מכתב פרידה - נראה לכם ????

ליאור 103

New member
מכתב פרידה - נראה לכם ????

אז.. איך פותחים את הדיון הזה ? פעם מנצחים פעם מפסידים, היום הייתי בצד הפחות נעים של התחרות - ההפסד.. אבל הכנתי את עצמי לזה דיי טוב, היה לי ברור שפישלתי באודישן האחרון מול אמיר ואמרתי לכולכם שאני הראשון שהולך.. אז, עכשיו כשאין לי אף מניע סמוי, הרי אני כבר לא בתחרות, אפשר לפתוח את הלב ולספר לכולכם מה אני מרגיש (האמת ? סיפרתי לכם כבר קודם)... באמת, אבל באמת שכל הסיטואציה הזו של התחרות הייתה אחלה חוויה שבעולם, אתם, כל ה-20 (חוץ ממך עדי - אני לא אוהב אותך אבל הרחבה תגיע בהמשך) הייתם גדולים מהחיים, ההפקה הייתה היסטרית, התחרות אורגנה כמו שצריך (חוץ מהקטע של המתמטיקה - האמת ? אין לי עדיין מושג מי מנופה כל פעם בהמשך וכמה עולים אבל בקטנה..), אני בטוח אשכח מישהו אבל אני ממש ממש רוצה להודות (כן, זה הולך להיות פלצני) לכל ההפקה של 103 שהפכתם את החוויה הזאת לבלתי נשכחת וכיפית לאללה.. אז תודה לטביב ולרועי ולקובי ולעמי ולאמיר ותודה חמה חמה חמה חמה חמה חמה לך שמוליק על שהיית כזה בן אדם סבבה איתנו ובכלל, כולכם הפכתם את ההרגשה למאוד ביתית.. משום מה הייתי דיי סגור מול המיקרופון רוב הזמן עד שהשתחררתי והרגשתי בנוח, אתם צריכים לשמוע הקלטות שלי מWFM שם אני באמת לא סותם את הפה (נו טוב, שם אני משדר בפיג'מה רוב הזמן ובנעלי קיפי)
התחרות הזאת הייתה אחת החוויות הכי סבבה שעברתי, בקשר להמשך הדרך שלי ? קיבלתי הצעה לא רעה מרדיו אמצע הדרך, שאני שוקל מאוד להיענות לה בחיוב, אז אמנם זאת לא תחנה ענקית כמו 103 אבל אני חושב שהשקט והאינטימיות של תחנה קטנה ייתן לי את המרווח להתפתח כמו שצריך... ועכשיו לסיכומים - או כמו שאני אומר - ליאור פותח את הפה (כן אני מדבר על עצמי בגוף שלישי, סו פאקינג וואט), אנשים, אני באמת באמת באמת אוהב את כולכם (את אלה שיצא לי להכיר) אתם כולכם אחד אחד וכמו ששמוליק אמר כולכם תצליחו במוקדם או במאוחר, שחר, אמרתי לך כבר אני סימנתי אותך בתור הבן אדם שלוקח בתחרות הזאת, אז נכון שציפיות יוצרות לחץ אבל אני חושב שתצליח לעמוד בו ובן אדם תיתן אחלה שואו ואתה מנצח את זה בהליכה. יונתן אתה הבן אדם הכי מצחיק שיש ואחלה גבר שבעולם (כן, אני מצפה לקבל בירה חינם אצלך בפאב בעקבות המחמאות האלה). אורן, אתה תותח אתה, תאמין לי, יום יבוא ואתה תמצא את המישהי בשבילך ואם לא אז תמיד תוכל לפצוח ברומן סוער עם שחר...חחחחחחח כרמית - את עדיין חייבת לי סושי (הגיע הזמן שאני אבין איך אוכלים את הדג / אורז הזה כמו בן אדם) חוץ מזה, את הכי אחלה בעולם ואם המאונן הסדרתי ימשיך להתקשר אלייך תפני אותו אליי ואני אעשה לו טומי לפיד עד שיצא לו עשן מהאזניים. נעמה - תמשיכי להיות את, בחיים אל תשתני את כזאת מקסימה שאין מילים לתאר אותך כולך מאמי ונשמה (גם אם אני נשמע כמו ערס שמזמר את תמיר גל בעל פה - עמוק בחוץ אני חנון עם משקפיים), באמת באמת שאת בן אדם מיוחד ומדהים ושיהיה לך המון המון בהצלחה.. ענבר - תום עוד יקבל את הצ'אנס שלו לשחק.. בהצלחה ילדה את תותחית כרמל - וואי איזו בלונדה - אחרי שהוצאת לכולנו את העיניים (למרות שחברה שלי יותר יפה, כן אני נאמן !) אני מאחל לך רק בהצלחה, לא יצא לי להכיר אותך כמו