מכתב פרידה

sunset*

New member
מכתב פרידה

אני הולכת כי אין לי כח להמשיך. אני הולכת כי אני לא מסוגלת להיות חזקה. אני הולכת כי מכאיב לי ועצוב. אני הולכת כי לא מסוגלת להתמודד. יודעת שאת שונאת שתיקות ושונאת כשהולכים כשרע ועצוב במקום להחזיק את היד המושטת. אבל לא מסוגלת. אוהבת אותך

סאני !!!!

את לא. את לא הולכת. את יודעת למה ? כי עכשיו אין לך כוח ועכשיו את לא מסוגלת לשאת את הכאב, האכזבה ועכשיו את מתייפחת על מר גורלך ועכשיו הכל מכאיב ועצוב ואת לא מסוגלת להתמודד אבל החיים הם לא רק עכשיו והרגע, ילדה. תמיד יש מחר. תמיד השמש תזרח. אנשים נרצחים, נפגעים, פוגעים, והשמש עדיין זורחת. תמיד יש מחר ילדה. תמיד... הכאב הזה- הוא לא שווה את האושר והשמחה, שהמחר עשוי להביא. אז עכשיו קשה לך אז עכשיו כואב לך תתמודדי את חייבת וכמו שצוטטתי בחתימתי , יקירה : "הפרח היפה ביותר הוא הפרח שפורח בשעת המבחן ...
..." זו וודאי שעת המבחן שלך. האם תפרחי בה ? בבקשה תכתבי לי הודעה פה שהכל איתך בסדר, כי הדאגת אותי נורא ילדה.

בל בל

New member
סאני!

מזה פתאום היאוש הזה וחוסר האמונה בעצמך? את מסוגלת להיות חזקה, את מסוגלת לכל דבר שאת רק רוצה. אני מבינה שמכאיב לך ועצוב, אבל הכאב יעבור, את תראי יהיה טוב. תתחזקי, תשאבי את הכוח מהידיעה שיהיה טוב, שכל כאב הוא רק זמני, אני מבטיחה לך אם הזמן זה יעבור. אין לך פה יד אחת שמושטת אליך יש לך פה המון ידיים שרוצות לתמוך בך ולעזור לך בשעות הקשות והטובות, כל שאת צריכה לעשות זה לבחור. אל תעשי החלטות שאחר כך לא תוכלי להתחרט עליהן, תחשבי בהגיון. יש כל כך הרבה טוב בעולם הזה , תפתחי את העיינים ותראי. לא הכל שחור כמו שעכשיו נדמה לך. תעשי רשימה של דברים טובים שיש לך ,יש המון את פשוט לא שמה לב אליהם. אני מאמינה שמכל רע יוצא טוב, ואחריי כל רע בא הגמול. חבל לפספס את הטוב בגלל שעכשיו קצת רע. שלחי לי תגובה שלך ענבל

ה מוזה

New member
בלי הסטריה.. זו לא הודעה אובדנית

זו הודעה שמיועדת אלי ... ולך חברה טובה שלי .. אני אשלח מסר אישי לא ננהל את החברות ביני לבינך מעל הפורום ..

sunset*

New member
סליחה

לא התכוונתי שתבהלו, ביקשתי מפרח הלילה שתכתוב שאני לא הולכת לפגוע בעצמי, זו ממש לא היתה הכוונה. כנראה שההודעה לא השתרשרה לה. סליחה.

ה מוזה

New member
תראו תראו מה ה ../images/Emo160.gif הנחית פה ..

תקשיבי טוב מקשיבה ?? טייסה מעיקה ווירטואלית שכמותך אוהבת אותך ומתגעגעת המון אופו נעלמת???? אופו אני נעלמתי??? את המעיקה החביבה עלי - מוזמנת להעיק מתי איפה וכמה שתרצי אוהבה אותך }{

למעלה