מכתב שלא נכתב לבחור לירון.

עינב20

New member
מכתב שלא נכתב לבחור לירון.../images/Emo16.gif

טוב אז אני לא יודעת אם אתה קורא את המכתב הזה.. אבל אם הקב"ה רוצה שתקרא אז אתה תקרא... אני פשוט לא יודעת מה קרה לך שביום בהיר אחד החלטת שזהו אתה מוותר עלי. אתה יודע, תמיד תמיד חשבתי וואו הנה הבחור שבאמת מעריך את מה שהוא מצא ( ולא חס וחלילה מגאווה..) תראה, לקחתי את זה קצת קשה כי בחוג דתי כמו שלנו בחור שיוצא עם בחורה ואומר לה שהוא אוהב אותה ושואל אותה מה היא תלבש לחתונה זה בכל אופן עושה לה משהו.. לפחות לי. לירון, באותו יום שהתקשרת אליי אתה יודע יום אחרי שבאת להכיר את המשפחה שלי הבאת לי מתנה ... ולמחרת אתה מצלצל אלי ואומר לי שאתה לא אוהב אותי ולמרות שניסת לגרום.. לא הצלחת.. באותו שבוע הבטחון העצמי שלי שאף ל0 הרגשתי כמו איזה מפלצת שבחור לא מצליח להתאהב בי... שנינו בכינו בטלפון כמו ילדים קטנים אני כועסת עליך מאוד לירון. איך? איך נתתי לך לעבוד עלי, איך אמרת לי שאתה אוהב אותי וחושב עלי עד לטלפון הארור! כן, אני שבורה עכשיו , בוכה המון ... אין לי יותר מה לדבר איתך. דבר אחרון אני רק רוצה לומר לך: אני אשתקם, אתמודד, ואהבת חיי האמיתית מי שראוי לי באמת עוד יגיע!!!!!

ה מוזה

New member
עינב , ראשית ברוכה הבאה לפורום

קראתי את המכתב שלך , אין ספק שהוא נכתב בדמעות. אולי.. הוא יקרא פה את מה שאת חשה .. אך גם אם לא דעי לך .. אהבת חייך אכן עוד תגיע , לפעמים בדרך אליה אנחנו נאלצים להתמודד עם קשיים וכאבים של הלב . אני מקווה שעצם כתיבת המכתב הקלה עליך . מחבקת אותך אחות יקרה .

ספיד2

New member
אין ספק שהוא הפסיד

בכל אופן האהבה האמיתית שלך תגיע לא לדאוג
אני בטוח

אהבתי את האופטימיות..

או לפחות ההשתדלות.. אני מאמינה שהראוי לך יגיע, ויאהב אותך כ"כ חזר שהאהבה החדשה הזו, תרפא את הפצע שהשאירה הישנה.

zivadina

New member
עינב היקרה.

כשתגמרי לבכות אותו, תחשבי על זה שאם לא היה לו כח להתמודד עם המשפחה שלך, איך יהיה לו כח להתמודדויות הרבה יותר קשות בחיי הנישואין? בחור כזה אולי צריך מישהי שתכוון אותו ותחליט בשבילו, ואת אולי רצית יותר שותף. סתם השערות, אבל מי שבורח מהמערכה, עדיף שיברח מוקדם מאשר מאוחר. ואת בוודאי תמשיכי בשלך, כי את הרבה יותר חזקה, ולא תתני לאף אחד לשבור אותך. בהצלחה בדרכך.

סהר11

New member
עינב מתוקה - כאדם מאמין אני חושבת

שאלוהים שלח לך מסר, הבחור לא ראוי לך (תמיד תשמרי לך אמונים - לעצמך) אדם זה אינו יודע מה הוא רוצה בחיים שלו, תאמיני לי הפסד שלו ורווח שלך, אדם שמסיים פרשה בטלפון הוא חסר בטחון עצמי וקשה לו להתמודד, אז חמודה תגידי תפילה של ברוך שפטרנו כי אלוהים עשה עימך חסד והכאב שאת חשה עכשיו יעלם כיוון שהוא לא היה ראוי לך מלכתחילה. אל תבכי ותאבדי אמונה, הבחור שראוי לך שיגן עלייך ויתמודד עם הקשיים שיש בחיים יגיע..... יגיע.......

Y A E LY

New member
מי שראוי לך באמת עוד יגיע!

נותנת לך
וירטואלי ענק, עצום! ואולי באמת יותר טוב כך, הוא עזב עכשיו, מוקדם ולא מאוחר משאיר אותך מאחור עם ילד ואולי עוד אחד בבטו- ואז מה יהיה באמת איתך? תתגברי אליו בקרוב ומבטיחה לך שלאחת עם כושר התבטאות ומחשבה בהירה כמו שלך לא יהי קשה למצוא מי שרוצה אותה- יהי לה קשה להחליט את מי היא רוצה...

למעלה