מכתב שלא נשלח

מכתב שלא נשלח

אלוהים, או כל ישות שמימית שקשורה לחיינו, שאלה פשוטה יש לי, ורק עליה אני רוצה תשובה. למה דווקא לי? נכון, אני לא איש שכול, ולא נגרם לי אובדן, אך המקרה שלי, קשה, מסובך, ובעיקר עצוב. אני נער בגיל ההתבגרות, מה קורה בגיל הזה, זה גיל שבו אנחנו עוד לא יודעים מה נהיה, מה יהיה איתנו, וההתייחסות שלנו כלפי הסביבה כל-כך אנוכית! מי כמוני יודע עד כמה היא אנוכית. אנוכיות שאין לה גבול, כלפי כל הסובב אותנו וכלפי השונה בפרט. זה המקרה שקרה לי. שונה, עוף מוזר. אוהב לקרוא, נמשך אל הלימודים וכלל ובעיקר אל התיאטרון והספרות, טיפוס עצוב מעט, שאינו נמשך יותר מדי לספורט. איני מתלונן על מה שאני, אני גאה בהישגי ובתחביבי עד מאוד. כיוון שטיפוסים רבים בני גילי, מצאו את עצמם והם פופולרים מאוד, אבל לי הצליח, כנראה. השפלה, ירידות, כשכל יום בבית ספר הוא סיוט, ולא בגלל הלימודים, אלא בגלל התלמידים. לא שאין לי חברים. חברים יש לי, אך אפילו אותם, יוצא לי לראות פעם אחת בשבוע, במפלט הקטן והנהדר של המחוננים. פשוט אני בודד, אני מרגיש בודד. זהו. זהו סוף המונולוג. אני יודע שתשובה לא אקבל עכשיו, וכנראה גם לא אקבל לעולם. זה המונולוג שלי, מונולוג של נער בודד.

r o n i1

New member
זה כל כך

נכוןם הרי כל יום ילדי הנוער סובלים מילדים אחרים אבל האם פעם חשבת שגם למבוגרים זה קורה<? אז נכון קשה ורע אבל אולי יש ילדים שמתגוננים ולכן הם פוגעים.... את זה בחיים לא תוכל לשלוח ולכן התשובה יכולה לבוא רק ממך... מקווה שעזרתי רוני

lost in dreams

New member
נדב חמוד... ../images/Emo24.gif

יש לי רק דבר אחד להגיד לך- נסתרות הן דרכי האל!!! אין לי מושג אם אתה מאמין באלוהים או לא, אבל אני כן, ואני מאמינה שכל דבר קורה מסיבה מסוימת. ואין זה מתפקידנו לנסות ולהבין את אלוהים. התפקיד שלנו זה ללכת אחרי הלב והאינטואיציה. לחיות את חיינו כפי שאנו רואים לנכון ואלוהים כבר יגמול לנו בהתאם... מה שאני מנסה להגיד זה שתמשיך להיות מי שאתה, תמשיך לעשות את מה שאתה אוהב, את מה שמעניין אותך, תאמין בעצמך ואל תיתן לאף אחד לדרוך לך על הכבוד!!! אתה ילד מקסים! חכם, יצירתי ומלא כשרונות! ואני מבטיחה לך שיבוא יום ואתה תצחק לאנשים שהשפילו אותך בפרצוף! אני מבטיחה לך שעם אופי כמו שלך צפוי לך עתיד מדהים! ואנשים כמוהם... מהר מאוד לא יהיו להם חברים, אני בספק אם יהיה להם מקצוע נורמלי בחיים (כי אם הם יורדים על מישהו כמוך הם לא יכולים להיות אינטיליגנטים במיוחד...). וכשיגיע היום הזה אתה עוד תודה לאלוהים... אני מבטיחה לך! תזכור מה שאמרתי לך ויום אחד אתה עוד תראה שצדקתי!!! ותדע לך שאנשים שיורדים על אחרים ומשפילים אחרים הם אנשים מאוד מסכנים וחסרי ביטחון, והם יורדים עליך על מנת לבנות את הביטחון שלהם ולנפח לעצמם את האגו. אז גם בתחום הזה אתה שווה הרבה יותר מהם! אני מקווה שעזרתי... ושיהיה לך המון בהצלחה בחיים!!! אני בטוחה שתצליח!!!

ה מוזה

New member
דוויל.. קראתי עוד קודם ..

לפעמים צריך קצת זמן לחשוב ...מה להגיד .. אז ..הבאתי
.. ותגובה תגיע מה שכן יכולה לומר .. נגע בי בלב המכתב שלך.

תודה לכולכם

תודה רבה על התגובות החמות. איזה פורום נפלא זה, שהתמיכה שהוא נותן כל-כך נפלאה ומעודדת את הגולשים. תודה רבה!

ה מוזה

New member
ג´ונתן לווינגסטון השחף ../images/Emo63.gif

"..היה בוקר והשמש החדשה ניצנצה בזהב על אדוותיו של ים רוגע . במרחק מיל אחד מן החוף פילחה סירת דייגים את המים ,והאות ל"עדת השחרית" חלף באוויר .אלף שחפים באו להלחם על ניתחי מזון .יום פעלתני חדש. אולם במרחק ,לבדו ,בודד מעבר לסירה ולחוף עסק ג´ונתן לווינגסטון השחף באימוניו.ברום מאה רגל באוויר השפיל כרעיו הקרומות,נשא מקורו ואימץ את כל כחותיו לבצע קימור לולייני קשה ומכאיב. ...שחפים כידוע לכם ,אינם מאיטים לעולם,אינם מזדקרים לעולם. ההזדקרות באוויר היא להם ביזיון וחרפה . אך ג´ונתן לווינגסטון השחף לא בוש .הוא שב ומתח את כנפיו באותו קימור רוטט וקשה -האט הזדקר ושוב- אך הוא לא היה ציפור רגילה . מרבית השחפים אינם טורחים להוסיף על לימוד עובדות הטיסה הפשוטות ביותר -כיצד להגיע מן החוף אל המזון ולחזור- די להם בכך. לגבי מרבית השחפים אין הטיסה חשובה ,אלא למען המזון בלבד . אולם לשחף זה לא היה כל עניין במזון ,עיניו היו נשואות אל הטיסה בלבד. יותר מכל דבר אחר אהב ג´ונתן לווינגסטון השחף לעוף. דרך מחשבה זו כך גילה ,אינה הופכת אותך אהוד ביותר על הציפורים האחרות " וזו תגובתי לך ,עוף מוזר ומיוחד שכמותך .. אם הם לא רואים עד כמה אתה מיוחד , ההפסד כולו שלהם .. יבוא היום והם יביטו בך - מאושר עם המון סיפוק פנימי ..כי אתה עף בדרך שלך - ואין דרך טובה מזו . אתה לא בודד , כמוך יש עוד עופות .. הנה אחת פה
מולך .. אני בטוחה שממש לידך יש עוד עופות .. ומספיק אחד/ת ,ידידות אמת. ברוך הבא לפורום
שמחה שאתה פה .

אני חוזר בשנית

תודה, תודה רבה לך כל-כך על היחס החם שאת והפורום מעניקים, תודה לך כל כך!

ש חף

New member
מוזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תסתכלי תחתימה שלי..... ועכשיו אתה- כל כך מוכר לי,ההתבגרות תקופה עם המון בכי (בשבילי) ודכאונות וגם קצת שמחה וחוויות וקצת מהכל!!! ולבד,וביחד והמון המון בילבול. כל החיים אנחנו מתבגרים....

למעלה