מכתב שכתבתי לילדה שהים אוהב

מכתב שכתבתי לילדה שהים אוהב../images/Emo20.gif

שלום ילדה מתוקה, בעוד אני מדפדף לי בשעות הלילה המאוחרות השבוע בפורומים אני מוצא הודעות כל ךכ מרגשות שלך , ומיכתב להורייך ז"ל. איכשהו הבנתי שזאת את.בדקתי טוב טוב וגיליתי שזו אכן את. ניכנסתי לצאט ושם גם כן מצאתי אותך שוחחתי איתך תחת השם" אחד שאוהב עדין" כן ילדה זה הייתי אני, מיצטער שלא גליתי לך , הייתי חנוק נבוך, התביישתי, אהבתי אותך בדיוק כמו פעם! היו לנו שנתיים כך יפות- מלאות אהבה- ואת לא ממש רצית להמשיך הלאה - לכוון של חתונה, עד שהתייאשתי ניפרדנו בדמעות שלי ישבתי מדוכא בבית -את לא ידעת דבר על מה שעבר עלי, ואני בכלל לא כועס עלייך, כבר הבנתי שאסור ממש להלחיץ אותך, זוכרת איך ישנתי איתך שם בבית חולים? כשהיית חיילת, על מזרון בריצפה של המועדון של בית החולים, לא ויתרתי לרגע- את שלושת החודשים של אנורקסייה עברנו ביחד, את השעות הקשות שלך, היו גם כן שלי, חשתי את כאבך תמיד "אלין". אהבתי אותך יותר מאשר את עצמי. חשוב לי לכתוב לך עכשיו ואני יודע שזה לפחות מה שרציתי תמיד לומר לך כמה דברים. נכון להיום ואת בטוח יודעת את זה - אני כבר נשוי ואין לי ילדים, לא היתחתנתי מאהבה- אלא כדיי לברוח למיפלט מסויים כי אהבתי אותך עדין, עד היום אני אוהב אותך,אך לא מעיז להתקשר או להפריע. היו לי הרבה סכסוכים עם אשתי עלייך, היא תמיד טוענת שאני אוהב אותך ולא אותה, אז היא מאוד צודקת, למה בכלל התחתנתי?- אני שואל את עצמי לא פעם. אבל רבות הן השאלות והמחשבות עליך ילדה מקסימה, טובת לב, טהורה תמיד, עוזרת לכולם,נשארת רעבה כדיי שכולם יאכלו ורק אחר כך את. את יהלום - את אוצר ילדה שלי, תמיד אני יאהב אותך גם אם יפלו שמיים. אותך אני אהבתי , אותך אני אוהב- את הפרח שהיכרתי ואשמור לעד בלבי.אני חושב שאם פעם תהייה לי ילדה אקרא לה על שמך,אאחל שתהייה דומה לך. ראיתי את אחיות שלך כמה וכמה פעמים שאלתי איך את? ענו לי " אתה יודע- כמו תמיד" אז הבנתי הכל, הבנתי שלא ממש טוב לך כיום, הבנתי שאת לבד, בלי אף אחד-וכאב לי , צבט לי את הרגש שבלב לדעת שלא טוב לך. זה אוכל אותי מבפנים לדעת ככה הרמתי ידים וויתרתי עליך רק כי לא רצ ית להתחתן אחריי שנתיים, פחדת "להיתחייב ולהיחנק" לפי המילים שלך, ואת יודעת מה? אני מאוד מאוד מבין אותך,אני עמי כיום מרגיש חנוק כי אני חי יום יום עם אישה שלא אוהב אותה. ברחתי אליה בגללך, היא נתנה לי חום ואהבה והיתחשבה בי בלב פצוע הגעתי אליה-הי א אישה מקסימה, למהבעצם אני לא אוהב אותה? והיא מרגשיה כן- מריגשה את הכל. היא אשת בית נהדרת , דואגת , מטפחת אותי, שומרת עלי , מבינה אותי, ובכל זאת ילדה - הלב איתך- לא איתה תמיד תמיד איתך.!!! מה נותר לי לכתוב עוד? ספר שלם מחברות גדולות,דפים על גבי דפים שלעולם לא יחסר מה לכתוב שם. אני רק מאחל לך שבכל דרך שתלכי - יהיה לך טוב- אני מאחל מכל הלב, מעומק הנשמה האמיתית שלי ואת יודעת כמה שאני כנה! רציתי לספר לך שלא פעם אני חולם את דמותך בלילות, ילדה שובבה כזאת תמיד שלי תמיד מחייכת, מה קרה שכך השתנו הדברים? פעם אחת בלבד מאז חלפו כבר 5 שנים ראיתי אותך בים,את ראית אותי גם כן , ולא אמרת שלום כי אשתי שהיתה אז חברה שלי היתה שם, כמו תמיד ישבת שם כתבת משהו-וכל כך בכיתי בלב רציתי לרוץ אלייך,לחבק לזרוק את הכל מעליי, ולחקת אותך אליי. אני תמיד אשמור עליך מרחוק, ארצה רק בטובתך ילדה מקסימה,האיש שיחיה איתך יהיה מאושר לכל חייו, אני כבר מקנא בו, ואם יש לך חבר תתני לו בבקשה לקרוא את המיכתב שלי, רק אל תגלי לו ולאף אחד מי אני , זה רק את יודעת.כל טוב לך ילדת ים שלי - איך תמיד אמרת? "הים אוהב אותי-ושומע אותי" גם אני שומע אותך גם אני אוהב אותך- אבל בחרת בים ולא בי. המיכתב הזה היה חייב להישלח לך באיזו דרך מסויימת,ולהפתעתי מצאתי אותך כאן, כי תמיד אהבת מחשבים את הכתיבת שירים על המחשב,את כל מה שקשור במחשב. לא אכתוב לך לעולם יותר-רק דבר אחד חשוב לי שתדעי- אני תמיד יאהב אותך . נשוי לאחרת אבל אוהב מכל הלב, ודואג לך ילדה שתמיד יהיה לך רק טוב, אמן ואמן... הבחור מפעם- את יודעת מי אני .

