מכתב שלא ישלח...

ילדונת2

New member
מכתב שלא ישלח...

אני אוהבת אותך. אתה לא רואה את זה? אתה לא רואה כמה שאני תמיד מתגעגעת אליך? כמה שאני צריכה אותך? רק אותך אני צריכה.. רק אותך.. אבל כמובן שהכל יוצא כל כך דפוק , והאדם היחידי בעולם הזה שאני צריכה בכלל לא צריך אותי ובכלל לא כאן בשבילי, לא כשאני רוצה אותך ,ולא כשאני צריכה אותך. בעצם אתה כאן רק כשאתה צריך שאני אתמוך בך, כשהיא עוזבת אותך, כאתה צריך מישהו, שלא תהיה לבד. רק אז אתה בא , רק אז אתה איתי, ואתה אומר שיש לך מזל שיש לך אותי. אבל מה זה שווה? גמני צריכה שיהיה לי אותך ברגעים הקשים שלי, אבל אתה אף פעם לא שם! אף פעם! ומה בסך הכל אני רוצה ממך? לשבת איתך? לדבר איתך? לצחוק איתך? פשוט להיות איתך, לידך. לראות את החיוך המקסים שלך, לשמוע את הקול היפה שלך. לשמוע את השטויות שלך שגורמות לי לצחוק במשך שעות ,אפילו אחרי שאתה הולך ,אני עדיין ממשיכה לחייך כמו מפגרת. אין לך מושג עד כמה מאושרת אני רק מלדבר איתך ,וזה הרי כל מה שאני מבקשת ,זה כל כך הרבה? אני אוהבת אותך. אתה לא רואה את זה? אתה לא רואה שאני בחיים לא אפגע בך? לא אעשה שום דבר שיעשה לך רע? אם אי פעם עשיתי לך משהו רע, אני מתנצלת על כך, אתה יודע שזה לא בכוונה, הרי אף פעם אני לא אפגע בך בכוונה. אתה מלאך, אתה פשוט מושלם. מה מצאת בה שאין בי? אחרי כל הפעמים שהיא פגעה בך ..כל הפעמים שהיא שיקרה לך, הרגיזה אותך ,אתה עדיין נשאר איתה ..למה? הרי בעצמך הודת בפניי שאתה יודע שהיא לא "האחת" וכששאלתי אותך אז למה אתה איתה אמרת שאתה לא רוצה להיות זה שיעזוב, שאתה תתן לזמן לעשות את שלו. אמרת שאין לך כוח להתחיל משהו חדש, אז יופי! תישאר איתה... אמרת לי פעם אחת, שאתה אוהב לדבר איתי כל כך.. וחבל שאני צעירה ממך.. באמת חבל, חבל שהפרשי הגילאים גדולים, חבל שאנחנו גרים רחוק.. חבל גם שאתה פוגע בי כל כך, ואני פשוט לא מסוגלת לאהוב אותך יותר, זה כואב יותר מדי. דייייייי אני לא רוצה לסבול יותר ! מה עשיתי שזה מגיע לי... למה אתה עושה לי את זה? אתה שונא אותי?????? אחרת, כמות הסבל שאתה גורם לי פשוט אינה הגיונית... למה? למה הייתי צריכה להתאהב בך? למה לא יכולתי להתאהב במישהו שרוצה אותי, או לפחות מישהו שיש לי איתו סיכוי ..