מכתב פניה גלוי למנהל

אבי בן 1231

Well-known member
מכתב פניה גלוי למנהל

האם הפתיח בראש הכניסה לפורום עדיין תקף והאם ישנם פה חברים מועדפים מעל להנחיות בפתיח.
"ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר."
האם הקטע המופיע בפתיח ואותו הדגשתי באדום הוא רק המלצה בלתי מחייבת???
אשמח לתשובה בהקדם, היות והחלטתי לפעול באופן רציני וחוקי לפעול נגד מסע ההכפשות נגדי.
עליי לציין שאני רואה בך חלק ממסע זה בכך שאינך מפעיל את סמכותך להפסיק את מסע ההכפשות הזה.
עליי לציין 2. שאני שומר את כל ההכפשות וכן את פנייתי זו אליך אשר העתק ממנה יישלח להנהלת הפורומים והעתק נוסף לעורך דין שיטפל בנושא.

Maldini Girl

New member
אפשר גם לענות לך על המכתב?

אעשה זאת, לפחות אשתדל, בצורה מאד מאד מכובדת.
&nbsp
בכנות? אין לי ספק שיש לך הרבה מאד ידע. אני אפילו זוכרת שכמה פעמים נתת לי מתכונים שלך שנראו מאד מוצלחים, מאמינה שאת חלקם גם ניסיתי.
הבעיה היא שמשום מה יש פה קבוצת אנשים בפורום, ולצערי אתה לוקח בה חלק, שנראה שהידע והרצון שלכם להיות שותפים לנעשה פה הוא משני לרצון שלכם להתנגח אחד בשני. לפעמים זה עם הערות עוקצניות לגולשים, ולפעמים זה עם התנגחות של ממש וירידה לרמה מאד אישית זה נגד זה.
אני לא אומרת מי התחיל. לא כ"כ אכפת לי מי התחיל. אני לא בטוחה שמישהו זוכר מי התחיל. העניין הוא שגם כשמישהו אחד מתחיל תמיד יש מי שממשיך, במקום פשוט לדווח למנהל ו/או פשוט לא להגיב.
אני יודעת שזה מה ש*אני* משתדלת לעשות.
האם יאיר תמיד פועל? לא. הוא מבליג הרבה פעמים. ולפעמים הוא לא פועל מידית (אני מאמינה שיש לו אי אלו עיסוקים מחוץ לפורום).
&nbsp
אם תסתכל בעמוד הנוכחי, בערך כל אחד מהשרשורים שנפתחו בארבעה ימים האחרונים גלשו למקומות הללו.
אני באופן אישי מרגישה שהפורום שבע מזה. זה לא תורם לאף אחד מהצדדים.
טוב עשית ששלחת הודעה ליאיר, מקווה שיראה אותה ויפעל בהתאם. אבל, גם אתה צריך להיות חלק מהדרישה שלך. זה הכל.
כולנו צריכים להיות.
חג שמח וברכת הלוואי-שזה-יפסק.

אבי בן 1231

Well-known member
תודה מקרב לב בכנות על כנותך.

למען ההגינות, כן חשוב מי פתח במסע ההשמצות.
אני לא הזכרתי את השם תרמומיקס, אך היה מישהו שהזכיר זאת עבורי.
אני מעולם לא כתבתי שהממרח המדובר שהוא דרך אגב מתכון שלי מקורי נקרא נוטלה!!!
בתגובותיי למשמיצים הייתי מאוד מאופק!!!
כמו שכתבתי במכתב הגלוי למנהל, אכן העתק נשלח להנהלת הפורומים וכן לעורך דין מומחה בנושא הוצאות דיבה, בנוסף גם אם ההודעות המכפישות יימחקו יהיה קשה למוחקם מהזיכרון אצלי במחשב.
הפעם אני לוקח את עניין ההכפשות ברצינות.
תודה רבה לך שוב.
וחג שמח!!!

אבי בן 1231

Well-known member
פיספסתי את זמן העריכה ויש לי תוספת חשובה.

יש לך טעות איומה. אכן יש פה קבוצת אנשים בפורום, ולצערי אני נמצא בה בצד המותקף, אכן אני לוקח בה חלק מתוך אונס כמו בימים האחרונים.
כנראה שהידע והרצון שלי בנוסף למכשיר השנוא פה ע"י המנהל במיוחד, גורמים לגורמים שליליים פה להתנגח בי.
הפעם זה עם התנגחות של ממש וירידה לרמה מאד אישית נגדי.
עד לירידה לרמה של קינאה על הצלחותיי בריקוד עם אישתי, סירטון וידאו שאותו העלתי רק בקומונה חברתית סגורה שנקראת "חורזים וכותבים" בתפוז, האם תוכלי לציין סיבה הגיונית להעלאת נושא זה בפורום מתכונים

וכן יש לנו הצלחה בריקוד ואנחנו אישתי ואני נותנים שעורים פרטיים ברקודי סלון וריקודים לאטיניים ובנוסף במתנ"ס מסויים.
ושיחנקו הקנאים.
אנא הגיבי, תשובותייך חשובות לי.
תודה
אבי

