מכתב שלא ישלח...

צעד

New member
מכתב שלא ישלח...

אני לא יודעת איך להתחיל את המכתב הזה..... אני רק יודעת שאני בוכה עכשיו...בוכה בלב כי הדמעות לא יוצאות כנראה שאיבדתי אותך, החברה הכי טובה שלי, שאולי אין לי זכות לקרוא לך ככה... נכון, הייתי מגעילה, הייתי זבל, ואני מבינה שאת כועסת עלי עכשיו.. הכי נורא שאולי לא למדתי מהטעות שלי..אבל מה לעשות, אני לא יכולה לא להתייעץ עם אנשים...רק שלפעמים אני לא יודעת עם כמה.... לפעמים אני קצת מאבדת את הגבולות... קשה לי לא לכתוב לך עכשיו, או להתקשר...הלב שלי נמחץ מכאב כל פעם שאני חושבת עלייך ועל זה שאני, אני זאת שפגעתי בך, אני זאת ששמעתי אותך נפגעת, ואני זאת שנשלחו אליה שני חצים ללב כל פעם שאלייך נשלח אחד... אני זאת שאכזבתי אותך....וזה דוקר לי בלב....לדעת שאכזבתי את החברה הכי טובה שלי.... לכתוב או לא לכתוב זאת השאלה וכנראה שלא תהיה עליה תשובה..... מה יקרה עכשיו, האם פשוט נמחק את כל הזמן הזה שהיינו חברות? האם נחזור להיות חברות טובות כמו שהיינו או שנחזור להיות חברות ביחס קריר שכזה? מה יקרה עכשיו...עוד שאלה שרק את יכולה לענות לי עליה... אוהבת, אני.

Queen Of Love

New member
אולי תחשבי על זה שוב?../images/Emo91.gif

את חייבת לשלוח את המכתב לפי דעתי. לי הייתה חברה טובה שמאוד פגעה בי, הסברתי לה כמה שהיא פגעה בי וכך הסתיימה השיחה האחרונה שלנו (לפני שבועיים). מאוד פוגעת בי העובדה שהיא לא התקשרה, אפילו יותר ממה שהיא עשתה לי. אם החברות הזו באמת חשובה לך, ואם את באמת אוהבת אותה אל תחכי יותר מדי ותעשי משהו בנידון, תראי לה שהיא באמת חשובה לך, אין לך מושג כמה שזה משנה, באמת.כל יום שעובר והיא לא מתקשרת מכאיב לי יותר, אני אפילו לא יודעת אם אני ארצה לדבר איתה בכלל כשכן יבוא יום ואולי היא תתקשר. חברתך כועסת עכשיו אבל אולי כשהיא תרגע ותשמע מה שיש לך להגיד אולי היא תוכל לסלוח לך.אבל את חייבת לעשות משהו, לפחות כדי לדעת שעשית הכל להציל את החברות שלכן. אל תתני לזה להסתיים ככה. אל תשאירי לך את הספק שאם רק... מהצד שלי אני יכולה להבין את החברה שלך, ואני בטוחה שזה יכאב לה הרבה יותר אם לא תראי לה כמה היא חשובה לך. לפי דעתי את צריכה לתת לה את המכתב ולהתרחק ממנה, ממש להתרחק ולתת לה לחשוב עם עצמה. לך תהיה מן הקלה כי תדעי שניסית הכל. כל מה שאני מאחלת לך זה שתדעי לעשות את ההחלטה הנכונה בשבילך (בלי קשר להצעה שלי) ושיהיה לך רק טוב.
From The Queen Of Love

צעד

New member
היא יודעת שהיא חשובה לי...

וכשהכל התפוצץ כתבתי לה והיא יודעת שאני מצטערת.... אולי היא רק צריכה את הזמן שלה.... אבל קשה לי לחשוב שאולי איבדתי אותה ולדעת שאני האשמה היחידה בסיפור הזה.....

אם חברה טובה זה

ללכת על ביצים, חיוכים ופוצי מוצי, אז בינינו לא הפסדת הרבה, אבל אם החברות ביניכם היא חברות אמיתית מוכרח להיות בה גם מימד הסליחה. לו אני במקומך, הייתי מרימה לה טלפון ומזמינה אותה לכוס קפה ומתירה את הפלונטר. בין חברים אמיתיים - הכל פתיר - כי פשוט רוצים להיות חברים! בהצלחה.

למעלה