מכתב רביעי

*קסנדרה

New member
מכתב רביעי

מכתב רביעי יושבת אני משועממת ומוצאת עצמי כותבת לך שוב בסוף תוכל לאסוף את מכתביי ולכרוך אותם בספר זכרון הסתבר לי שהאושר לא מצוי סביבינו, אלא בתוכנו בעצם, האושר הוא אנחנו בעצמנו בטח עכשיו אתה קורא ומחייך לפעמים קורה לי שאני מחפשת משהו, מחפשת ומחפשת והדבר מונח ממש מתחת לאף כך אני חושבת, לפעמים, קורה לכולנו מחפשים את מה שכבר לידינו, אצלינו בתוכנו אבל כל חדווה קטנה חוסמת מודעות לזמן בתוכי יושבת אשה שלא תשוב עד שלא ייקשה עליה לפרוש את כל כולה והשתיקות הארוכות שלי עד כלות אינן אלא, כלי קיבול המאכסן זמן, מעשים והרהורים ושנים שהןלכות ומתמוטטות ואני נוגעת בכמיהה הלב כבר עייף, איבד מגמישותו ועיני כואבות מנטל הציפייה יושבת אני מרוחקת מהעולם וממך וצעקתי הדוממת מגביהה קומה ``מי שלא מת וקם, כל יום מחדש, חי במקום חשוך,,,`` אמר יוהאן גתה ולי נדמה שמחר לא אקום קסנדרה

קסנדרה :)

ממלאת לי כל פעם מחדש את הלב בחום מציפה אותו בתחושת תענוג עוד יום יבוא ואצטט מדבריך לאהוב שיהיה לי מן הראוי שישמעו דבריך וינצרו אותם עמוק בפנים שלך בהערצה גמורה ענבל

*קסנדרה

New member
למעריצה הכי יקרה שלי - מלאך

למלאך היקרה הערצתך נוגעת ללבי, ואני חשה שדברייך כנים. תודה על הפרגון החם שלך, ואני חושבת שהפורום בניהולך, כה מצליח בזכות האישיות הכה מיוחדת שלך. החיזוקים, יגרמו לאנשים להמשיך לכתוב וליצור ולהפיק מעצמם את המירב, את המיטב. בתודה קסנדרה

שון33

New member
איכותי

הממממ.... עשר טון של חיים אמיתיים הורדת עלי וזה כואב ... וזה יפה... ישר דרך עורקיי ללב.. פנימה אני מחבק אותך... ומאחל שיהיה לך טוב.. באמת ק.ב.

מנו

New member
כל-כך נכון ואמיתי..........מלילית

צמרמורת עברה בכל גופי כשקראתי את שירך הוא כתוב בצורה ברורה ואמיתית..... יכולתי ממש לחוש את התחושות האמביבלנטיות שחשת שכתבת אותו... ואני איתך ....האושר נמצא בתוכינו מקווה מקרב לב שמצאת אותו ולא יאבד לך לילית

למעלה