מישהו שמותר לי לאהוב.. כי אותך , אסור לי. אסור לי כי אתה מבוגר ממני. אסור לי כי יש לך חברה. אסור לי כי אין סיכוי שאי פעם תתאהב בי באמת. אסור לי כי זה פשוט יותר מדי כואב. אני אוהבת אותך. אתה לא רואה את זה? אתה לא רואה שיכול להיות לנו משהו מיוחד? אם רק תתן לזה סיכוי.. אתה לא רואה שאנחנו פשוט נשמות תאומות? שאנחנו הכי מתאימים בעולם שיש? אתה כל כך עיוור, היא גורמת לך להיות כזה. היא גרמה לנתק קשר מכל כך הרבה אנשים. שתהיה רק שלה. אבל מה יקרה כשעוד פעם היא תתעצבן ועוד פעם היא תיפרד ממך? אז עוד פעם ישבר לך הלב. עוד פעם תצטרך מישהו. והאנשים שניתקת קשר איתם יחסרו לך. בדיוק ברגעים האלה. אולי רק אז אתה תבין מה היא עושה לך.. אני הרי רואה כמה אתה סובל איתה, אחרי כל ריב איתה אתה הרי בא אליי ומספר לי על כל מה שהיא עושה לך, איך אתה עדיין יכול להיות איתה?.. איתה, שגורמת לך כל כך הרבה סבל. אבל אני? אני שאף פעם לא גרמתי לך לרע, איתי אתה בקושי מדבר פעם בשבוע.. בגללה.. הכל בגללה! אני שונאת אותה עכשיו.. אבל מצד שני, היא זאת שהכירה בינינו, אז אני חייבת לאהוב אותה, כי הרי בזכותה פגשתי את האדם הכי מקסים העולם, האדם הכי מושלם. האדם שאני הכי אוהבת, אין כמוך , פשוט אין. אני לא רוצה לאבד אותך, המחשבה שבעוד כמה שנים אתה כבר לא תהיה חלק מהחיים שלי כל כך מפחידה אותי, מה הטעם לחיות אם אתה לא שם? איתי? אני אוהבת אותך. אתה לא רואה את זה? אתה לא רואה שאני אתן את כל מה שיש לי בשבילך? שאני אמות בשבילך? שתדע לך שכל יום נשבר לי הלב מחדש. זה כל כך נורא.. אתה חסר לי כל כך, כל הזמן, כל דקה שאתה לא איתי אתה חסר לי. אולי אני גם די אובססית, יכול להיות. אבל אני אוהבת אותך כל כך! ולך פשוט אין מושג, אין לך מושג שאני אוהבת אותך, שאני בוכה בגללך כל יום, כל לילה, אין לך מושג שכואב לי כל כך כשאתה לא איתי. בעצם לאף אחד אין מושג, כי אני מפחדת לספר למישהו שאני מאוהבת במישהו שב13 שנה מבוגר ממני. אז אני צריכה להתמודד עם הכאב הזה לבד. וקשה לי .. אבל כמה דקות איתך, גורמות לי לשכוח מכל הכאב הזה, לשכוח מכל העולם, לשכוח שאי פעם בכיתי בגללך, ופשוט להיות מאושרת עד העננים , רק כי אתה שם, רק כי אני מדברת איתך. יש בך מין קסם כזה, שכשאני איתך, אז לא איכפת לי מכלום ומאף אחד, שילכו כולם לעזאזל! העיקר שאני איתך. סוף סוף אני איתך. סוף סוף אתה איתי. ורק אז, אני באמת מאושרת, רק אז אני מי שאני באמת, אני לא צריכה לזייף שום דבר. אני לא מפחדת להיות מי שאני, כי אני יודעת שאתה אוהב אותי ככה. אבל כמובן שאתה לא אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותך, לא כמו שאני רוצה שתאהב אותי.. אבל כנראה שאני אצטרך להסתפק בזה. כנראה לא באמת נועדנו להיות ביחד וזאת רק אשליה. כנראה אנחנו לא נשמות תאומות, אולי אני רואה את זה ככה, בגלל שאני מאוהבת בך. כנראה שאני פשוט אצטרך לחכות עד שאני אפסיק לאהוב אותך, זה כל מה שנשאר לי לעשות.