ה מוזה

New member
בכיתי ../images/Emo7.gif ולא רק בלב ..

בשבילך . בשבילה. בשביל סיפור אהבה מופלא שאין לו סוף טוב כמו באגדות .."באושר ובעושר עד עצם היום הזה ".. כואב לי עליך כואב עליה כואב לי על אישתך . וכל מה שנותר הוא לומר .. אשריה שזכתה לאהבה שכזו ואשריך שחווית אהבה שכזו .. והמכתב הזה שלא נשלח - טוב שנשלח. מוזה.

רותיקה

New member
למה אתה מחכה בדיוק????

תתגרש כבר מהאישה שלך - אף על פי שזה מאוד יכאב לה אבל לפחות תיהייה מאושר בחייך!!! לך אל הילדה הזו- ילדת הים, תהיו ביחד, תתחילו מחדש.... זה לא צריך לקרוא רק באגדות!!! זה יכול להיות גם מציאותי!!! תדע לך שאם אתה תישאר עם האישה שלך אתה אולי עכשיו לא יודע, אבל אני מבטיחה לך שתצטער על זה בסוף חייך. כדי לא להגיע למצב הזה שבו תבין איזה טעות עשית אני מציעה לך מכל הלב להיתגרש מאשתך הנוכחית וללכת עם ילדת הים. בסוף תגיע ההתפקחות שלך אבל אז זה יהייה מאוחר מידי. תפעל עכשיו כל עוד זה לא מאוחר!!!

Y A E LY

New member
קראתי ובכיתי

כי הסיפור עצוב למדי. אלין- לא ידעתי... בכל מקרה-הפורום יכול להיות פתיח נהדר להידברות בינכם... המכתב בהחלט היה צריך להישלח. גם אם אלין תרצה אותך שוב, וגם אם לא- אתה צריך להתגרש- כי אתה הורס את החיים של אישתך שסביר להניח אוהבת אותך- אתה חי בשקר... בכ מקרה- מי מכם שצריך תמיכה- יכול לקבל אותה אצלי במסרים....

רותי ב.

New member
מכתב מרגש,

אני מקווה שילדת הים תקרא, מאמינה שהיא קראה, ואתה אדם מקסים באמת. על אושרך ויתרת בשביל המרחב של הילדה ההיא. יפה בעיני, יפה וכואב.

