מכתב פתוח ל- Webmaster

מכתב פתוח ל- Webmaster

שלום רב, ברצוני לשתף אותך, האחראי על אתרו של דניאל סלומון, במה שאני רואה כטעון שיפור באתר, ודחוף. בעודי כותב לך מילים אלה, מתנוסס לו בשער הבית של האתר ההודעה על ההופעה הקרובה של דניאל סלומון - "29.7 - חמדת ימים". כפי שאתה יודע, אנו נמצאים כבר כחודשיים אחרי אותה הופעה, ומאז דניאל הספיק להופיע אינספור פעמים במקומות שונים, אך משום מה דווקא האתר הרשמי של דניאל, זה שבא לקדם את ענייניו ולפרסם את מועדי הופעותיו, ממש לא עושה זאת. מעריצי דניאל סלומון נאלצים לשמוע היכן תתקיים הופעתו הבאה בשיטה הישנה של "מפה לאוזן", וזה חבל מאד. מטרתו של אתר אינטרנט רשמי של זמר להיות האמצעי התקשורתי בין זמר למעריציו המעודכן ביותר, בעוד שבפועל, ניתן כרגע למצוא באותו אתר את לוח זמני ההופעות של אוגוסט - חסר כל תועלת. כולי תקווה שתיקח את בקשתי בכל הרצינות, ותחל למלא את תפקידך כראוי, ולספק לכל מעוניין מידע מעודכן על דניאל סלומון והופעותיו. בתודה מראש ובכבוד רב, מעריץ

yahav1324

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

דניאל צריך להתקשר אליי מתישהו אז אני יעלה בפניו את הבעיה הזאת... ניסוח מאוד יפה אגב

hodayoyo

New member
תקשיבו שניה..../images/Emo60.gif

הבנאדם שבנה לדניאל את האתר בנה אותו מרצונו החופשי בלי שום התחייבות, ומה לעשות שאנשים עסוקים? הבנאדם עסוק ואין לו זמן לעדכן את האתר של דניאל או האתר של אביב גפן שגם אותו הוא בנה, ולכן האתרים לא מתעדכנים. לעתים לפני הופעות הוא מעדכן ממש את ההופעות הקרובות שידוע עליהם. אנחנו לא יכולים לבוא בטענות לבנאדם שמתנדב לבנות אתר. אם היו משלמים לו או משהו כזה, אז כן, אבל הוא עשה זאת מרצונו והוא יכול גם להפסיק מרצונו.

omerikooo

New member
אבל זה האתר הרשמי...

ויש דברים מינימליים שצריכים לעשות באתר, וגם זה לא ממש קיים..

hodayoyo

New member
תאמין לי שכל מי שצריך להיות מודע

לזה- מודע. מנסים למצוא פיתרון אבל זה לוקח זמן.

למעלה