מכתב שלא העזתי לכתוב- עד כה.

נפש הים

New member
מכתב שלא העזתי לכתוב- עד כה.

אתה- כן, אתה! תסתכל לי בעיניים. לא בעצם אל תביט בי- אל תנעץ מבטך. אתה חושב שאתה אמיץ? חושב שאתה כובש את העולם? חושב שהוא שלך- מאז ומעולם? עלוב נפש שכמוך. אתה כל כך אומלל. כל כך קטן. הכל, הכל מעטפת- אתה הזוי. מסתובב כמו טווס, מרגיש על גג העולם. חברים מקיפים אותך. זה רק אני ואתה שיודעים, רק אני ואתה יודעים- כמה אתה כלום, ריק, ואקום! חיללת אותי. את הואקום הזה שלך העברת לי. הטומאה שלך- המחלה שלך- הם כבר שלי גם. בתוכי- לנצח. מאיפה באה לך השנאה הזאת?- ראיתי אותה במבט עיניך. הרגשתי אותה בכבלי ידיך. הרחתי אותה בנשימותיך. חוויתי אותה בשרירי גופך. השנאה הזאת- היא חולנית, גם אותה הענקת לי ביום ההוא. השנאה שלי אליך. בתחילה היא הייתה חבויה מודחקת. הייתה שם רק השפלה, בושה, תיעוב. רצון עז לברוח מכל הרפש שהותרת לאחר שגמרת. הרסת אותי, בלילה אחד. לילה אחד חשוך מידי, לילה אחד ללא חבריך, לילה אחד ללא הממלכה שלך, לילה אחד שהרגשת כנראה לבד. יצא השד! יצאה האמת. יצא הגועל שבך- הגועל של מי שאתה. זוכרת לך את מבט העיניים- לנצח אזכור אותו. עיניים הם המראה של האדם- בלילה ההוא ראיתי את המראה שלך- לא המבוך שאתה פורש אל מול חבריך ומכריך. ראיתי את המראה שלך- המראה היה מחליא עד כדי התנפצותה. מבט עיניך ילווה אותי כל חיי. יזכיר לי שיש מפלצות בעולם- מפלצות בדמות מלאכים. אתה המפלצת שלי- רק מקווה שהספיקה לי המפלצת הזאת- אתה, ולא אראה יותר מפלצות בחיי. כי לראות את הכיעור, את השטן הזה, זה יותר מידי עבור בחורה צעירה. יותר מידי עבור כל אדם!- זה אפילו לא מתקבל על הדעת. מפלצות לא אמורות להיות קיימות. אתה בחרת ללמד אותי לחיות באגדות, רק מה רוב האגדות יש להן סוף טוב. לא, אתה עם שנאתך העדפת להעניק לי אגדה רעה. שחורה. שגורמת למבול דמעות, שגורמת לסיוטים בלילות, שגורמת לפחד תמידי, שמזכירה יום יום כמה החיים אינם יפים, אפילו מעוותים. אני מקווה שאין לך יום ואין לך לילה, אני מתפללת לאלוהים שלא יעניק לך ילדים- שלא יעניק לך המשכיות. שלא יביא לעולם עוד מפלצות כמוך. עוד אני מתפללת שתחיה חיי סבל. זה לא אני שמאחלת לך את כל זה- זו השנאה שלי. השנאה שנטעת בי. השנאה שבאה ממך. השנאה שהורסת אותך- וטוב שככה! Live with it!! אולי נדמה לך שאתה ניצחת- ניצחת באותו לילה-פיזית וריגשית. ניצחת אותי- אבל איך נאמר:´ צוחק מי שצוחק אחרון´- אני אלמד אותך נצחון מהו. אני החזקה- אתה כלום! ה-כלום! ואקום- שיהיה לך ברור. תעצום עיניך- מצידי לנצח!

