מכתב פתוח לגב' יעל גרמן

מכתב פתוח לגב' יעל גרמן

פניה לגב' יעל גרמן אנו תושבי הרצליה מבקשים שתגיבי על טענות שלדובריך מסתבר אין תשובות הולמות 1. אומרים שאת מחזיקה 21 יועצים בשכר שמן שעלותם הכוללת 30 מליון שקל אנו מבקשים לקבל פירוט מלא של כל היועצים, עלותו של כל אחד וכולם ביחד 2. מה הבשורה שאת יכולה לתת לתושבי מערב הרצליה בקשר לעומסי התנועה בכניסה לשכונה? 3. יש טענות על הסדרים פסולים בין פקידי עיריה לבעלי בתים להפקעת שטחים מתוך גינות ציבוריות. אומרים שאת מחפה על הפקידות ומתעלמת מפניות אליך בנושא זה. איך זה מתיישר עם מינהל תקין ועם הפירסומות שלך (הגונה) מצפים לתשובות תודה תושבים שאיכפת להם

לא מרימה את הכפפה?אנו עדיין ממתיני

סיפור שהועבר אלי (ראיתי גם תמונות) בעל בית פתח יציאה נוספת לתוך גינה ציבורית והגיע להסדר על הפקיד הממונה על טיפוח הגינות העירוניות על הפקעת חלק מהגינה לצורך דרך רכבים פרטית רחבה לאורחיו. השכנים האחרים שמצאו עצמם גובלים בכביש פנו לראש העיריה אבל היא ממש התעלמה. כן זו אותה גרמן שמספרת על עצמה שהיא איכפתית, הגונה, מינהל תקין ועוד אוסף סיסמאות רק לאחר התערבות גורמים נוספים ואיומים בתביעה משפטית הופסקה סלילת הכביש המקום כבר מוזנח ומלוכלך ויש לחצים לביטול הכביש ומאחר שאנו עומדים לפני בחירות בעיריה מנסה אותו פקיד להרגיע את הרוחות בהחלפת השם ל"שביל פרטי רחב" לביתו של המיוחס מה יהיה אחרי הבחירות? - השביל יחזור להיות כביש? ככה זה אצל גרמן. היא לא מתערבת בהחלטות הפקידים אני מוסיף על כך - באיזו סמכות מחלק הפקיד נתחים מהגינה? הוא ירש אותה מהסבתא שלו? אנו פותחים קו חם לתלונות אין לנו הרבה אפשרויות לעזור אבל גם הוצאת הדברים החוצה יכולה לעזור כל מי שנפגע משרירות לב של פקיד, כל מי שנפגע ממה שנראה לו קומבינה פסולה שמעורב בה פקיד עירוני מוזמן להעביר את הסיפור במסר האישי

מהלך הגיוני

אם תגיב לפניות אליה תהיה צריכה להסביר איך אישרה דבר כזה. אז כמו טפלון טוב היא מתעלמת ונשארת "יעל ההגונה". בקשות ותחינות אינן עוזרות בעיריה זו. צריך להזמין את כל חברי המועצה למקום כדי שיתרשמו.

אשת הטפלון כנראה באמת לא תנזק

מספרים כי בעיריה נחושים לסיים את בניית הדרך ולא להשאיר פינות מלוכלכות לפני הבחירות. אבל מי שהמציאו את הכביש מוצאים פתרון אלגנטי וכדי למנוע לזות לשון יקראו לזה "שביל". מעניין אם אדון אבוטבול מהרחוב השני יבקש גם הוא "כביש-שביל" פרטי לביתו דרך גינה ציבורית ירוצו מהעיריה לבצע ולסלול באותה זריזות ונחישות.

foufoune

New member
גם אתה מוזמן לבוא לחוג בית.

גם אתה יכול לבוא לחוג בית ולשאול כל שאלה שתרצה, כמובן בנימוס.

אני תמיד מנומס../images/Emo6.gif

את מתכוונת לחוג בית של גרמן? יש לי באמת הרבה שאלות וכבר חלק מהם רשמתי בהודעות כאן אבל תשובות אמתיות לא קיבלתי. אבל הסבירו לי כי ממש חבל על הזמן לבוא ולשאול אותה פרונטלית. אומרים שהיא תיתן תשובות מריחה והרבה הבטחות ואחרי הבחירות הכל יפרח עם הרוח. אם 5 שנים היא מתחמקת מתשובות לתושבים אז למה שהיום תיתן תשובות אמתיות? אני מקווה כי תבין שיש אי שביעות רצון נרחבת ובקדנציה הבא שלה (אם תזכה) תבנה מערכת פניות ציבור נורמלית עם פנים באמת לתושב ולא עם מריחה כמו היום. שבת שלום.

EmperorMollari

New member
אני מזמין אותך דווקא להגיע ולשמוע

אני דווקא חושב שכדאי שתבוא לחוג בית של יעל, כמו גם לחוגי בית של מועמדים אחרים, תקשיב ותשאל. למה להסתמך על מה שאחרים אמרו שהיא אומרת במקום לבוא ולשאול אותה בעצמך? תגבש דעה למי להצביע על סמך מה שאחרים אומרים? אני משוכנע שכשתשאל את שאלותיך תקבל מענה רציני. ייתכן מאוד שבסופו של דבר לא תשתכנע או התשובות לא יספקו אותך, אך התשובות תהיינה רציניות. יעל גרמן בקיאה מאוד בכל נושא שמתרחש בעיר. אם מדובר בנושא מתחום התחבורה או הספורט עליו אחראי סגנה, יהונתן יסעור, גם הוא יענה משום שהוא מגיע לחלק גדול מחוגי הבית.

Salem

New member
../images/Emo45.gif חוגי בית זה הפתרון

ותתחיל אצל אורית רישפי, לא תצטער. ליצירת קשר עם מטה הבחירות: 9545067 - 09. פתרון נוסף הוא לשאול את אורית שאלות שבוע הבא כאשר היא תבוא להתארח בתפוז
אנשים בפורום הרצליה (יום רביעי ב19:00).

למעלה