מכתב שאשלח לרון מחרותיים

gh0sta

New member
כמו שצריך :)

לא היה לי זמן לקרא את זה עכשיו, אם זה כמו בתצפר זה טוב!

nahari potter

New member
נחמד

מיכאל אני לא חובב סקייטבורד מושבע כמוך אבל אני בעד באמת צריך מקום שהנוער יוכל לבלות בו צריך קצת ריגושים בעיר הזאת

svety

New member
אני מוכנה לחתום...

הכל בשביל שיהיה מה לעשות פה...

anckle dod

New member
../images/Emo98.gifshalom lah svety

ani beemet oheb et ashir aze shel NIGHTWISH , hamilim pashut madhimot ve ani rotze ladaat mi at, lama ariel katan ve im at ohevet metal ani batuah makir otah. ani gam oheb NIGHTWISH hem lehaka gdola, hem hayu po be sfarad abal lo alahti lirot otam ki lo yaholti.habal amru li she ze aya mamash anak!! eize od lehakot metal at ohebet

svety

New member
שלום בנאדם, מי שלא תהיה ../images/Emo6.gif

אני אוהבת אממ נייטוייש, סונטה ארקטיקה, אין פליימס, פנתרה ועוד ועוד שממש אין לי כוח לכתוב (ללמוד למבחן בתנ"ך זה מעייף
, ויותר ממעייף זה מעצבן בטירוף
) יש לך אייסיקיו או מסנג´ר?

anckle dod

New member
hi, ma shlomeh

tov, az ken yesh li messenger abal biglal she ein li mail babait ani oleh lifamim le siber ledaber, hine hu hamail shel ha messenger, ve ha e-mail bo ani mekabel et ha mihtavim. messenger: [email protected] shel hamailim:[email protected] az tosifi oti la reshima ve nedaber matai sheu. ani lo maamin she at ohebet et otam lehakot she ani oheb, ve ani pashut met al sonata arctica be miuhad. at yodat she be hodesh merz hem motziim et ha albom ha hadash. at ohevet stratovarius gam, ve avantasia, ve et blind guardian ani raiti be hofaa AYA GADOL HEM GDOLIM!!!!! ve lo mizman raiti gam snergy ve dark tranquility. shnehem pashut anakim. taani tov, she nedaber od. ma shmeh? at me ariel?

LittleBigGirl

New member
יצא לי לדבר היום...

עם איזה מישהי ש"מבינה עניין" על הקטע של חוסר מקומות הבילוי. לפי מה שהבנתי, צריך להזיז המון ברגים במכונה המשומנת שנקראת עיריית אריאל כדי שהפרוייקט שלך יצא לפעול. מה שכן- היוזמה היא מבורכת. וכמה שיותר חתימות וכמה שיותר אנשים שבאמת תומכים במה שאתה אומר יהיו פה, באריאל, ככה יותר ישימו על זה בעירייה. הערות על התוכן של המכתב- טוב יש איזה קטע בסוף שאמרת שאתה מקווה ש"תענו לנו " כשחתמת בשמך הפרטי. פעלים נכונים ובכלל בניית משפטים בצורה "גבוהה" יותר, בדרך כלל מביעים משהו יותר חזק ומשאירים יותר רושם.

דריקס

New member
שחקת אותה!!!

מיכאל רציתי להגיד לך שהמכתב מאוד מרשים ואני מקווה שרון נחמן יקדיש לו זמן כדי באמת לחשוב על לבנות מתקן כזה..... זה יכול להיות אחלה של דבר!!!! מקווה שתצליח לעשות משהו בנדון!

למעלה