Y A E LY

New member
נראה כמו תשובה לגבר עם לב (של אבן)

דבר ראשון תדעי שאנחנו כאן בשבילך שולחים לך אלף
ות. מחבקים אותך
עעע---נננ---קקק!!!!!! אנחנו
אוהבים אותך אהבת אין קץ ותמיד כאן בשבילך- 24 שעות ביממה, טלפון, מייל, או מסרים בתפוז...... (וכמובן- בפורום המקסים הזה) בכל מקרה כתיבתך היא כתיבה מדהימה, ובמכתבך את מביעה כעס עז, אפילו שנאה, את מביעה רצון שמישהו ימות! הוא פדע בך לאין שיעור- הוא רצח אותך מבפנים, אבל חשוב שתדעי שאת לא אשמה, הוא אשם, הוא דפוק, הוא חלאת אדם, הוא אדם רע הוא הרוע- אבל את לא אשמה. את צודקת הוא כלום, הוא אפס (או כמו שאת הגדרת- ואקום) ואת עולם ומלאו- ואל תתני לחרות כמוהו לפגוע בך. תזכרי שי אנשים שאוהבים אותך וחיצוניות של טווס- אינה מראה אושר. האושר צריך לבוא מבפנים- והוא ריק מבפנים.... לך יש עוד סיכוי (שאני בטוחה שיתממש) להרבה ימים יפים ומאושרים והוא? ואקום.

נפש הים

New member
תודה מתוקה../images/Emo25.gif

וזה לא מכתב לגבר ההוא- ממש לא. זה גם לא מכתב למפלצת שלי- לא ידוור אליו. אני מניחה, שזה מכתב עבור עצמי. רציתי לכעוס עליו כבר הרבה מאוד זמן ולא הצלחתי- רציתי לבטא את הכעס שלי כלפיו כבר הרבה זמן- גם לא הצלחתי. לאחר הקריאה של דברי ההוא- לא יכולתי להישאר אדישה. התנצלות??- אין מקום להתנצלות- פשוט אין מקום! פתאום הבנתי שמעולם לא הרשיתי לעצמי לכעוס על המפלצת שלי- היום אזרתי אומץ לעשות כן.וזה קשה- אפילו כעת- לקרא את הכעס שלי. משהו שלא הרשיתי לעצמי לחוות- כעס. תודה נפלאה- על המילים שלך. חמות ומעודדות.
ממני.

Y A E LY

New member
הי

אני יודעת שה לא תשובה לחלאה ההוא- אבל זה בא לי ביחד... נהדר שאת מרשה לעצמך לחוות כעס, אני גאה בך. שבבאמת לא תראי יותר את המלפצת הזו, שהיא לא תרדוף אותך. תרצחי אותה. אני שונאת אותה....

נפש יקרה...

לפני הכל קחי ממני קודם
על הכוח קודם כל שיש בך, להוציא את הכל החוצה, כן להתמודד עם הרגשות שחבויים עמוק פנימה. ואני מקווה בשבילך שאותו המפלצת לעולם לא יישכח את שהוא עשה לך שהזכרון ירדוף אותו, ושלעולם לא ייתן לו מנוחה חוקרת

נפש הים

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני גם מקווה שלא יהיה לו מנוח. רק שאפילו עכשיו שיצא הכעס, אני לא מצליחה להרגיש אותו בעוצמה. יכול להיות שבכל זאת אני נאבקת לא להיות כמוהו. נאבקת בשנאה הזאת. תודה לך.

