מכתב שביעי

*קסנדרה

New member
מכתב שביעי

מכתב שביעי כרגע אני יושבת במקום שלנו, במקום ההוא מחוייכת כמו שכתבתי לך במכתבי הקודם נינוחה יותר ומפוייסת ואפילו משלימה עם כך שלא תענה למכתביי אני רוצה שתדע שלמקום ההוא אני תמיד מגיעה בגפי ושומרת את הזכרונות שלנו, לעצמי איני מתחלקת בהם, עם אף אחד אתה וודאי מחייך לעצמך ברגע זה, ותוהה,,, מה עובר עלי ברגעים אלו ממש,,, ובכן, אני שומרת לעצמי את הזכות שלא לספר לך אני מעדיפה להשאיר אותך מאוד מסוקרן, תמיד היית על הסקרנות אומרים שהרי היא מלמדת אותנו עוד ועוד על החיים ואני, כמו לא רציתי לדעת יותר העדפתי לא לשאול ולא לראות יותר ממה שהנחת לי לדעת אך לנשים אינסטינקט מופלא, הן מסוגלות לגלות הכל מלבד את המובן מאליו, אמר אוסקר ויילד ואני נוכחתי לדעת שסקרנותי גדולה אף משלך האין זה נפלא לגלות זאת פתאום ? שאלה לי אליך האם אתה מהרהר לפעמים במקום ההוא ? האם אתה נוצר את הזכרונות שלנו ? זאת ממילא לא אדע כי אינך משיב למכתביי והנה, השמש מערבה, אור דמדומים ואני עדיין יושבת וחולמת אתה יודע שאדם מבטא את עצמו במידה מועטה כאשר הוא מדבר בעד עצמו או בשם עצמו ? אז הנה, אחדול ואתן לתשוקות החבויות בתוכי לרקום חלומותיהם הרגשנות שלי לעתים מוליכה אותי שולל ולעתים מזכירה לי את הצד האנוכי שבי כי נצרתי את זכרונותינו לעצמי ואפילו איתך איני חולקת אותם אך זוכרת אני איך חלקתי איתך שקיעות יפות זוכר את האודם ההוא,,,? במקום ההוא,,, לא, לא את האודם של שדה הפרגים את אודם השקיעות,,, ואני זוכרת עדיין את השקיעה האחת והיחידה את זו שלנו קסנדרה

שון33

New member
הו, יקירתי...

כה חשוף כאבך כה עמוק וזועק ... לא נעים ממש להודות... שכתיבתך יפה... זה היופי שבזעקה... כמו ``הזעקה`` של מונק... רק מי שהיה שם ידע את אמיתות תחושותייך ויחד עם זאת... רק בעקבות טראומות כאלה... נוצרות יצירות גדולות ...ורק מי שחש אכזבה אמיתית מסוגל להתרגש מאהבה ... הלואי שתפקוד אהבה חדשה את ליבך בקרוב... ק.ב.

הקשתית*

New member
קסי...:)

ואני דווקא רואה אותך הולכת ונינוחה ומושרית שלווה נפשית ורוגע, ממכתב למכתב... ובעצם יותר ויותר נהנית להתרפק על זכרונותיך, בשלוות הנפש הזו,שלך... מקווה, שלא נגיע עד לבית אבות במכתבייך :))) צחקתיייייי נהפוך הוא...אשמח מאוד. ידידתך לעד, אני.

*קסנדרה

New member
לקשתית :)

קשתית יקרה אני דווקא כן מקווה לכתוב עד ימי בית האבות, חשבי על כך,,,,, אם זכרונותיי ילוו אותי לשם, מי יהיה מאושר ממני????? חחחחחחח קסנדרה

*קסנדרה

New member
לשון החמוד והיקר

לשון היקר תודה על התייחסותך לכאב, מוכיח את רגישותך הגדולה. אך מוכרחה אני להתוודות, הכאב הטמון במכתביי, אינו כאבי הפרטי, ואהבה גדולה ממלאת את לבי מזה שנים רבות. אך כתיבה יצירתית כידוע לך, ניזונה מחומרים מהחיים, וכך אני ממלאת את הדפים מהמאורעות הפוקדות את סביבתי והאנשים הסובבים אותי, הרי כבר נאמר: ``אין סובלני מהנייר,,,`` תודה לך על רגישות נפלאה קסנדרה

מיוחדת ורגישה :)

כמה נפלאה את עד כי המילים נשמעים נדושים אהבתי, כ``כ אהבתי... במיוחד את הציטוט שהכנסת כמה הוא נכון מבחינת ראיית הגברים את הנשים :) ואת הסיום השקיעה הדו - משמעית התרפקתי על רגעים נפלאים אלה אותם זוכרת אני מעברי רחוק מה את עושה לנו קסנדרה :)) ענבל

*קסנדרה

New member
תודה מלאך אני מקווה שעושה טוב

למלאך היקרה אני מקווה שאני עושה לכם רק טוב,,, אני לפחות מקווה שאני מצליחה לגעת באותם זכרונות רחוקים, או רגשות מודחקים ונותנת להם ביטוי, אצל כל אחד מאיתנו,,, ושוב תודה , תודה על הפרגון קסנדרה

תומאס 24

New member
כרגיל קסנדרה לא מאכזבת

וואהו! את לא מפסיקה לרגש. מקסים מקסים מקסים! משיר לשיר הולכות ונגמרות לי המילים להחמיא לך. מתי את מוציאה ספר שירים? את העותק הראשון, אני קונה.

*קסנדרה

New member
לתןמאס :)

לתומאס החביב עניין הספר בדרך אגב אסופת המכתבים, ייצא ראשון ואחריו ספר השירים אשמח להעניק לך ספר כמתנה, העונג יהיה לי. קסנדרה

למעלה