מכתב פתוח לראשי הצמרת הישראלית

מכתב פתוח לראשי הצמרת הישראלית

הציונות מתה ואיננה עוד, מזה מספר שנים, מדינת ישראל שלי מתה, שלכם פשטה רגל, עם ישראל כאחד העמים, מדינת ישראל כשאר המדינות, אי לכך ובהתאם לזאת, עדיף לחיות במקום אחר, מקום בו איני חייב דבר וחצי דבר לאיש, ואיש אינו חייב לי דבר וחצי דבר, ובמיוחד, איני חב את חיי למדינה. ניצולי השואה, שאר הקשישים, העולים החדשים, הנכים והחולים, אנשי המילואים, העובדים הזמניים, עובדי הקבלן וחברות כ"א, לכולם נהרסו החיים, ללא יוצא מהכלל, מדינת ישראל על סף חורבן, חורבן המתבשל בתוכה, ולא מאוייביה. מדינת ישראל חזקה צבאית וכלכלית, לפחות כך אנו נוטים להאמין, אבל היא חלשה בתוכה, העם מתפורר, העם יביא להרס המדינה. אני, ששירתתי ביחידה קרבית ופיקדתי על חיילים, בקרב ובשיגרה, אני, ששירתתי במילואים, בצו ובהתנדבות, אני, ששילמתי מיסים ואגרות כחוק, אני, שהייתי שגרירה האישי והפרטי של מדינת ישראל בניכר, אני, שעד אתמול שלשום הייתי מוכן להקריב את חיי למענה, אני, מודיע בזאת: שבועתי לצה"ל בטלה ומבוטלת, נאמנותי למדינה מוטלת בספק, אינני עסקן פוליטי או שכזה, אך בי נשבעתי, ביום בו יתאפשר לי, אחזיר לכם שבעתיים, ללא רחמים, לא אהסס לרגע ולא אחשוב פעמיים, את ההרס אשר הבאתם על האוכלוסייה, נגבה גם נגבה, בריבית דריבית, ואם לא מכם, מילדיכם, ואם לא מילדיכם, מילדיהם. אולי עדיין תוכלו לעצור זאת, לו רק הייתם רוצים. http://www.kolhalev.com/streams/stream1.php [email protected]

dor119

New member
מה קרה ? למה כל השינאה הזאת ?. . . .

מתוך הכרטיס שלך אני לומד שאתה לא חי בארץ מה קרה שמחו"ל באה לך שינאה כזאת לארץ בה נולדת, לארץ בה גדלת , לארץ שאיפשרה לך להיות קצין בצבא ולפקד על אנשים . ידידי מה קרה ? אף אחד לא מחייב אף אחד לגור ולחיות כאן . גם משם אתה יכול לשמור ולסמפט את המדינה. . . לצערי אתה חלק מ"טריינד" של הנוער והמצב כאן , אנשים לא רוצים לתת ומשתמטים גם מהצבא וחבל . . אין לנו ארץ אחרת ואם לא נדע לשמור עליה אבוי לדורות הבאים .

dor119

New member
למה כל הפסימיות הזאת ?

היא לא נגמרה . . ואל תזרע כאן פניקה . . זכותך לחשוב מה שאתה רוצה , אתה לא כאן מה פתאום איכפת לך ?? כנראה שבכל זאת יש לך משהו למקום ויש לך ריגשי אשמה . . . ומה זה המשפט : "לא ידעתם לשמור עליה . . " אנחנו יודעים ונדע. . . לצערי לא איתך . . . ואם חס וחלילה יקרה משהו למדינה תוכל להגיד . . " לא ידעתי לשמור עליה . . ." ברחתי ממנה .

דור נראה שלא קראת לעומק את הטקסט שלו

שים לב בשורה האחרונה הוא אומר "אולי עוד לא מאוחר" כך שיש שם אופטימיות מסויימת שאולי עוד אפשר לתקן את מה שסדוק או שבור., וחוץ מזה זכותנו גם אחרי שעזבנו שיהיה לנו אכפת ועצוב ממה שקורה במולדת שאותה עזבנו, ושיהיה חבל לנו מאד שנוצרה בישראל מציאות של סביבה פוליטית מנטלית ותרבותית שאינה מספקת איכות חיים מכובדת מספיק כדי שנרצה להישאר. לצערי הכותב אינו מבאר עם מי הוא רוצה לבוא חשבון, אבל אני חושב שבגדול "כולנו אשמים" על הפתקים הקולקטיביים ששמנו בקלפי, ועל "לא מנהיגים" ששמנו בראש ממשלתנו במשך העשורים האחרונים. ולכן אלה מאיתנו שהגיעו למסקנה שאי אפשר כניראה לתקן את זה בטווח הקצר והבינוני ואולי לעולם לא, בחרנו לחיות כאן כי אי אפשר להחליף את העם אבל אפשר להחליף את מקום המגורים.. אם טוב לך בארץ מה אתה עושה באתר שמיועד לישראלים ששוקלים מעבר לקנדה? אין במה שאמרתי כדי לומר שאני מסכים אם כל מה שכתב הכותב ואני מעולם לא בחרתי לכתוב כך, ולהזכירך האתר לא מיועד לביקורת או שיפוט של ההגירה והמהגרים (המילה ירידה נתעבת בעיני) ואם השרשור יתדרדר הוא יימחק.

תלתל11

New member
"לארץ שאפשרה לך...

"לארץ שאפשרה לך להיות קצין בצבא ולפקד על אנשים" זה היה יכול להיות מצחיק אם זה לא היה כל כך עצוב.

mikki01

New member
המדינה עשתה לו טובה גדולה שנתנה לו את הזכות

מה לא ?

למעלה