מכתב פתוח לראשי הצמרת הישראלית

מכתב פתוח לראשי הצמרת הישראלית

הציונות מתה ואיננה עוד, מזה מספר שנים, מדינת ישראל שלי מתה, שלכם פשטה רגל, עם ישראל כאחד העמים, מדינת ישראל כשאר המדינות, אי לכך ובהתאם לזאת, עדיף לחיות במקום אחר, מקום בו איני חייב דבר וחצי דבר לאיש, ואיש אינו חייב לי דבר וחצי דבר, ובמיוחד, איני חב את חיי למדינה. ניצולי השואה, שאר הקשישים, העולים החדשים, הנכים והחולים, אנשי המילואים, העובדים הזמניים, עובדי הקבלן וחברות כ"א, לכולם נהרסו החיים, ללא יוצא מהכלל, מדינת ישראל על סף חורבן, חורבן המתבשל בתוכה, ולא מאוייביה. מדינת ישראל חזקה צבאית וכלכלית, לפחות כך אנו נוטים להאמין, אבל היא חלשה בתוכה, העם מתפורר, העם יביא להרס המדינה. אני, ששירתתי ביחידה קרבית ופיקדתי על חיילים, בקרב ובשיגרה, אני, ששירתתי במילואים, בצו ובהתנדבות, אני, ששילמתי מיסים ואגרות כחוק, אני, שהייתי שגרירה האישי והפרטי של מדינת ישראל בניכר, אני, שעד אתמול שלשום הייתי מוכן להקריב את חיי למענה, אני, מודיע בזאת: שבועתי לצה"ל בטלה ומבוטלת, נאמנותי למדינה מוטלת בספק, אינני עסקן פוליטי או שכזה, אך בי נשבעתי, ביום בו יתאפשר לי, אחזיר לכם שבעתיים, ללא רחמים, לא אהסס לרגע ולא אחשוב פעמיים, את ההרס אשר הבאתם על האוכלוסייה, נגבה גם נגבה, בריבית דריבית, ואם לא מכם, מילדיכם, ואם לא מילדיכם, מילדיהם. אולי עדיין תוכלו לעצור זאת, לו רק הייתם רוצים. http://www.kolhalev.com/streams/stream1.php [email protected]

Wisper

New member
מזדהה לאללה

מצטערת על כל שניה שנתתי פה לצבא ובכלל לכל שניה שאני סובלת פה במדינה החרא הזאתי. קרה לי מקרה עם המצבר שנגמר לי ולאף אחד לא הזיז, אנשים שיחקו אותה לא רואים אותי או לא שומעים כדי לא לעזור חס וחלילה. היתי מקודם בבית חולים ורציתי לדעת איך להגיע לאיזו מחלקה כי השילוט לא היה ברור, לא רק שלא עזרו אלא עוד צפצפו לי ברוגז עז שעצרתי בצד לחפש ולא חסמתי את הכביש. כל פעם אני מרגישה מאבקים בכביש, לא פלא שיש כאלה תאונות דרכים, אנשים ממש יוצאים למלחמה. עם עצבני, אנשים אנטיפתים, כל נותני השירות לא נחמדים ולא עושים את עבודתם כמו שצריך כנראה ממרירות, אנשים פה לא אוהבים את העבודה שלהם. השחיתות חוגגת והכל קומבינות ופרוטקציה בכל מקום. יש זילות בחיי אדם, לא איכפת מהשבויים , מהאזרחים, כל דבר צריך לריב ולהתווכח פה. יש פערי מעמדות שהולכים וגדלים, ולמי שיש כסף הוא תמיד יחמוק מהכל. השוטרים פה זה ממש לתת לחתול לשמור על החלב. גם השנאה בין העדות מאוד גדולה, אני בתור אשכנזיה ממש מרגישה איך בנות עדות המזרח שונאות אותי, רק שאנחנו כשאשכנזים לא יוצאים בשנאה בגלוי ולא מחפשים לשנוא. על מה השנאה? גם ככה השתלטתם על כל המדינה! והבאתם את התרבות שלכם הנה. הקיצר אני מרגישה שאנחנו רק הולכים ומתדרדרים.

dusk007

New member
שניכם פאתטיים

השנאה שלכם והמריריות כלפיי חייכם ועצמכם נוטפים מכל שורה ושורה. גם אני גרה בחו"ל, יש דברים טובים, ודברים פחות טובים, אבל כך זה בכל מקום. משום מה זה סוג של אופנה לפתוח את הפה ולהקיא על ישראל ברגע שמוצאים משהו שנראה קצת יותר טוב. גם אנשים כמוכם 'תורמים' להדרדרות שאותה תיארתם, עם גסות הרוח, השנאה והמשטמה, והגזענות הלא כ"כ מוסוות של הבכיינית הלוחשת (והסוג החדש של 'האשכנזי המקופח'). שיהיה לכם רק טוב, במקומכם החדש, יהיה זה אשר יהיה.

למעלה