מכתב נזעם לפלאפון

fantom

New member
מכתב נזעם לפלאפון../images/Emo47.gif

לכבוד חברת פלאפון מחלקת מנויים הנידון : הפרעות מוזרות בעת שידור בפלאפון. שלום רב! אני מנויי של חברת פלאפון מזה כ – 8 שנים והראיה לכך מספרי מתחיל בקידומת 050 , תמיד הייתי נאמן לחברת פלאפון ואמשיך כך גם בעתיד כולל מכשירים שרכשתי למשפחתי בערך כ-4 מכשירים נוספים ושמח אני להיות מלקוחותיכם הגדולים [ 5 מכשירים!!!]. במשך ה -8 שנים הללו החלפתי מכשירים כל פעם לחדש יותר , בהתחלה היה לי פלאפון שמחובר לתיק גדול ולאחר מכן פלאפון בננה [ המכונה גם מקרר] וכך הלאה והיום ברשותי הפלאפון הנפלא SK שממנו אני מאושר ומשרת אותי נאמנה . ולענייננו , מאז הפלאפון הראשון שלי ועד היום כל פעם שאני מחייג מספר ולא משנה אם זה לפלאפון אחר או לטלפון של בזק , תמיד אחרי החיוג ממש, ישנם קולות מוזרים עד שמצלצל, והקולות נשמעים כך : טוק.....טוק......טוק.....טוק. נורא מרגיז אותי קולות אלו מה עוד שזה מעכב את זמן החיוג וגורם לי לתחושת תסכול, לציין כי באוזן ימין שלי ישנו מכשיר שמיעה אשר מגביר את עוצמת ה:טוק.....טוק.....טוק.....טוק. וצורם לי נורא באוזן .חשבתי לתומי כי ככל שאקבל פלאפון חדש כך יבוטלו הרעשים המוזרים הללו אולם התבדיתי,אותו ה: טוק.......טוק......טוק........טוק.מתמשך לפעמים במשך חצי דקה ובסופו של דבר מתנתק הקו בתואנה כאילו שהמנוי אינו זמין. שאלתי היא האם אפשר לבטל את ה:טוק.....טוק.....טוק.....טוק. הזה, אני מציע לכם לוותר על הדבר הזה כי הוא לא נחמד בכלל וסתם גורם לעיכוב.אני מתחנן לפניכם הסירו אותו ממני. פניתי אליכם רק היום היות והרגשתי אז כי הנני לקוח קטן ולא אקבל תגובה למכתבי , אולם היום שאני לקוח גדול [ 5 מכשירים!!!] וותיק מאד [ 8 שנים!!! ] אקבל יותר תשומת לב לבעייתי והיא תטופל באדיבות ובמלא הרצינות. בברכה : צפדיאל מלכישוע לקוח נאמן לכם נ.ב האים ה :טוק....טוק....טוק...טוק מופיע רק אצלי ב- 5 מכשירי הטלפון שלי ? או לכל מנויי פלאפון???

vampire1

New member
טוק...טוק....טוק

כל מי שמנוי של פלאפון שנמצא ברשותו מכשיר של חברת פלאפון שומע את זה, אם אני לא טועה זה קשור לרשת האנלוגית שלהם ואם אני טועה תתקנו אותי.

shlomi6

New member
תשובה

התיקטוקים מסמנים כי המערכת מנסה לאתר את המנוי, וכאשר אתה שומע את צליל החיוג זה אומר כי הפלאפון בצד השני מצלצל, וזאת להבדיל מסלקום ששם אינך יודע אם המנוי בצד השני שומע צלצול או שעדיין המערכת מנסה לאתר אותו. לגביי אמיגו ופרטנר איני יודע בודאות

shaby_b

New member
באמיגו צליל חיוג אומר שהמנוי כבר

נמצא, והטלפון שלו מצלצל

Nightr

New member
אחלה מכתב../images/Emo45.gif

זה התוק תוק במח שלהם, באמת כדאי שיפסיקו עם התוק תוק אולי תחושת ה"איחסה" שאני מרגיש כל פעם שאני שומע תוק תוק תפסיק. לפי ידיעתי אכן תחילת צליל החיוג מציינת שהנייד מצלצל אבל לדעתי זה מאוד לא טוב לבעל הנייד משום שלא יוכל להגיד "אבל רוחמה לא ראיתי שום שיחה שלא נענתה" או "אבל מיקו לא שמעתי שום צלצול" כי הצד השני יודע בדיוק מה קורה. עדיף לשמוע ישר צליל חיוג כמו טלפון בזק. שוב, חברה שלוקחת טכנולוגיה טובה והופכת אותה לזבל משובח.

fantom

New member
חברים../images/Emo47.gif

המכתב לעיל אמור היה להיות הומוריסטי ולא דיון רציני

פלסטיק

New member
אני דוקא מרוצה מהתקתוק

גם אני לקוח ותיק מאוד בפלאפון, יש לי תלונות למכביר אליהם אליהם אבל דוקא התקתוק הזה נותן לי טיפה מידע. אני יודע שבינתיים המכשיר שלי מנסה לקבל קו מהרשת, זה לא שההוא מהצד הנגדי לא עונה לי. בתור מישהו שמשתמש גם המון באורנג´ וסלקום שם זה חסר לי...

ashomer

New member
גם במירס

אמנם לא מתקתקים אבל אפשר לדעת... צליל החיוג בזמן חיפוש המנוי וצליל החיוג המורה על צלצול בצד השני שונים אחד מהשני במקצת... A
homer

למעלה