ה מוזה

New member
הגורל טווה חוטים ,שקופים בלתי נראים

ומחבר אותנו .. זה לזו . לפעמים נשאל את עצמנו " למה דווקא איתו/איתה מרגישים שמצאנו את החתיכה החסרה "... כי הגורל , טווה חוטים ... אבל עלינו לאחוז אותם חזק , לא תמיד זה קל לפעמים הלאחוז כואב יותר מלשחרר ,לפעמים לשחרר כואב יותר.. הוא חוזר אליך , לאוזן קשבת , לתשומת , לחום ..כי את עושה לו בדיוק מה שהוא עושה לך ..וייתכן שמאותן סיבות שציינת "גיל" ומרחק" גם הוא מתלבט , אולי גם לו קשה .. באמת שאין תשובה חד משמעית ..אפשר להתענג על אותם רגעי קסם .. להסתפק בזה ..ופשוט לזרום בלי ציפיות ואם הגורל אכן טווה קורים שכאלו בינך ובינו ..הקשר ימומש בסוף הרבה פיתולים .. אפשר גם להבין את הכאב שלך , זה אכן מתסכל להרגיש שזה מתאים כמו כפפה ליד ..כשמיליוני סימני שאלה רצים בראש - שהוא לא איתך ..ורק רוצים שלא יכאב יותר . כל שאוכל לומר לך בוודאות.. אני מבינה מה שעובר עליך וליבי איתך .

ילדונת2

New member
תודה על התגובות

נכון, לאחוז כואב כל כך.. כל יום כואב מחדש..ולשחרר? לא יכולה.. אני נורא מקווה שלבסוף הקשר ימומש, או שלפחות, נישאר ידידים טובים, אני צריכה אותו. לא משנה איך, רק שיהיה שם. בעצם.. לא נראה לי שהקשר ימומש לבסוף.. הוא אוהב את חברה שלו כל כך, והקשר בינהם נמשך כבר המון זמן, הם עברו המון ביחד, ובסופו של דבר, הוא אוהב אותה, וגם אם לפעמים היא גורמת לו לסבל, הרי שהיא גורמת לו גם לשמחה ולאושר. וזה כל מה שאני רוצה, שהוא יהיה מאושר, גם אם הוא לא שלי. העיקר שפשוט יהיה חלק מהחיים שלי, איזשהו חלק. בכל מקרה, תודה על ההבנה, ממש הייתי צריכה את זה עכשיו. תודה מוזה
זה ממש אחלה פורום.מה הייתי עושה בלעדיכם?.. אני מרגישה הקלה עכשיו, כאילו שאני כבר לא כל כך לבד עם ההרגשה הזאת, טוב לדעת שמישהו מבין אותי. תודה, שיהיה לכולכם לילה טוב וחלמות מתוקים
love ya all

ילדונת2

New member
אליןןןןןןן

תודה לך
על זה שאת כאן, איתי.
אני משערת לעצמי שתראי את זה בבוקר- שיהיה לך בוקר טוב
ויום נפלא! ...אפשר להוסיף שיר?... Mariah Carey - Never Too Far ================================================= You´re with me Til the bitter end What we have transcends This scary end´s Too painful to Talk about So I hold it in Til my heart can mend And be brave enough to love again A place in time Still belongs to us Stays reserved in my mind In the memories there is solace Ohh, never too far away I won´t let time erase One bit of yesterday Cuz I have learned that Nobody can take your place Though we can never be I´ll keep you close to me When I remember Glittering lights Innocent eyes Still preserved in my mind In the memories I find solace Ohh, never too far away I won´t let time erase One bit of yesterday And I have learned that Nobody can take your place Though we can never be I´ll keep you close to me And I´ll remember A place in time Still belongs to us Stays reserved in my mind In the memories there is solace Ohh, never too far away I won´t let time erase One bit of yesterday Cuz I have learned that Nobody can take your place I know we can never be I´ll think of you and me Always remember Ohhh... You´re never too far חלומות מתוקים..לאלה שעוד ערים..ויום נפלא, לאלה שיראו את זה בבוקר.. ב
ילדונת

למעלה