מכתב שלא נשלח, מעניין למה...

מכתב שלא נשלח, מעניין למה...

הכל נגמר, ואני אפילו לא יודעת למה. אולי כי לא התסדרנו ואולי כי זה פשוט לא זה. אבל למרות שהקשר שלנו נגמר מזמן, אני עדיין אוהבת אותך, תמיד יאהב. מה שאני מרגישה כלפייך זה משהו מיוחד, אחרי כל הסבל שעברתי אני עדיין מתגעגעת לחיבוקים ולנשיקות ולשיחות הלילה הארוכות.אני מאמינה שאהבת אותי עד שלב מסוים, ופשוט כואב לי שפתאום הרגש נעלם.וגם אם הוא אי שם מסתתר, אתה לא תחשוף אותו. כמה מכתבים כתבתי לך, מחברת מלאה שלעולם לא תראה. כי אמרנו שאנחנו ידידים, אבל מה עושים כשאני רוצה אותך יותר מידיד?והרי שאתה ממזמן כבר לא מרגיש משהו כלפיי, אתה המשכת הלאה ואני נותרתי לבד מאחור. וכמה שאני יודעת שהגיע הזמן להניח לך, הנחתי. אבל אני עדיין מתגעגעת, ועדיין זקוקה לך, עוברת עליי תקופה קשה ואני צריכה אותך איתי. נמאס לי כבר לבכות, אני אפילו האמנתי שעברתי את השלב הזה, כי באמת עבר עליי שבוע דווקא טוב. בקושי וחושבת עלייך, מבלה עם חברות, מנסה לשכוח. אבל כשיש זמן לחשוב, העצב שוב חוזר לפנים והחיוך נעלם. ולכן אני משתדלת תמיד להיות בחברת מישהו, כי רק כשאני לבד הדמעות מעזות לצאת מהמחבוא. נמאס לי כבר לדאוג לאיך אני תמיד יישאר שמחה, אני רוצה להיות מאושרת ולא לחשוב עלייך. ומפריע לי, מפריע לי שאתה המשכת הלאה וחשבת שלי יהיה קל. לא שאני רוצה שתישאר איתי מתוך רחמים, אבל אף פעם לא ניסית להבין, להתחשב ברגשות שלי. ולי רק נותר להמשיך הלאה, הלאה לבד! אוהבת אותך לנצח...

שואלת את אלוהים../images/Emo95.gif

למה אני כל כך מפוחדת עכשיו? למה אני מתוחה? למה כל כך קשה לי לנשום? כך נשימה ניראית כמו משיכה עמוקה של מתח ופחד . למה אני כאן לבד בחדר? למה אתה גורם לי לחשוב שאני מה שאני להיפך ממה שאני? למה הבדידות הזאת חנקה אותי? למה הוא לא מיתקשר? למה אני חשבתי רק שאני רוצה אותו ואוהבת אותו? למה שלא נתת לי שריר לפתוח את הפה ולומר לו" לך ממני- אני לא באמת אוהבת אותך"!!! למה אלוהים? למה אני עומדת כל רגע ח רת מנוח ליד החלון ומביטה למעלה? מה אני מחפשת אותך בכלל. מה אני צריכה אותך אלוהים ? שתעזור לי?? שנצא מחר לבלות? אני חיה ? אני מתה? אינ מיתקשה לינשום אני לא יודעת מה לעשום הלילה הזה עם עצמי..... מיואשת נופלת רק נופלת תמיד- אלוהים מי אתה? אולי תעזור לי מתישהו? הילדה שנשברת ומתה מבפנים. <<<<<<<< ילדה שהים אוהב <<<<<<< אלין

ילדה0 כתבת כל כך אמיתי וברור../images/Emo10.gif

קבלי חיבוק וחיזוקים ענקיים ממני, אחנחנו במשפחת מכתב שלא נישלח כאן איתך תמיד- תשארי איתנו, תכתבי תבכי - ניבכה איתך, תשמחי נשמח איתך, תשאלי- נענע לך, ואם תשברי- לא ניתן לך . אהבתי מאוד את המיכתב שלך, כאילו אני כתבתי אותו -אני מכירה אותך שנים מאותו מקום אותן הדמעות בקיצו רמאותו מקום עצוב. <<<<<<< ילדה שהים אוהב<<<<<<<<<< אלין.

תודה מתוקה...

שמחה להצטרף למשפחה... אבל זהו... הגיע הזמן לחייך...

למעלה