Maldini Girl

New member
אבי

אני מסכימה שבימים האחרונים יש פה קבוצה שיש לה צורך להתנגח בך וחבל שכך בחרה. כשאתה עונה להם אתה רק נותן להם לגיטימציה להמשיך. שוב, אני מבינה את הצורך להתגונן אבל אני לא חושבת שהוא תורם למי ממכם. עדיף לכתוב ליאיר ובמידת הצורך להנהלת הפורומים.
אני יכולה להגיד לך שלפני כמה שנים מישהו בפורום לא אהב את דעותיי הפוליטיות והחליט לרדת עליי ממש ברמה האישית (בדיוק יצאתי ממערכת יחסים של 3 שנים שבורת לב והוא הרגיש צורך להגיד משהו בסגנון של "בתור אחת שזיינו אותה ונזרקה..." כמובן שלא היה לזה שום קשר לדיון שהיה בנושא פוליטיקה) אתה יודע מה עשיתי?
כתבתי הודעה למנהלת הפורום ובמקביל להנהלת הפורומים של תפוז. הייתה שעת לילה מאוחרת, כך שקיבלתי תשובה רק למחרת, ההודעה נמחקה והמשתמש נחסם.
אני מקווה שאם תעשה את אותו הדבר- יאיר יפעל באותה הצורה.
&nbsp
אני אגב לא ממש עוקבת אחרי ההתכתשויות. לא יודעת ממש מה סיפור התרמומיקס וגם לא שמתי לב להערה בנושא הריקודים. שתי ההערות לא במקום ובאמת חבל שאנשים בוחרים שזו תהיה האווירה בפורום.
&nbsp

אבי בן 1231

Well-known member
אני ממש מצטער צער רב על עוגמת הנפש שנגרמה לך

אז כך המילה או השם תרמומיקס, הוא מוקצה מחמת מיאוס פה.
לפני שנים חייתי בספרד והמנהל הנוכחי האשים אותי שאני סוחר עם ישראל בתרמומיקס. כל טענותיי שאני חיבספרד ואין הגיון שאבוא לישראל על מנת למכור מכשיר לא הועילו ונחסמתי.
פניתי להנהלה והחסימה הוסרה.
כשחזרתי לפורום ראיתי שהמנהל הוחלף, מאז המנהל הנוכחי נותר עם טינה כלפיי ועובדה שלאחר מספר רב הודעות הכפשה נגדי הוא מצא לנכון להגיב להודעתי ולבקש להפסיק משני הצדדים, למרות שהיה ברור שלא אני התוקף.
בכל מקרה אני העברתי את החומר הרלוונטי לעורך דין, וגם שלחתי העתק להנהלת הפורומים שיש לה כנראה פניות נוספות רבות.
אחכה ואראה מה תהיה תגובת ההנהלה ומה תהיה תגובת עורך הדין.
מקווה בכנות להמשך גלישה נעימה בפורום הזה.
בישול הוא דבר אהוב עליי.
חבל שישנם גורמים שליליים פה.
ד.א. כתבתי למנהל מספר פעמים אך כדרכו בקודש הוא לא הגיב, לכן פתחתי שרשור עם פניה אליו.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם אתה מתכוון לאנשים שכותבים על אחרים שהם סקלרוטים ?

אז לא, לא נראה לי שיעשו איתם משהו למרות שברוב הפורומים הודעה כזו היתה נמחקת מיידית עם אזהרה לפני חסימה ככה שאתה יכול להיות רגוע.

אבי בן 1231

Well-known member
לא כתבתי שאתה סקלרוטי

כתבתי שבגיל המופלג שמופיע בכרטיס האישי שלך, 102, יש להניח שאתה סקלרוטי.
וזאת בעקבות התערבותך בזמן שעבר.
אתה ברוב חוכמתך אישרת שאתה סקלרוטי ושיש לך גם בעיות ראייה, מדוע אתה מתלונן כאשר אתה מאשר את הבעייה.
כתבתי לך כבר קודם, פעם מזמן התעסקת רק במתכונים עכשיו, כנראה, קרנך ירדה ועברת להכפשות.
בהצלחה בדרכך החדשה

אבי בן 1231

Well-known member
כוונתי היא לזה שמאשר ומוסיף

לא רק סקלרוטי, כנראה שגם הראייה שלי כבר לא משהו
שיח סלימאן
זה אישור שלך

yair_bar

New member
מנהל
ביקשתי ממך להפסיק אז אתה פותח שרשור חדש?

עד לפני כמה ימים היה כאן שקט.

אבי בן 1231

Well-known member
אז תדאג שימשיך להיות שקט.

פתחתי שרשור אם פניה למנהל בקשר למסע הכפשות נגדי שמתנהל פה, כתבתי לך פעמיים על הודעות פוגעניות ולא הגבת את פתיחת השרשור העברתי גם להנהלת הפורומים וגם לעורך דין, תדאג בבקשה ששני החברים המכובדים יפסיקו להתנכל והשקט יחזור, אתה חוזר על השינאה והטינה שלך אליי בגלל שיש לי תרמומיקס מצטער אך עדיין יש לי תרמומיקס למרות שלא אני הוא זה שהזכרתי זאת.
וכן יש לי גם הצלחה בריקודים שהעלתה פה הסבתא הנחמדה , זה נושא ששייך לפורום מתכונים.
יותר לא אמשיך להתדיין איתך בנושא הזה.
בדוק היטיב מי הוא יוזם המריבות.

yair_bar

New member
מנהל
אתה ממשיך?

אני מנסה להרגיע את הפורום ומבקש ממך להפסיק להגיב ואתה ממשיך וממשיך.
&nbsp
זו פעם אחרונה שאני מבקש.
&nbsp
תתמקד במתכונים ובכתיבה ראויה ויגיבו לך בצורה ראויה חזרה.
&nbsp
חג שמח

למעלה