שצריך וחבל עודד - אחי כשאתה רוקד וואלס והמפקדים שלך מאחוריך שווה להיזהר, בהצלחה אחי, שמעתי את האודישן שלך יש לך סיכוי לא רע בכלל ואתה גם נגן בחסד שיהיה בהצלחה עדי - תגיד לי אתה בסדר ???? למה אתה יורד על כולם כל הזמן בלי להכיר אותם ? תקשיב בן אדם, אתה כולך קקה (וכן אני משתמש במילים עדינות) כשהגעת ביום הראשון נראית כאילו יצאת מתוך איזה פרק ב'מופע של סטיב' שכולם יחכו עד שתסיים את השיחה שלך, בכל מקרה אתה טיפוס מעצבן ובאופן מפתיע אני לא כזה מצטער שלא יצא לי להכיר אותך, אני גם לא חושב שתגיע רחוק אבל בקטנה.. רמי- אתה תותח תאמין לי, חתיכת טיפוס מיוחד ואין לי ספק שתצליח אלוהים - אחי אתה קורע, אין לי ספק שאתה סרוט עמוק עמוק עמוק שיהיה בהצלחה. דניאל - ילדון, אתה בסדר אתה ויש לך את האבא הכי תותח בעולם, המון המון בהצלחה בן אדם, אתה עוד תגיע לגדולות - ותן לי כבר את המספר של הבלונדינית מהפלייבוי (כן אני נאמן אבל יש גבול - היא הייתה בפלייבוי פור גוד סייק)... אייל -בהצלחה, מקווה שהלך בטסט יותר טוב מה שהלך לי בתכנית ג'ני - בתור אחת מעמיתותיי בתחנה אני רק יכול לאחל המון בהצלחה שירלי - לא יצא לי כל כך להכיר אותך אז אין לי מה לומר רואי - שיהיה בהצלחה בן אדם, תשתחרר קצת, תהיה פחות רציני סמואל- אחי, לא הגיע הזמן שתתחיל לעשות משהו בצבא ?? בהצלחה בן אדם.. מירב - ארגנת לי חצי מחיר את נשמה טובה !! בהצלחה באבא, ותפסיקי להיות כל כך מצחיקה כשאת הופכת להיות את לכמה שניות (וזה לא קורה הרבה) אז מגלים שאת ממש מותק מתחת לקליפה. דורית - אני לא יודע אם תוכלי לקרוא את זה אבל אני בטוח שיקריאו לך את בן אדם מדהים שעבר המון וחתיכת אישיות, מקווה שתמצאי מה שאת אוהבת לעשות ותעשי אותו, אני בטוח שתצליחי בכל מה שתבחרי אז היי, אמנם זה סוף, אבל לא לגמרי, קודם כל אני דורש !! (כן הפקה קראתם נכון) דורש לקבל חולצה (הייתי, השקעתי, סיפרו בשידור חי שלא עמד לי - מה שהיה לא אמיתי) חחחחחחחחחחחחחחחח ואם כל הבאסה מזה שנפרדתי מהתחרות אני עדיין לא נפרדתי מכם והולך להיות קרצייה לא קטנה ולעשות לכם שמח על הלב,,, כבר אמרתי לכם, באתי להקפיץ ולעשות לאנשים טוב על הנשמה ואני לא מתכוון להפסיק עד שאני לא אגשים את השאיפה הזו.. אז אני עוד אראה אתכם כאן בפורום כי אני לא הולך לשום מקום - חוץ מלאמצע הדרך אבל רוב הזמן אני אהיה כאן איתכם ואעשה את השטויות הרגילות אז אני מקווה שלא שכחתי אף אחד, אני לא עוזב לשום מקום, אחרי מכתב כזה ארוך (דיי נו, תנגבו את הדמעות, יהיה בסדר) אחד מכם חברים וחברות יקבל בסוף תכנית רדיו משלו אתם מעכלים את זה ??? אז לא משנה מי ינצח ומי יעלה כולכם תותחים ואת כולכם אני אוהב אז ביי ביי (רק לבינתיים כי אני עייף) ממני, ליאור שיינבגר (אמרו לי לא לחתום ליאור שיין כי זה כמו ליאור שליין אבל מה הקשר שלי אליו ???? לליאור שליין יש ליפה במקום שיער. לי יש ליפה במקום גבות.. קצת כבוד אנשים !!) ושוב המון המון תודה להפקה נ.ב בחיים לא קרה שלא עמד לי, יש לי איבר מאוד מאוד גדול ואתם יכולים לערוך סקר בנושא, בנות המין השני שהתנסו בחוויה המלבבת של לפגוש בו יעידו לטובתי, אני לא מבין למה הם המציאו סיפור כזה, הקטע הוא שאני אמור לחזור עכשיו לבסיס ולחברה שעלולים עוד להאמין לזה...