אני כאן בחור של פעם- ב ה ל ם!!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

כן אני קראתי לא פעם ולא פעמיים את המיכתב שלך,אני המומה מאוד מאוד , איך הגעת לכאן ? איזה הלם תקף אותי אלוהים!!! מה אני אמרוה לענות לך בדיוק? אין לי ממש מושג- רק עכשיו ניכנסתי לפורום הזה כתבתי כאן כמה מיכתבים, וכן היינו ביחד והיה טוב- היה לי כיף איתך,אתה אחד הבחורים שאני יכולה לומר בוודאות שאהב אותי, אתה אהבת אותי יותר מאשר את עצמיך, אהבת בלי גבולות- נתת לי הכל,רק שאהייה מאושרת.הבעיה שלך שאתה תמיד היית לחוץ,לחתונה חתונה תמיד.עד היום אני רווקה מרצוני מהחלטה שלי-ואין לי חבר,ואין לי אהבה.כמו שאתה אהבת אותי אף אחד כבר לא אהב, זוכר מה תמיד אמרת לי?" אהבה כמו שלנו יש רק פעם בחיים" וצדקת אולי, אני לא מיצטערת שלא היתחתנתי איתך, אני החלטתי הליפרד כשאני שלמה מאוד מאוד עם ההחלטה שלי- אתה בחור שרק טוב היה יכול להיות לי איתו בחיים שלי, שעוזר שומע, מקשיב, מבין, תומך, ויודע לאהוב זה הכי חשוב. אבל אני עדין מרגישה ילדה לחתונה הייתי בת 20 כשזה קרה לנו, כשניפרדנו-ואתה זוכר איך היתי נכון?הייתי שבר כלי הייתי צימוק לא יכולתי לאכול כלום - והמחלה שלי המשיכה המון זמן עד לפני שנתיים כשהכל ניגמרלי , ועדין יש לי לפעמים מצבים שאני ממש לא אוכלת אבל כבר שוקלת 47 ק"ג- ומצב טוב היום-אני יודעת שאתה שמח שהבריאות שלי בסדר מפעם - אני מכירה אותך כל כך טוב, תמיד רצית לטובתי. אני גם כן ראיתי אותך כמה פעמים יותר ממה שאתה חושב אפילו, ראיתי אותך כשהייתי אצל בת דודה שלי זו שאהבה אותך אתהכבר מבין אותי(בעצם- מי לא אהב אותך אצלינו?) בבית הישן ראיתיאותך עם אשתך עברתם עם הרכב שלך, וידעתי שהיא כל כך מאושרת, חשבתי שאתה כן אוהב אותה, רק שאלה אחת מפריעה לי העובדה שהיתחתנת בליאהבה!!! למה לעזאזל? איך תביאו לעולם ילדים? איך הם יגדלו כשלא יראו אהבה?ילדים לא טיפשים הם מבינים הכל. אז תתרכז בה כי אני כבר לא יהיה ותאהב אותה כפי שהיא אוהבת אותך,ראיתי את הטוהר שלה בחנות פיצה שם.... היא ניראית לי אישה מאוד טובה,ועדינה מאוד- למה אתה באמת לא אוהב אותה? א--- אני מצטערת על הימים שישבת ו בכית בגלל פשוט היית צריך לתת לי עוד קצת זמן להיתבגר יותר לצאת מהתסבוכים שלי -ואולי היום כבר היה אחרת הכל, יכולנו להיתחתן ולהיות יחד-אבל זה מת וכבר עבר , לרגע אל תחשוב להיתגרש. עכשיו אני מבינה למה כל כך דברת והיתייחסת אלי יפה בצאט אמרת לי משפט" אם חסר לך משהו אני יכול לקבל את הכתובת ולשלוח לך עד לבית שלך" חשבתי שאתה סתם צוחק עליי , לא הבינתי מאיפה נחתת עלי, כי בעצם למה שתעזור לי אתה זר עבורי אלמוני, אילו רק ידעתי שזה אתה הייתי מגיבה אחרת ,אבל אתה יודע איפה אני גרה,ולא הטרדת אותי לעולם- זה יאמר לזכותך. אתה אדם מקסים אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב לי כאן,אני כבר לא אותה ילדה של פעם כבר לא שמחה ושובבה כמו שאמרת הייתי כזו אבל מאז קרו דברים מסויימים ומשהו מת לי בלב, לא קשור אליך בכלל. לנצח אזכור אותך -א- זה אתה שאהבת אותי כל כך - ואני עדיין בהלם שהגעת לכאן כמו מלאך. תשמור ותאהב את האישה שלך היא בהחלט ראויה לזה. <<<<<<< ילדה שהים אוהב<<<<<< אלין

