מכתב פרידה

EVE Lights

New member
מכתב פרידה

עברתי מספיק דברים בחיים כדי לדעת מה עושה לי טוב ומה עושה לי רע. אני לא מסוגלת יותר להמשיך להתקיים במקום שדוקר לי את הלב פעם אחר פעם. נכון, הבעיה היא שלי – שלא יכולתי לראות את זה קודם. אבל עכשיו אני רואה את זה באופן ברור. השלב הראשון היה להבין שאין לנו יותר נושאים משותפים. הוא לא רוצה לדבר איתי. אין לו על מה לדבר איתי. אני כותבת לו "בתיאבון" בעקבות משהו שראיתי בפייסבוק והוא מחזיר לאחר שעה "תודה" לקונית. למה אני כל כך מתעניינת עדיין? השלב השני היה להוריד את ה- In a relationship בפייסבוק. בגלל שהורדתי את זה לגמרי, זה לא הקפיץ התראה לאף אחד מרשימת החברים שלי, וטוב שכך. השלב הבא היה להמשיך לבהות לו בפרופיל פייסבוק פעם אחר פעם ולראות אם יש עדכונים. הוא נמצא במעגל ה- Close friends. עם כוכב צהוב. זה אומר שעדכונים מהאנשים הללו מודגשים אצלי בנוטיפיקיישן. בכל פעם ראיתי שאין כאלה, חשבתי שאולי הוא מסתיר ממני עדכונים, והייתי נכנסת ידנית אליו לפרופיל. ולא היה כלום. ופתאום עכשיו, משהו כל כך קטן ומטומטם לכאורה, שני עדכוני צ'ק אין – לא קשורים בעליל אחד לשני – במקומות לא קשורים (רעננה וביתן אהרון) וזה מכווץ לי את הלב בכאב. החיים שלנו כבר לא קשורים אחד בשני. אני לא יודעת מה עובר עליו, והוא לא יודע מה עובר עליי. אם פעם הייתי ממשיכה לבהות לו בפרופיל ולהתייסר בכל פעם מחדש, הפעם אני אומרת – די. אני לא יכולה ולא רוצה את זה. מותר לי. מותר לי לרצות שיהיה לי טוב. אז זה מה שהולך לקרות. התקשרתי אליו לפני כמה דקות. הוא לא ענה. זה מסוג ההחלטות שאני צריכה להודיע עליהן קודם לפני הביצוע. החלטתי (כבר די מזמן למען האמת) שאני לא רוצה שנחזור. ואני עדיין לא רוצה. אבל עכשיו אני גם יודעת שאנחנו לא יכולים להישאר בקשר. כי זה מכאיב לי. ורק המחשבה כמה עדכוני סטטוס שלי פוגעים בו... האמת? אין לי מושג. אבל זה המצב. אני לא יכולה להמשיך להתעדכן בחיים שלו שאני כבר לא חלק מהם. אז אני בוחרת, מבחירה חופשית לחלוטין, ושפויה, לא תוך כדי סערת רגשות או היסטריה טוטאלית, שאני בוחרת להפסיק. אז אביב, ברגע שתחזור אליי, אני אומר לך את אותם דברים שאני כותבת כאן עכשיו – חשבתי על זה. חשבתי על זה הרבה. אבל אין טעם. החיים שלנו לא ימשיכו להיות ביחד. כבר אי אפשר להציל. אני כבר לא אוהבת אותך. לפחות לא כמו פעם. הלב שלי שמתכווץ עכשיו לראות שיש לך חיים משל עצמך – כן, מכאיב לי. אבל זה יעבור. אני בוחרת להוריד אותך מהחברים בפייסבוק כדי שגם אם ארצה, וגם אם ארצה להכאיב לעצמי, אני לא אוכל לראות את העדכונים שלך. אני לא רוצה יותר. אני יודעת שזה בא ממני, ומבחירה. אני יודעת שימשיכו להיות לך חיים בלעדי. אני יודעת שביום מן הימים תהיה לך מישהי אחרת – אבל אני לא מסוגלת להיות שם כשזה קורה. לא מסוגלת, לא רוצה. שיהיה לך טוב, אבל לא לידי. אני חייבת טיהור כללי כדי להמשיך הלאה. כנראה שגם אתה. סליחה שלא הייתי מסוגלת להגיד את זה קודם. וסליחה על כל הפעמים שהייתי מתקשרת, מטרידה, מסמסת, מציקה. אני לא מסוגלת יותר. זה לא מגיע לך ולא מגיע לשנינו. אני אשלח סמס ביום הולדת כי לא שכחתי. אולי ביום מן הימים יצטלבו דרכינו בשנית. עד אז – להתראות.

