מכתב פרידה

מכתב פרידה

היום אנחנו נפרדים. מהיום והלאה חיי יהיו שונים כי הם יהיו בלעדיך. ואולי זאת ההזדמנות לומר לך שתמיד אהבתי אותך ותמיד אשמור לך מקום מיוחד אצלי בלב. במשך שנים היינו יחד, אני ואתה. טיילתי איתך בלילות ערב נעימים, ליווית אותי גם במקומות קשים. היית החבר הטוב ביותר שלי ולו רק בגלל העובדה ששמרת בתוך תוכך את הסודות הכי סמויים שלי שהעזתי לחלוק רק איתך. וסמכתי עליך כי ידעתי שאיפה שלא אהיה, ומה שלא אעשה אתה תמיד תהיה איתי. אבל אני חייבת להודות שהיום זה כבר לא מה שהיה עד לא מזמן. משהו בך השתנה. הברק האופייני לך, הצבעוניות והיופי הולכים ודוהים ואתה כבר זקן. אז איך לומר, היום אני נאלצת פשוט לזרוק אותך. ולקנות תיק חדש במקומך.

ואיפה הקרדיט?

המקור הוא "אני שונאת אותו" מתוך הספר "איה הגי´נג´ית" של פוצ´ו (עמ´ 108) והנמען הוא... סוודר. אם לא לתת קרדיט - לכל הפחות שווה קריאה. שבוע הספר, לא כן? חתולת הלילה

חייבת להודות ../images/Emo3.gif

את ההשראה קיבלתי מהקטע הזה ואפילו לא ידעתי שהוא לקוח מהספר "איה הג´ינג´ית". סתם קראתי אותו באיזה פורום אחר ברשת אז להגנתי אני יכולה לומר שגם מי שכתבה אותו באותו פורום לא הזכירה את המקור.
ואני משתתפת בסדנת תאטרון שבה אני מגלמת את הדמות (לא של איה אלא דמות שאני יצרתי מתוך הקטע המקורי) כך שגם זה מה שגרם לי לכתוב את הקטע.

אז יאללה!

אם כבר אהבת משהו מתוך הספר - שווה לך לקרוא אותו, לא? מצחיק, קליל, ו..תתפלאי לדעת: למרות שנכתב בשנות השישים של המאה הקודמת יש דברים שלא משתנים. אחים קטנים, הורים גדולים, אהבות ראשונות, התלבטויות מול הארון. מוכר, הא? אני מניחה שיש אותו בספרית בית הספר. חתולת הנפש, שאת הספר הזה מצאה רק בחנויות יד שניה ואפילו שילמה עליו לא מעט, העיקר שיהיה לה בבית...

חתולת נפש תודה לך

וייתכן שיש את הספר באמת בספריית בית הספר אבל... תזכירי לי רק מה זה בית ספר????? עברו לפחות 8 שנים מאז שראיתי את המוסד הזה... בכל אופן תודה ואולי אני באמת אקרא אותו אם לא הספקתי עד עכשיו.

~מעיין~

New member
לנטע..

לפני שאת מחליטה להסכים עם המכתב הזה שרשמת הייתי מציעה לחשוב שוב.. אולי את לא באמת אהבת אותו בתור בנאדם כמושהו אלא התאהבת במראה שלו.. במראה הטוב ויחד עם זה ששמחת שהבנאדם היפה הזה איתך למדת לאהוב את עצם זה שאת איתו ולא בגלל הרגש אלא רק בגלל המראה.. הרי כולנו בני אדם.. כולנו בשלב כלשהו משתנים לפעמים זה לטובה ולפעמים לרעה.. אבל בחיים לא היינו רוצים שיזרקו אותנו בגלל איך שאנחנו נראים נכון? הוא לא שונה מאיתנו..

~מעיין~

New member
איזה מפגרת אני!!

אויששששש לא שמתי לב לפואנטה פה אני כל כך מתביישת...

למעלה