מכתב פתוח. לא מבין נשים.

BLACKniceGOAT

New member
מכתב פתוח. לא מבין נשים.

הבן אדם כנה, רגיש , מתחשב, מעניק... מה.. מה כבר אתן רוצות?.. רק כסף, ואוטו, זה בראש מעיינכן? איזה חנוך קבלתן? הקפיטליזם חנק אתכן.. ה TV עשתה לכן שטיפת מוח?! WTF ... מילא, שיהיו כמה.. אפילו אחוזים גבוהים, אבל יש כ"כ הרבה.. רק מאניאקים מצליחים כנראה, שאחוש דחוק לפינה... לא תהייה בטח ברירה. האם כוחניות ומצ"ואיזם עושים לכן את זה? לעולם לא אבין.. אולי אני מוגבל שכלית כעכבר מעבדה אולי אני אנלוגי בעולם דיגיטלי.. ואולי המון דברים... אבל נו, דאמט. [ סורי על הוצאת הקיטור.. אתכן הסליחה]

lironbi

New member
יש מלא בחורות כאלה אבל לא כולן

זה נכון. אני לא יכולה להגיד לך איפה אפשר למצוא את אלה שלא מעניין אותן הכסף, אבל יש כאלה. כמו שלכם הגברים יש סף סינון מסויים (ולחלק לא) אז גם לחלק מהנשים, וזה הסגנון סינון שלהם. ואין קשר בין כוחניות של גבר לבין כסף....ברור שאנחנו אוהבות כוחניות ולא סמרטוטים, אז תנסה לשדר משהו אחר במקום איזה רגיש וחמוד אני, בחורות מנצלות את זה או שתמשיך להיות כנראה ידיד של כולן."העולם הוא במה ואנחנו שחקנים" אז תעשה את ההצגה שלך ואח"כ תהיה רגיש ומתחשב... ככה אני חושבת. בטוח שמישהו יקטול אותי.

BLACKniceGOAT

New member
תשובה אינטלגנטית

זה נכון ככלל. אבל, פה נשים טועות בסינון הזה, הרי הביטי, כמה נשים מוכות יש? כמה נאנסות, וכמה חשות פחד. אז. תעשו " בדק בית" וכך יוטב לכולם. ו.. יש צדק בדברייך על " רגיש וחמוד". קשה לשנות את זה, הרי זה טבע. ושבלונה שלא משתנה בקלות.

Belosnejka

New member
היי

לדעתי אתה מאוד מכליל.אומנם יש הרבה בנות שרק הכסף מוביל אותם,אבל תמיד יש בנות שמסתכלות הרבה מעבר! כסף זה דבר חולף ולא עליו ובגללו נבנות מערכות יחסים.כסף תמיד היה ויהיה חלק מחיי האדם אך לעולם לא צריך להוביל אותו.זו דעתי האישית.אם כך אתה מרגיש עם בחורה שלך,כדאי שתדבר איתה ותבהיר לה מספר נקודות

magenta73

New member
אתה עושה הכללה

מאוד גסה וגם לא פיירית כ"כ. מעבר לזה... שמאוד קל להסתכל החוצה ולזרוק האשמות על הנשים כולן, ולהראות אותנו כקטנות רוח, חזירות קפיטליסטיות עם צורך בגבר כוחני שיקטין אותנו ורק כך יעשה לנו טוב... אתה בעצבים, סבבה. מקווה שמחר תקרא מה כתבת ותבין שזה ממש שטויות. כי אם זה מה שאתה באמת חושב על נשים... מה הפלא?

BLACKniceGOAT

New member
כנסי רגע עלמתי

ראשית ברור לכל אחד שעיניו בראשו שנעשתה כאן הכללה. ולבטח לא כולן כאלה. הרי אינני יכול לנקוט במספרים או אחוזים שונים. לכן זה לשיפוטו האינטלגנטי של הקורא. דבר נוסף, איני בעת רתיחה או עצבים כעת. כי לכתוב במצב שכזה או להביע דיעה, לא יעשה צדק לכאן או לכאן. ולכן האמיני לי שאינני בעצבים בתקופה זו. חישבי על זה כך, שאלו פשות מסקנות שהצטברו עם הזמן. תודה, נעם.

cottoneyejoe

New member
ברגע שתבין את משמעות החיים

משמעות הקשרים משמעות הרוע משמעות החברים, משמעות המילה קארמה ומזל, תבין שאין מה להתאמץ יותר מידי, הכל תמיד היה נימצא שם מול השולחן, ושנשים הם נשים, וגברים הם גברים, ושלכל אחד יש את האמונות הטפלות שלו שהן כוח החיים של כל בנאדם, תמצא לנכון להתחיל לחשוב יותר במה אתה הייתה רוצה להאמין כדי למשוך אליך את הקארמה הנכונה לך

the match maker

New member
גבר גבר...

מה שאתה כותב ממש, אבל ממש לא נכון. פעם חשבתי כמוך... אתה יודע: NICE GUYS FINISH LAST, אבל זה לא נכון.... בחורות מחפשות כל מיני דברים. חלקן מחפשות כסף, חלקן מחפשות בחורים מסוקסים, חלקן מחפשות את הרגיש והמתחשב, כפי שאתה מתאר את עצמך, וזה שלא כ"כ הולך לך, זה ממש לא נורא. בסוף תמצא את הבחורה שלך, שתרצה אותך כמו שאתה, כך שאתה ממש לא צריך לשחק משחקים ולהיות מישהו שאתה לא. מה שכן אתה צריך לעשות, זה להפגין יותר את היתרונות שלך מאשר החסרונות. למשל: בחורות אוהבות גברים רגישים, אבל לא יותר מדי, אז כן... אם אתה כזה, תראה את זה, אבל בשלב יותר מאוחר של הקשר, ולא על הדייט הראשון. תהיה ג'נטלמן, תהיה מי שאתה, תפגין את החוזקות שלך, ובסוף תמצא משהי שבדיוק תתאים לך. והכי חשוב - תישאר גבר גבר.

BLACKniceGOAT

New member
גבר גבר... ../images/Emo127.gif

ראשית תודה רבה על התגובה המאלפת. אין לי ויכוח כלל עם מה שציינת. כל מילה נכונה. אנסה לשפר גברים. קולטים עליך, שאתה מבין עיניין. תודה :)

למעלה