אופה3

New member
לנפש יקרה , את כה חזקה, וגיבורה

ואת זאת שניצחת אותו בגדול, את זאת שהוא לא יוכל עוד לצחוק , בגלל שלימדת אותו את הניצחון, כל מה שעברת בגללו, כל השנאה הזאת שבתוכך, הצלחת להוציא אותה החוצה, ולנצח אותו, והוא מה הוא?, הוא ישאר תמיד עם מה שאמרת הוא כלום, הוא וקום, ולא חשוב, עד כמה שנאה תהיה בליבו, עוד עד כמה הוא חושב שהוא ניצח אותך, ההיפך הוא, את גיבורה אמיתית, קמת אספת את השברים, איחת את הפצעים, צברת כוחות, ואת היום עומדת מול הדף הזה, ואומרת לו שאת החזקה, שאת זאת שתצחקי אחרונה, יקירתי, כוחות הנפש שלך הם כמו הים , שאין לו סוף ואין לו התחלה, את חזקה כמו הגלים, ושום דבר לא יעצור בעדך, גם לא שובר גלים, הוא חשב ששבר נפשך, אך את הצלחת לרמוס אותו במילותיך, הצלחת להרוס אותו, עד יום מותו הוא ידע כי לא ניצח אותך, והלוואי וחייו יהיו כל כך ממורמרים וכל כך קשים, שלא יראה עוד את אור היום,ולא יוכל עוד לצחוק. נפש אדירה כמו שלך, לא יהיה ניתן עוד לשבור אותה, את חזקה אחותי ואת הגיבורה היחידה בסיפור הזה, והלוואי ויבואו עליך ימים שקטים וטובים, שתמיד תראי את השמש בין העננים, ורק תחייכי כל החיים שלך באהבה ובחיבוק גדול האופה

נפש הים

New member
המילים שלך נגעו עמוק.

כל מילה ומילה שלך- פשוט נגעה. אני מחכה ליום בו אהיה האחרונה לצחוק- רק מקווה שלא אתבדה. לפחות עברתי כברת דרך ארוכה שלגביה אני גאה- זו הנחמה שלי. תודה לך על המילים החזקות. לרגע האמנתי שזה יקרה.- רק העתיד יאמר.

אופה3

New member
נפש יקרה זה יקרה רק אם תאמיני

כמו שהאמנת במה שאמרתי לך, רק אם תאמיני זה יתגשם, אין דבר העומד בפני הרצון, עברת באמת דרך ארוכה וטוב שאת גאה, אבל אני פה לעזור לך הלאה, נעבור שלב שלב, ואת תמשיכי להיות חזקה, ואת תצחקי אחרונה, ביום בו תראי אותו נפול ושבור, את תדעי שניצחת, והאמיני לי שיסוריו אינם מרפים ממנו, וגם אם לא תזכי לראות את היום הזה, יש את אלוקים בשמים, והוא יטפל בו ביום הדין, אז אל תדאגי, רק המשיכי להיות חזקה שלך באהבה ובחיבוק וירטואלי ענק האופה

מרגו

New member
צריך להתגבר ולהיות חזקים, אבל

זה מסוכן לקוות לראות במפלתו של האחר. אני מציעה לך להסיט אותו מקדמת הבמה, ולנהל את החיים שלך לפי האור שלך, ולא כנגד הרשע ההוא. זה מסוכן מאוד לנהל חיים שלמים כדי להוכיח למישהו שאנחנו יותר חזקים. צריך לנהל את חיינו לפי האור הפנימי שלנו. בהצלחה

נפשונת יקרה......../images/Emo23.gif

קראתי את דבריך והם העלו בי הרבה מחשבות. מחשבות טובות ורעות, או אולי בונות והורסות, לא יודעת. אני שמחה שסוף סוף הצלחת להוציא ממך את הכעס, הכאב והשנאה אני מאחלת לך שעכשיו תוכלי להוציא את כל הרעל הזה שהוא הצליח להחדיר אליך במעשיו האומללים. אנני מקוה בשבילך, ומתפללת עבורך שהשלב הבא שלך יהיה להצליח להוציא אותו מהלב (גם לאנשים רעים ומעשיהם יש מקום בלב שלנו) ולהכניס במקומו משהו שראוי לך הרבה יותר - אושר ואהבה. שולחת לך חיבוק גדול ומאחלת לך את הנקמה הגדולה והטובה ביותר שאת יכולה לנקום בו מאחלת לך אושר, כח, בריאות והרבה הרבה אהבה ממני - cami

נפש הים

New member
כן.

