מכתב פרידה על אהבה מסוג אחר

אניהו

New member
מכתב פרידה על אהבה מסוג אחר../images/Emo7.gif

דוריס האמת שאני די בשוק. ידעתי שהמצב לא טוב אבל כבן אדם אופטימי האמנתי שתנצחי. האמנתי כי לא חשבתי שאלוהים יקח אותך אליו לפני שיהו לך ילדים. באמת דוריס. באמת. אבל נגוזה התקווה מליבי ומלב כל משפחתך. הרבה לא נשאר לך לחיות אישה וכל צערי עלייך. לא רחמיי...צערי. הסרטן ניצח אותך בדיוק כמו שהוא ניצח את אחיך לפני 5 שנים. אני זוכר איך בני בכה. איך הלך עם כיפה כמה חודשים ואיך יצא מהצבא ואף אחד לא הופתע. ועכשיו הוא במזרח בורח מהזכרון. לא להאמין שהוא צריך לחזור רק כדי...להיפרד. אבל את לא הקשבת אישה. גם מוטי לא הקשיב ושניכם...חשבתם על עצמכם והדלקתם עוד סיגריה. ואת שניכם זה תפס בריאות ולשניכם היה מאוחר מידי. לא אומרים למישהו "אמרתי לך". כי הוא כבר יודע. במקרה הזה מאוחר מידי. למה הכל מאוחר מידי...לא ברור לי. ואת תפגשי שם מלאכים דוריס. הם שם אני בטוח בזה...מישהי מאוד מיוחדת כתבה לי על זה שיר. אמנם יותר אופטימי אבל עדיין...יש מלאכים. הם לא יגידו לך למה ואיך. גם אל תשאלי אותם כי זה לא תפקידם. הם רק יהיו הילדים שלך דוריס. מה שלא הספקת פה. מה שלא חוית פה תחוי שם. אני לא מאמין אבל אני נפרד כעת. אמנם לא הכרנו טוב כל כך אבל גם לא שטחי כל כך. לא אהבה אולי...משפחתית אבל אהבה מסוג אחר. כזו של הערכה לבן אדם חייכן כמוך. כזו של הערכה בן של...כמוני. אני אבכה ודאי בלוויה שלך. יהיה עצוב אבל..אחרי כל העצב נשארים, כרגיל, הזכרונות. ויש כל כך הרבה. דוריס...אל תיהי עצובה. יהיו לך שם ילדים. בהערכה רבה שלום אישה עידן

ה מוזה

New member
פרידה

כשהסוף מזדחל לו כך פתאום משום מקום הוא מגיח וצץ לא הספקנו עדיין.. לא חווינו עדיין.. לא אהבנו עדיין.. לא אמרנו עדיין.. לא עשינו עדיין.. לא חיבקנו.. לא.. ונותרת לה הרגשה של אילו , ואולי.. ויותר של "למה ".. נשאר דבר אחד שעדיין ..אפשר - להפרד בדמעות . כואב איתך ..עידן ..על אובדן של חיוך אחד מיוחד

../images/Emo7.gifאניהו ../images/Emo7.gif מבינה אותך כל כך ...

מי כמוני י ודעת מהן פרידות מאנשים יקרים את העולם הבא ?. גם אני הייתי ילדה קטנה ששלחה את הוריה ואת אחיה לעולם אחר לא ידוע , הכאב תמיד נשאר בתוכי והוא גדול אבל אלו החיים לא חיים לנצח , ולפעמים יש את השאלות : "למה בגיל כל ךכ צעיר" ? אף פעם לא קיבלתי תשובה מלבד "זה גורל ילדה הכל רק גורל" הבנתי אותך אניהו מאוד מזדהה באופן מאוד עמוק.

למעלה