את פלאם החדש את הרכב החדש את הכיסא החדש (שנתיים התחננתי שיחליפו כיסאות במוקד הם כבר גמורים לפחות 5 שנים שיושבים עליהם 24 שעות ולא החליפו אבל יום אחד מגיע שליח של אופיס דיפו עם כיסא מעור חדש בשווי של 900 שח שכל כיסא במוקד עולה בדיוק 200 שח וצריך רק 3 צחוק הגורל) אני מבין למה הוא פיטר אותי כי אני דיברתי איתו על כך שהובטחה לי תוספת בשכר ושאני ותיק והוא מחפש רק לחסוך בהוצאות, במשכרות ובעובדים הוא קיצץ 2 סיורים שגם ככה הם לא מספיקים לעשות את כל העבודה אז הוא הוריד עוד שניי סיורים עוד דבר רע, לדוגמא בכל שנה יש בחירה של עובד מצטיין אחד מהמנהלים לא משנה מי אני זוכר שהוא בחר במישהי שהוא הביא לעבודה היא עובדת בגביה יושבת במשרד מתקשרת ללקוחות ומבקשת מהם להסדיר תשלומים מלפני שנה או שתיים ואז שולחת את הסיור להביא את הכסף ובמיוחד בשבילה הביאו סיור לבוקר שיסע להביא את הכספים-ולזה פתאום יש תקציב אבל לסיור ליילה אין תקציב להביא סייר שיעזור בעבודה -לא משנה הוא המליץ עלייה כעובדת מצטניית והיא באה ב 8 והולכת ב 14:00 חמישה ימים בשבוע,אני לא סתמתי את הפה ואמרתי למנהל שזו חוצפה והמלצתי על אדם שלו באמת מגיע כי הוא כולו לב ונשמה ועושה את העבודה מעל למצופה ואני עד לכך חנה יקירה אם את בעמדה שאת יכולה להפיק את המוסר שלא קיים בחברה ואני יודע שגם בחברות מתחרות הוא לא קיים אנה עשי כמיטב יכולתך למען צדק ושיוון במקומות העבודה שעובדים ידעו שהם במסלול ולא תקועים בעבודה ,בשכר ובמצב כללי תמידי נימאס לפרנס יוצאי צבא גם ככה בצבא פירנסו אותם אני מוכן לעשות על החברה מולטי מדייה ולהראות עד כמה הם שפלים שקרנים והכי הכי נצלנים והכי הכי פוגעים בפרנסות של אנשים

למעלה