מכתב שלא נשלח - ולצערי,גם לא ישלח.

DaRk HeArT

New member
מכתב שלא נשלח - ולצערי,גם לא ישלח.

סבא .. היום ראיתי אותך,אחרי שלוש שנים. אחרי שהרגשתי שאני מוכנה לזה. עכשיו,אתה כבר נראה כמו כולם,כולם דומים. בעצם,מה שמאפיין אותך ואת שכנייך בביתך החדש,זה שכולכם בעצם גרים מתחת לאדמה, והדלת שלכם,היא מין אבן מוזרה,שלא ניתנת להזזה. החיים אצלכם שקטים,יותר מדי שקטים. ללא דיבורים,ללא נשימות,ללא חיים. אתה יודע,עמדנו כולנו סביבך,סביב ביתך החדש היום, סבתא בכתה,חיבקתי אותה חזק,בכיתי איתה,בתוכי. התביישתי שיראו אותי בוכה,אבל אחר-כך זה פרץ,ללא שליטה. הסתכלתי על האבן הזאת,המוזרה,שקרוייה מצבה,שבעצם מכסה אותך, שמך היה חרוט עליה. ולמטה,היה חרוט: "אבא,אתה חסר". חסר. בהחלט חסר. לא יכולתי להאמין ששם נמצא אדם,שפעם היה ..סבא שלי. שפעם היה משהו שכל-כך קרוב לליבי, שפעם היה משהו נושם,חי,טוב לב. היה חם, אני יודעת בתוך תוכי, שמשב הרוח שפתאום היכה בנו,ורק בנו,לא היה סתם. זה היית אתה,שדאגת לנו,שלא יהיה חם. הרגשתי אותך,סבא .. לאחר כל התפילות, כל אחד בתורו בא,ודיבר איתך,נישק את "הבית" שלך. הגיע תורי,בסוף. רציתי להיות איתך,לבד. לא רציתי שיהיו שם אנשים. בסופו של דבר התיישבתי על ברכיי,ו..נגעתי .. "בך" .. דיברתי אליך,מהלב. בכיתי. אמרתי שאני מתגעגעת. כל מה שנותר ממך זה מין מקום קטן,שניתן להדליק בו נר, לבקר אותך,לדבר אליך. אבל זה לא הדדי. אי-אפשר לקבל חיבוק אוהב כמו פעם,נשיקה קטנה, או איזשהו חיוך,או קריצה. שאני חושבת עלייך,אני נזכרת בזה שהייתי קטנה, תמיד הייתי באה אליכם. תמיד אני וסבתא היינו מנסות לגרום לך "לקנא",שאני איתה. בצחוק. מן משחק שכזה. הלוואי ויכולתי להחזיר את הזמן הזה. הלוואי. אני מתגעגעת. מאוד. נכדתך האוהבת.
 

SHIRA2811

New member
../images/Emo7.gif

המכתב שלך מאוד מרגש. את חושפת בו כל רגש ורגש, ממש ממחישה. אני לפחות, התרגשתי מאוד. אני חושבת שזה טוב שאת חושפת ככה את הרגשות, וצריכה לבקר בקבר של סבך ז"ל
יותר, ולבד. בהצלחה מתוקה, שירה.
 

DaRk HeArT

New member
שירה,

תודה על התגובה [שמתי לב שלא מרבים להגיב כאן
]. בכ"א - הכתיבה קצת עזרה לי,אני מרגישה קצת יותר טוב. [הכל נכתב היום,וקרה היום]. אני צריכה לבקר אותו לבד,אני יודעת. אבל אין לי אפשרות,בכ"ז אני עדיין ילדה...נערה..
או איך שלא תקראי לזה
. אשמח לקבל עוד תגובות. אני.
 

ה מוזה

New member
dark heart ../images/Emo23.gif קראתי את המכתב

ראשית
ברוכה הבאה לפורום .. ושנית..לפעמים צריכים (במיוחד אחרי מכתב כשלך) לקחת נשימה עמוקה להסדיר דופק ומחשבות.. ורק אז ניתן באמת להגיב מהלב . זה לא שלא מגיבים , רק לוקחים את הזמן לנשום.. קראתי כמה פעמים , ועכשיו מפנימה ..
 

DaRk HeArT

New member
ה מוזה .. ,

היה קשה להוציא ת´חיוך הזה ממני עכשיו! או.קיי,הבנתי. אבל .. זה נראה כאילו לא הולכים להגיב על זה
. לא יודעת,יש כאלה שאני רואה מלא תגובות,ואת שלי אני רואה למטה. העיקר ש.. עכשיו אני קצת יותר טוב. תודה על התגובה,ו..אני בהחלט מסכימה איתך,יש כאלה. הפנמה נעימה
אני.
 

ה מוזה

New member
משב הרוח .. בא לחבק אותך יקירה

טוב שבאת לבקר את סבך האהוב .. שדיברת ובכית והוצאת את כל הכאב והגעגוע..והוא שפעם שחיבק אותך ונישק וקרץ .. חיבק היום את נשמתך במשב רוח מלטף... כתבת כך "כל מה שנותר ממך זה מין מקום קטן,שניתן להדליק בו נר, לבקר אותך,לדבר אליך. אבל זה לא הדדי" אך מתוקה ..נותר ממנו הרבה מעבר לכך - את. כל עוד הוא בליבך ובנשמתך .. הוא איתך. זה הדדי , רק הפעם הוא יחבק ילטף וישמור אותך ממרחק.. הביטי לשמים , יש שם כוכב .. כל לילה עולה ושולח קרן אור קסומה ..שובבה עם קריצה . זה הדדי - רק שעכשיו זה מתקיים בדו שיח שונה ..ויש בך את הרגישות לשמוע ולחוש כפי שחשת באותו משב רוח רענן ..שדאג לכם. אני מקווה שקצת הוקל לך .. לפחות במעט .
 

לבנת23

New member
דמעות../images/Emo7.gif

הצלחת לרגש אותי עד דמעות... אילו רק יכולנו לחיות לצידם עד קץ הימים, אך לא כך הדבר... בשלב זה או אחר הם נעלמים, אבל הם תמיד יחיו אצלנו במחשבה, בזכרונות, במעשים שלנו... אני איבדתי את סבי לפני 13 שנה ואני זוכרת בדיוק איך הוא נראה, אבל בלב הוא ממשיך לפעום, לנשום... הלב שלי לא נותן לו ללכת... לעולם! מצטערת על אובדנך ושולחת
ענק... שיהיה לך סוף שבוע נעים... לבנת
 
למעלה