The Blue Fairy

New member
ו

אורנית, את מדהימה, באמת ואני בטוחה שאת עושה לשניכם טובה ואני מתארת לעצמי כמה זה קשה
פה אם את צריכה משהו, כל דבר

scene queen

New member
כל כך מזדהה

את לא מבינה בכלל כמה. אבל מניסיון,זה הרבה יותר כואב להשאיר אותו בחיים שלך. זה מעשה שהוא נכון,ואומנם כואב עכשיו אבל הוא נכון לטווח הרחוק.להשאיר אותו בחיים שלך יגרום לזה להיות הרבה יותר קשה. כל כך מזדהה עם השורה-"אני יודעת שימשיכו להיות לך חיים בלעדי. אני יודעת שביום מן הימים תהיה לך מישהי אחרת – אבל אני לא מסוגלת להיות שם כשזה קורה. לא מסוגלת, לא רוצה."-זה מעלה בי דמעות

Maldini Girl

New member
כ"כ מזדהה איתך

ומאחלת לך בכנות שעוד כמה חודשים זה כבר לא יכאב כ"כ. ואל תדאגי, זה יקרה בסוף.

AnGeL DoLlY

New member
אורניתה

לא הגבתי פה שנים והאמת שסתם נכנסתי כדי לראות מה העניינים, וההודעה שלך תפסה את תשומת לבי- קודם כל חיבוק ענק, וכל הכבוד על זה שאת החלטית , אני חושבת שאת עושה את הדבר הנכון... ואם הוא לא האחד- אז בטוח יהיה מישהו אחר. בכל מקרה כל קשר כזה הוא התנסות וחוויה, גם אם היו רגעים קשים. תמשיכי להיות חזקה, ואין לי ספק כי את כזאת. :)

וואו. מי כמוני יודעת עד כמה הההרהורים האלו מציקים, וגם כל ההתעסקות הזו סביבו. (אני הגעתי למצב שבעבר פרצתי לאקס לפייסבוק כדי לדעת מה קורה לו באינבוקס. בהחלט שפל מידי). אניוואי, למה את רוצה להגיד לו שאת מורידה אותו מהחברים בפייסבוק? תעמדי בפרופיל שלו, קחי נשימה עמוקה ופשוט תעשי "אנפרינד" בשניה הראשונה את תכנסי להיסטריה כי לא תביני למה לעזזל עשית את זה, ואיך מעכשיו תוכלי לעשות אחריו סטוקינג, אבל אחר כך, בטווח הארוך-האמיני לי שחוסר הידיעה הופכת לחוסר איכפתיות/התעניינות...וזו התרופה הטובה ביותר. כמה שתדעי פחות-ככה תפגעי פחות ותהיי יותר פנוייה להמשיך הלאה בחייך. אוהבת
ודמאט, פעם הבאה לפני שאת מחייגת-תתיעצי

EVE Lights

New member
אני חושבת שזה נורא לא מכובד

לעשות דבר כזה בלי להגיד. אפילו שפל... לא יודעת. אחרי היסטוריה של 5 שנים... הייתי מתה אם הוא היה נגיד מוריד אותי מחברים בלי להגיד או להודיע. :/

אגב-הוא חזר אלייך?

חוצמזה, למה לא מכובד? זה לא שאת פוגעת בו בזה או משהו, זה בעיקר לטובתך. סתם אם אני חושבת על זה שאם היתי נפרדת ממישהו עכשיו/הוא היה נפרד ממני, זה היה הזוי לקבל שיחת טלפון של"תקשיבי..אני מוחק אותך מהפייסבוק". האמת? הייתי חושבת שזה הזוי שהוא מודיע לי ואישית לא היתי מודיעה. אני כל הזמן היתי מוחקת אנשים מהפייסבוק ולא מודיעה להפ (מצד שני עם א]אחד מהם לא הייתי 5 שנים..אבל האמת זה לא נשמע לי עקרוני כל כך). ותחשבי אם נגיד לא היה פייסבוק-אז מה היה?

EVE Lights

New member
אנערף.

לא יודעת. אני לא בטוחה שזה משהו ש"צריך" לעשות, רק אני מרגישה שזה כאילו מגיע שאני אגיד לו את זה לפני. ו... קטע הזוי - ניסיתי לדבר איתו 3 פעמים והוא לא ענה! (חזר אח"כ, אבל כשהוא חזר כבר הייתי בסטייט אוף מיינד אחר ולא התחשק לי לחפור בזה) הלוואי ולא היה פייסבוק
אקסים היו נשארים אקסים בתהומות הנשייה וזהו. הבעיה היא שבפייסבוק הם מול הפרצוף שלך חצי מהיום. בעעכס!

למעלה