מכתב שלא נשלח

• פותח הנושא dril
  • פורסם בתאריך

dril

New member
מכתב שלא נשלח

אני מפחד לכתוב, כי אולי מחר לא תהיי איתי, לא תהיי שלי, הלב שלי מכווץ מהפחד הזה, מהחשש שתאמרי לי "זה לא נראה לי". ביום שהכרתי אותך ידעתי שמצאתי את אשר חיפשתי זה היה כמו רעם, כמו ברק שמכה בך באמצע שום מקום ללא הודעה מוקדמת, את נכנסת לחיי ופתאום הכל קיבל משמעות שונה השירים, הסיפורים, הכל פתאום כל כך מובן, תמיד קראתי הקשבתי, וחשבתי שהבנתי על מה כולם מדברים אך כנראה שלא, לא הבנתי אז, היום אני מבין היום אני מרגיש... ישבנו ביחד ואחזתי בידך ואמרת לי "אוי אתה רועד" זה לא היה רעד בגלל התנוחה, זה היה רעד של התרגשות גדולה, את מבינה?, כשאת לידי אני תמיד רועד, כל שניה כל דקה שלי איתך, זה רעד חדש. זאת התרגשות חדשה, התרגשות גדולה. גם עכשיו כשאני כותב לך הידיים רועדות, הן מתרגשות... אני אוהב אותך. אני רוצה שתהיי מאושרת!!! ========================

Y A E LY

New member
אהבה

זה דבר נפלא... הדבר הטוב ביותר בעולם. אן ספק שאתה צריך לשלוח לה את זה שהיאא תהיה חלק משמחתך.... שיהיה בהצלחה....

dril

New member
אולי

הייתי צריך לתת לה את המכתב אבל זה כבר מאוחר מדי. היא עזבה. ואני אגיב גם גם בעוד משהו שכתבתי לעצמי או לה?! זה ישפוך קצת אור על הסיפור... למה את הולכת? למה את עוזבת? אז מה אם הוא הופיע? החלטת שסגרת את הסיפור, למה את נותנת לו להכנס לחייך מחדש? הלא הוא פגע בך, אמרת לי בעצמך, אז מה הסיפור לכל הרוחות? אני יכול להבין אותך אולי, אבל אני לא רוצה לא מוכן לקבל את זה, את לא מבינה שיש לי רגשות כלפייך? אני יודע שאת לא רצה לפגוע בי אבל זה פוגע, כן זה כואב, כואב מאוד, אני לא מוצא את עצמי מאתמול, מהרגע שהפלת עליי את הפצצה הזאת שלך אני רוצה לבכות אבל אני לא יכול לא יוצאות לי הדמעות, זה זרם כל כך יפה הקשר בינינו נתתי לך את הזמן שהבנתי שאת כה צריכה, לא חשבתי שאני אפסיד אותך, תמיד קיננו בי הספקות, הפחדים האלה שהוא יצוץ ואת תלכי, אבל לא חשבתי שזה באמת יקרה, אל תלכי...

ישבנו ביחד ואחזתי ביד ../images/Emo50.gif ../images/Emo99.gif

בדיוק בסצינה הזאת היית צריך להגיד לה: אני אוהב אותך
כך בדיוק שבה את ליבי בעלי היקר לפני 26 שנים. לפי המרשם שלי כדאי לך לנסות. מה כבר יכול לקרות?!! מקסימום תגיד לך לא,תבהל נורא,תהיה עצוב כמה ימים,תרים את הראש,תגיד לעצמך היא לא יודעת מה הפסידה?! אהבת חייך נמצאת,רק אתה צריך לעזור לעצמך להגיע אליה. אני יודעת שזה קשה אבל חייבים לאזור אומץ

dril

New member
את יודעת משהו?

זאת בדיוק הסיבה שאני אוכל את עצמי בגללה, שלא אמרתי לה שאני אוהב אותה, כן בדיוק בסצינה הזאת. פחדתי לומר לה את המשפט הזה ואין לי מושג למה, כי אני באמת אוהב אותה. פתאום לא יכולתי להוציא את המילים האלו מפה. יכול להיות שאם הייתי אומר לה היא היתה נשארת. היום זה כבר מאוחר מדי, עברו כבר כמה חודשים, אחרי הפסקה שהיא לקחה לעצמה, היא לבסוף חזרה אליו והם אמורים להינשא בעתיד הקרוב. וכל מה שנותר לי הוא לאחל לה שתהיה מאושרת. ועוד מילה אחת לכל חברי הפורום, אני קורא את המכתבים שלכם והתגובות כבר מספר ימים וזה פשוט מדהים ונוגע ללב. הרבה פעמים אני רוצה להגיב אבל אין לי כל כך את המילים, אבל תדעו שיש תמיד עוד מישהו שקורא את מה שאתם כותבים. אתם אחלה...

אז תתרחק ותשכח

ההפסד כולו שלה!! ובוא ביחד נאחל לה אחלה חיים. הפור כבר נפל,היא לא שלך,אבל זאת שהיא באמת שלך,מחכה לך,תמשיך הלאה

מרגו

New member
אי אפשר לחיות עם מישהו כשכל הזמן

מפחדים מתגובותיו. צריך שבבסיס הקשר תתן אמון בצד השני. אם כל כך פחדת, סימן שלא היה צריך לקרות, ואין להצטער. ומה שאני אומרת לא מנוגד לכל החששות שיש אחר כך, כי הזולת אף פעם לא יהיה בידינו. אתה עוד תמצא מישהי שלא תפחד להגיד לה את זה, או שהיא תגיד לך מבלי שאתה תגחך.

ה מוזה

New member
דריל .... ../images/Emo26.gif

אין ספק שכשמישהי נכנסת לנו ללב , כואב כואב מאוד לגלות שבחרה לתת את ליבה לאחר . אבל מתוך אהבה שחרר אותה מליבך - כדי שהלב יהיה פנוי לקבל אהבה חדשה . קראתי את שאר המכתבים שלך , ראיתי שם בין השורות איש רגיש שיודע להביט קדימה . אהבתי את המשפט שלך " מושלמת בשבילי " - אין לי ספק שמושלמת בשבילך קיימת אי שם .. או אפילו כמו במקרים הבנאלים ממש מתחת לאף שלך.. והיא תרעיד לך את נימי נשמתך מחדש. ברוך הבא אלינו .
מוזה.

למעלה