מכתב פרידה לכולם

ילדאחר

New member
מכתב פרידה לכולם

מכיוון שאין לי אדם ספציפי שלו אני יכול לכתוב את המכתב הזה, אני אכתוב אותו לכולם - כל האנשים שאני מכיר ואף אחד מהם לא מכיר אותי באמת: אני עומד להישמע לצו ההגיון שאומר לי להפסיק את המשחק הזה. משחק שאי אפשר לנצח בו - רוב הזמן אני מפסיד, וגם אם אני מנצח אני מת בסוף. אז עדיף כבר עכשיו לפרוש. זה לא בגלל אף אחד מכם. (אני לא אכנס שקלישאה שאהבתי את כולכם כי חלק מכם ממש שנאתי). היו מכם אנשים שהסבו לי כמה נצחונות קטנים במשחק הזה שמטרתו היא להפסיד בו: חלק מהחברים שלי - הייתם ממש בסדר. המורים שלי - כמעט את כולכם הערכתי מאוד. אז לכל האנשים שאני מכיר, היה נעים להכיר. תמשיכו להנות מהמשחק שלכם.

ה מוזה

New member
ילדדדדדדאחר ../images/Emo70.gif אם אני אושיט יד

תאחז אותה ???? בבקשה תעלה לפה הודעה שאתה בסדר . נכון לפעמים המשחק נראה מיותר , לפעמים החוקים לא ממש ברורים אבל .. הנה - מושיטה לך יד . יש במשחק הזה עוד הרבה אנשים שיושיטו לך יד כל שצריך הוא שתאחז בה . אני פה - מחכה להודעה שלך .. שאתה בסדר .

tairon

New member
../images/Emo24.gifניתנו לך במתנה

חיים... אף אחד לא אמר שהם קלים לחיות אותם.. ואף אחד לא הבטיח שתמיד תנצח ואז תמיד יהיו לך את התשואות.. אנחנו מנצחים לפעמים וגם מפסידים לפעמים אין טוב בלי רע כמו שאין רע בלי טוב.. אתה אולי מציב לך רף גבוה מדי.. אל תעמיד לעצמך צפיות גבוהות ככה לא תתאכזב יותר מדי לך מטרה מטרה ותסמן אותה.. והענק לעצמך את התשואות.. תיהיה גאה בהשגים שלך ובמי שאתה.. ועיקר תאהב את עצמך.. ואחרים יעשו זאת איתך.. החיים זו מתנה לחוות אותם עד תום ויש לנו לחיות אותם רק פעם אחת אל תבזבז אותה קבל את השגייך כמו את הכשלונות

למעלה