לך ילדה יקרה,

אני קוראת אותך המון זמן, ויש בך קסם חזק שלא יתואר. קראתי את תגובתך לבחור, ודמעה ירדה לי מהעין, הקשר שלכם מזכיר לי מישהו מהעבר שלי, מישהו שאהבתי, מישהוא שאהב אותי, מישהוא שאני עכשיו לא איתו. ואתם הזכרתם לי משהו שקברתי בזכרון. תמיד אמרתי מה שאמור להיות יהיה, ומה שלא אמור לקרות לא ייקרה. אך לפעמים זה עצוב, שמה אמור לקרות,לא קורה. הרשי לי לתת לך...
שלך...חוקרת

!PuMiCkY

New member
אין לי מילים... [../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif]

בחור של פעם...
כמו כולם כאן, גם אני נורא התרגשתי לקרוא את המכתב שלך... ועוד יותר ריגש אותי שאלין באמת קראה את זה והגיבה. המכתב שלך פשוט מדהים... מקסים... מהמם... וכמו שכבר אמרתי קודם... פשוט אין מילים לתאר כמה הוא מרגש... באמת חבל שככה זה נגמר, ושהתחתנת מתוך רצון לשכוח מאהבה אחרת... אלינוש, מלאכית מקסימה...
את כל כך טובה, ילדה... פשוט טהורה... אף פעם לא יצא לי ממש להגיב לכל מה שכתבת פה, אבל קראתי את הכל... ויצא לי גם קצת להכיר אותך דרך הפורום של מזרחית... אני לא חושבת שיש הרבה בני אדם שמתנהגים כמו שאת מתנהגת... תמשיכי ככה, ותראי שבסופו של דבר כל הטוב והטוהר שאת "שולחת" לעולם, יחזור אליך, ובגדול! את מדהימה, והייתי חייבת להגיד לך את זה... עדי.

פומיקי(עדי)קראתי וחייכתי לבד../images/Emo51.gifנ

לחצ/י על איקון על מנת להכניסו לתוכן ההודעה --------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------- עדי נשמה זה הספיק לך מאמי?????.. אלין שאוהבת אותך מאוד מאוד.

חוקרת שלי- תודה זה מרגש תמיד../images/Emo14.gif

אני תוהה האם להיות שמחה או עצובה על שהזכרתי לך נשכחות. על שהזל דמעה אולי בחצי חיוך , על שעבר בך מחשבה כמו "אוי את מזיכרה לי ימים שלי " מה אני אמורה לומר לך? איך להגיב בדיוק? אולי אעדיף לשתוק כי אני בטוחה שאת תשמעי את השתיקות שלי , כן את מיוחדת מאוד את מבינה בני אדם אני רואה את ההודעות שלך כאן כמו שאת רואה אותי, לפעמים שתיקה היא צרחה - אז אני אשתוק את כבר תביני אותילבד אני בטוחה!!! מחיזרה לך
שיעטוף אותך תמיד, באשר תהיי, שתרגישי מוגנת תמיד, ועכשיו באה השאלה שלי הניצחית"מה אני מחזקת בכלל? אני עצמי שבר כלי?!" אבל איכזהו את תקבלי את החיבוק הזה- כי עכשיו את מחייכת אני רואה אותך. תודה על הכל אל תעבני אותנו את מועילה כאן מאוד- אנחנ ו צריכים אותך וזה בשם כולם למרות שאני לא שאלתי,אמרתי לך ? שתיקות לפעמים הן צרחות. אוהבת תמיד תמשיכי רק כמו שאת זה את ורק את. <<<<< ילדה שהים אוהב <<<<<<< אלין.

למעלה