מכתב שלא ישלח

ליזי38

New member
מכתב שלא ישלח

לא הייתי כאן המון זמן, ורציתי להודות לכל אלו שתמכו בי כשהיה לי עצוב ורע, קשה ונוראי. הפעם אני כותבת מכתב שלא ישלח לעולם והוא דווקא על משהוא שמח עבורי. לגרושתו של בן זוגי, לעולם לא נשוחח או נדבר אחת עם השנייה, אני לא יודעת מה את יודעת עלי והאמת שזה גם לא מעניין אותי. אני יודעת עליך המון הכל שולי בעיניי, מלבד העובדה שהרסת במזיד את חייו של אהובי. היית נשואה לו 9 שנים שיקרת לו ולאנשים אחרים בחייו אבל השקר הגדול ביותר היה שסיפרת לכולם שאינך יכולה להביא ילדים לעולם בגללו, שהוא לא מסוגל שהבעייה אצלו. עכשיו את נשואה שוב ואת מספרת את אותו סיפור על בעלך הנוכחי. צר לי עליך, גם בגלל שאת נאלצת להסתתר מאחורי שקרים וגם בגלל הבשורה שיש לי לבשר לך עכשיו: אז בעלך לשעבר שהשמצת כל כך אכן מסוגל להביא ילדים לעולם והייתי מתה לראות את הבעית פנייך כשתראי אותי עם הבטן (שעדיין רק מבצבצת אצלי אך תגדל) וכשתדאי שיש לו ילד. עד עכשיו ריחמתי עליך, עכשיו אני פשוט כועסת ובזה לך מאחר וגרמת גם לי לפקפק ביכולת שלו להוליד, אז גרושתו היקרה כדאי מאוד שתבדקי את עצמך ותפסיקי להטיל אשמה באחרים. אני לא מאחלת לך ילדים, אומנם זה מגעיל מצידי אבל כבר לא איכפת לי, איכפת לי עכשיו ממנו מהאושר שלו ממני והעובר הקטנטן שלו שלי ונובט לו ברחמי.

י ו ל י ק

New member
../images/Emo49.gif

מצטרפת למזל-טוב. והכעס...תשימי אותו הצד,ותתמלאי מאושר שיש לך עם בן זוגך,והדבר הנפלא הזה שגדל לך בבטן... הריון קל,ונעים!

ה מוזה

New member
וואיייייייייי ליזזזזזזזזזי ../images/Emo24.gif

וואי .... אין לך מושג מה עשית לי והפעם לא המילים שלך תמונה אחת - הורידה לי פה דמעות של התרגשות אני באמת מוחה דמעות מהלחי וכותבת לך .. יש לך חיים חדשים גדלים צומחים מתפתחים .. עתיד משותף שנולד מאהבה .. תשאירי את העבר ואת הגרושה ואת השקרים מאחור ... וואי ..אני בוהה באולטראסאונד ..בתמונה .. הצלחת!!! הצלחתם! פרי של אהבה ניצן של אמונה נבט עדין של בריאה חלקיק שלו ושלך שיצמח ויפרח לפרח מושלם ניתנה לכם מתנה . שמחה ומאושרת עד דמעות בשבילך חמודה תתמקדי בעיקר - בחיובי ובטוב - בהווה תניחי את העבר קבור לו אי שם מאחור . יש ביקום איזון טבעי - הווה פיצה על העבר השקרים התמוססו ובקרוב אישך יחבק לליבו אותך ואת התינוק.

tairon

New member
איזה יופייייי מרגש מצמרר ביחד

קודם כל מזל טוב ענקי לך ולו... אוטוטו הנבט הזה שבדרך יביא אור חדש והמשפחה תורחב.. אושר בבית... מאחל לך ולו רק אושרים מהסוג הזה מעתה והלאה...

מזל טוב

המון מזל טוב ואל תתני לעצמך לכעוס תחשבי על הדבר היפה והמופלא שגודל לך בבטן.

נועיק

New member
המכתב שכבר נשלח

הנה שלחת אותו, הוצאת את הרעלים מהנפש, ועכשיו יש לך מקום לאהבה הגדולה שמתפתחת בתוכך. איזה יופי. מברכת אותך בהריון קל ומרגש ונפלא, ואחריו את כל האושר שבעולם עם משפחתך המתרחבת. באהבה נועה

למעלה