מכתב פורום!!

GrEeNgIrL3

New member
מכתב פורום!!

הפורום דיי מת בזמן האחרון... אז חשבתי לעשות משהו נחמד. אני לא יודעת אם הציעו את הרעיון הזה פה בעבר. אז ככה: אפשר לכתוב מכתב מחברי הפורום לגרין דיי ולשלוח להם.. (כאן יעזרו כל מי ש 5 יחידות באנגלית :) ) אפשר לצרף גם כל מיני פריטים למי שרוצה. אפשר לצלם וידאו של חברי בפורום ולשלוח. אני לא יודעת אם זה יגיע אליהם אישית אבל תמיד אפשר לקוות... ומי יודע אולי הם גם יחזירו לנו תשובה.. לכל מי שיש הצעות, רעיונות ודרכים לשפר את המכתב מוזמן לרשום!

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif טוב להיות אופטימי.

אבל אחר כך ממש באסה אם לא מצליח -_____-

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif

ורוב הסיכויים שזה מה שיקרה. אין להם משהו אחר לעשות, רק לקרוא מכתבים של אנשים לא מוכרים מישראל? -________- [ולא שאני מזלזלת או משהו]

אה..../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

זה נחמד להגיד שהפורום מת והכל, אבל לפחות תנסי להחיות אותו.. כי אני מנסה, וזה די מצליח. אז בבקשה, קצת קרדיט. בקשר למכתב, אני די עמוסה, ואין לי כ"כ זמן לשבת ולנסח מכתב באנגלית (למרות שאני עושה בגרות חמש יחידות דוברים! האהאה).

GrEeNgIrL3

New member
לפחות ניסיתי משהו חח

ובאמת כל הכבוד על החיית הפורום! כי מקודם הוא היה ממש מת... חח בכל זאת אם מישהו רוצה להקים את "הפרוייקט" הזה אני חושבת שזה יכול להיות נחמד.. גם אני 5 יחידות באנגלית אז זה יכול לעזור.. אז מי שרוצה שיגיב..

RandomLi

New member
../images/Emo119.gifאני רוצה לעזור!

אני אמנם לא 5 יחידות באנגלית, אבל הרמה שלי מאוד גבוהה. אז אני אוכל לעזור בניסוח המכתב

למעלה