שחר 103

New member
חחח מגילת אסתר קטנה ליידך !

חחח וואלק ליאור מזה חבל לי שעזבת, אני משער שנפגש עוד ונשמור על קשר ולך תדע אם לא ילך לי פה אולי אני אצטרף אלייך ל........ אם תהיה לי אפשרות כמובן חחח לגבי פלבר , כן חחח הוא נאד
קיצר כולנו יודעים שהסיפור של "חבר" היה מפוברק ומתנחמים בזה שהחבר הולך לטחון שמירות חחח, תן לו בראש ! חזק ואמץ ! כולנו מחזיקים לך את החדק ! ויודעים שיש לך תותח בין הרגליים
מקווה שתחזיק גם לי... או שאת זה בטח אורן יעשה P: אל תשכח אתה, עוד צריך להצביע בשבילי ולסדר לי אנשים לSMSSIM וכו' חחח :)

ליאור 103

New member
תודה בן אדם - שיהיה בהצלחה בהמשך

אמרתי לך שאתה נשאר.. עכשיו כל מה שנשאר הוא להביא לי את הטלפון של הבלונדה...חחחחחחחח

עודד 103

New member
ליאור

אחי אתה בהחלט אישיות ואני לא אומר את זה להרבה אנשים. שיהיה לך המון בהצלחה. היה לי חבל לשמוע שאתה זה שהולך אבל אני בטוח שתסתדר ותרגיש בנוח להתחיל למשוך בחוטים ברדיו אמצע הדרך במידה ותקרה טעות ואני לא אקח את התחרות הזאת P: או לפחות לראות אם הם מוכנים לקחת גם את אלוהים (קשה לי מאוד כאטאיסט עם העובדה שאני פוגש את אלוהים כמעט על בסיס יומי) שמור על עצמך ותדע שכל החרא שבעולם נעלם בשניה שאתה יוצא מהבקו"ם בפעם השניה ככה שבמקרה הכי גרוע לא נשאר לך הרבה זמן לסבול P:

ליאור 103

New member
תודה בן אדם, תארגן גם לי כובע

של סנטה.. תאמין לי שיהיה בסדר, האמת היא שאחרי האודישן האחרון אני הכנתי את עצמי לזה כי ידעתי שזה יקרה (היה ברור לי שאני הולך ולא סתם הספדתי את עצמי) אני מגיע לבקר אתכם ברדיו ביום רביעי (נראה אם לא ייתנו לי להיכנס כי אני מגיע לתת תמיכה נפשית לשחר וליונתן) את הבקו"ם אני פוגש בקרוב, גם ככה השירות שלי הוא זנות אחת גדולה, עושה יומיים בבסיס וחמישה ימים בבית - ככה עובר עליי שבוע בצבא, בקרוב אני מסיים את השירות הצבאי שלי (עוד פחות מ-20 משמרות). נ.ב אתה יודע מה עושים כשהאפסנאי בבקו"ם אומר לך שאתה צריך להחזיר לו 2 מגבות ויש לך רק אחת ?? אתה לוקח את המגבת שלך קורע אותו לחצי מול הפנים שלו ואומר לו:" הנה שתיים !" :) יאללה, אני לוקח את זה בספורטיביות קחו את זה בקלות, לפי התגובות אני עוד אחשוב לרגע שאתם יותר עצובים ממני...

ענבר 103

New member
ליאור !!!!

אני כואבת על עזיבתך, או יותר נכון "הפרשתך" מהתוכנית.... קראתי את המכתב והיה לי ממש קשה לדמיין את התחרות הזאת בלעדיך- הייתי בטוחה שתעבור והתאכזבתי. שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך (או שעליי לומר "אמצע הדרך") שולחת לך חיבוקי פרידה, נשיקות ואיחולי הצלחה ממני ומתום... באהבה

למעלה