כשקראתי את המילים הכתובות- לאחר שליחתם. פתאום הבנתי כמה הוא עדיין בתוכי. נאבקתי בהרבה דברים אחרים. הבושה, ההשפלה, הפחד וכעת אני יודעת שהרעל ישב לו בפינה- בו אני כעת צריכה להלחם. ´עברנו את פרעה נעבור גם את זה´- עוד מאבק . את הדרך אני כבר מכירה.. לגבי אהבה. לא צריך לעבור את מה שעברתי על מנת להבין שאין דבר כזה, שהכל בעצם בעולם הזה זה אינטרסים האחד מול השני. אני קוראת כל הזמן על מה שאנשים מגדירים כאהבה. זה בעצם חלום שלימדו אותנו בילדות- הכל אינטרסים. אפילו אמא שמביאה לעולם תינוק וטוענת שהיא רוצה לאהוב, גם זה לא אמיתי. זה הרצון- צורך שלה להרגיש שייכת, להרגיש שיש משהו שהוא שלה- ממש שלה! תודה על המילים והאיחולים-זה בהחלט מחזק ומעודד
.

את בחרת באגדה הזאת../images/Emo10.gif

את בחרת באגדה הזאת. ואת טעית. מותר לטעות. אסור להתייאש. לאגור כוח,ולפתור את החידה איך טעית?! כשתפתרי את החידה,ותדעי את הפיתרון,תגיעי לאושר האמיתי שמחכה לך אי שם. חסכי זמן,אל תתעסקי עם שינאה וניצחון,שימרי את האנרגיה הזאת לפתור את החידה. יש אהבה בעולם את פשוט צריכה לעזור לעצמך למצוא אותה. מכל

נפש הים

New member
לא נראה לי שאני יורדת לסוף דעתך.

אני בחרתי את האגדה הזאת?-בחרתי שהוא יחלל אותי?(לא יכולה לכתוב את המילה המדוייקת). או שאת מתכוונת שבחרתי להרגיש בושה, השפלה וכו´- אשמח לקבל הסבר.

Y A E LY

New member
"יש אהבה בעולם את פשוט צריכה לעזור

לעצמך למצוא אותה- אהבתי את המשפט הזה- אימצתי אותו לעצמי- מרשה לי?!?

ה מוזה

New member
נפש הים ../images/Emo26.gif

הניק שבחרת "נפש הים" מעיד יותר מאלף מילים על ההרגשה הפנימית שלך. כמו הים יש בך סערות פנימיות , אך המים הם דבר מטהר ,מנקה ,צלול . אני מקווה שתראי ימים שקטים ללא סערות . לגבי החוויה הקשה הכואבת שעברת מצאי לך כל דרך אפשרית לקבל סיוע ,תמיכה ,עזרה . יש כאן בתפוז אנשים נפלאים מסורים ומקצועיים- "צוות המקום". ובנוסף אנחנו פה להקשיב,לתמוך לומר לך - היי חזקה .תתחברי לאהבה ואין כוונתי לאותה אהבה חיצונית שבה את ככל הנראה לא מאמינה ומכנה אותה אינטרסים. לאהוב את עצמך קודם. שגלי אושר ושלווה יהיו הגלים שלך , נפש הים.

יכול להיות שתעיתי../images/Emo52.gif

יכול להיות שתעיתי,וכל זה קרה לא מתוך קשר שבחרת להיות בו??!! אם זה המצב,אז אני מאוד מצטערת שלא הבנתי נכון. אני אחכה לתשובה שלך,ואז אני אכתוב לך.

טעיתי ולא תעיתי כמובן../images/Emo52.gif

נבהלתי מעוצמת הטעות,ומהתגובה שלך,כתבתי מהר,ושוב טעיתי,הפעם טעות דפוס. אני שונאת טעויות כתיב,ויש לי,אבל הפעם זאת טעות דפוס. הייתי צריכה את ההסבר הזה לעצמי,תתעלמי ממנו

נפש הים

New member
לא קשר שבחרתי-כמובן.

אי הבנה ביננו. תודה על התגובה שלך. על הלב הרחב. שיהיה לך חג- שמח
.

למעלה