מכתב שלא נשלח ...

מכתב שלא נשלח ...

זה מכתב או יותר נכון ... אימייל שרציתי לשלוח לפני כמה חודשים למישהו שאהבתי ( או שחשבתי שאהבתי ) והמכתב לא נשלח כי אמרו לי שזאת תהיה טעות... ( ושוב ... המכתב הזה נכתב לפני 3-4 חודשים ) ------------------------------------------------------------------ מכתב לבחור אנונימי שבסוף לא נישלח או ששליחתו נדחתה זמנית: אני מוצאת את עצמי כמו מתעוררת מתוך חלום ... אותה אשליה שיש סיכוי שהאהבה הזאת תתממש ואני אמצא אותך אומר לי שאתה אוהב אותי ובזה סימתי את כל הכאב החזק שלי מזה כמה חודשים ... אני מוצאת את עצמי מגלה את אותה מציאות עלובה ואכזרית שאתה סתם עוד ילד קטן בן 19 שעוד לא מבין מה טעם החיים ... שרוצה להנות ולבלות היום בלי לחשוב על מחר... שמוכן לפגוע באנשים בלי לקחת בחשבון את התוצאות של השטויות שלו. אותה מציאות כואבת שגורמת לי להרגיש עד כמה אני מטופשת כי שוב הסתכנתי למען האהבה ונתתי הכל בשבילה ומה קיבלתי ... כלום. אני לא מבינה מה פשר הצביעות שלך ואני יודעת שהשצבא שינה אותך אך למה אתה לא יכול להיות צבוע שם בבסיס עם כל החילים והמפקדים וכשאתה חוזר הביתה לשוב להיות אותו בחור מקסים , מצחיק ומלא חיים כמו שהיית לפני 9 חודשים. אף פעם לא אמרתי לך שאני אוהבת אותך אך יכולת להבין את זה כי הרמזים היו מאוד ברורים. תמיד דיברת איתי על גורל ואולי זה מה שהיה צריך לפתח אצלי ציפיות ומשום מה זה לא כי אף פעם לא ציפיתי ממך ליותר מידי כי גם כשהבנתי שזה לא הולך להתקדם למשהו אחר הסתפקתי בקשר ידידותי העיקר שלא נתנתק כי בשלב מסוים הרגשתי שאני צריכה אותך כמעט כמו האויר לנשימה ... אני לא ממש מבינה מה קרה לקשר שלנו ולך במיוחד ... ואני כותבת את המכתב הזה כשאני רואה בו סוג של השפלה כמו הההודעות לפלאפון שלפעמים אתה פשוט מתעלם ... כל הגישה החדשה הזאת שלך כל כך לא מובנת ופוגעת כי פעם הייתי בטוחה שאני חשובה לך או לפחות קצת וציפיתי לטיפת אכפתיות לפחות כמו שלי היה... אני ניזכרת בתקופת הטירונות שלך ... כשהיית מתקשר אליי כמעט כל יום או שולח לי הודעות ומספר על החויות ועל כמה שאתה מתגעגע הביתה ואל החברים ... ואז השמירות וגם כשהיה לך קצת זמן פנוי ואז סיימת את הקורס וכל כך רצית את שישבצו אותך ב... ותאמין לי או לא ... כל כך רציתי שכך יהיה כי ידעתי עד כמה זה חשוב לך . אני זוכרת את היום ששלחת לי הודעה וכתבת שאתה בעזה ... לא יכולתי להירגע עד ששלחת לי הודעה שהכל בסדר ... ואז כשיצאת לרגילה שחיכיתי לה כי הבטחת שניפגש בה ( למרות שלא הבנתי למה ידידים לא יכולים להיפגש לעיתים קרובות יותר) ואז דיברנו באיסיקיו וסיפרת לי על האופנוע שסוף סוף תיקנת ושאלת אותי אם אני רוצה לראות אותו. זוכר את היום שבו ניפגשנו ברגילה שלך ? אני אזכיר לך ... אני זוכרת אותו לא בגלל מה שאמרת שאני מסמנת את התאריכים שבהם אנחנו ניפגשנו ביומן אלא משתיים או שלוש סיבות ואחת מהן היא שפשוט לתאריכים יש חשיבות אצלי ... כשניפגשנו באותו יום הרגשתי שאתה לא אותו בחור לפני הגיוס ולא רק במראה החיצוני אלא גם באופי שלך שמהרגע הראשון שירדת מהאופנוע היה בולט שהוא שונה לגמרי ואתה יכול לחשוב שלא הכרתי אותך מספיק ולהיות צודק אך חלקית כי השינוי בך היה כל כך בולט והכרתי אותך מספיק כדי להבחין בו. באותה פגישה כשעמדת להניע את האופנוע רצית לחבק אותי וכששאלת אותי למה אני לא רוצה עניתי לך שאני לא מסוגלת כי אני מרגישה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו ניפגשים ... אל תשאל אותי למה אך הייתה לי הרגשה כל כך ברורה עד כדי כך שרציתי לבכות למרות שאמרת שאני סתם אומרת שטויות ושזה לא נכון ובכל זאת הייתי בטוחה בזה כי תמיד יש לי הרגשות לגבי דברים כאילו ואולי גם כי הרגשתי שהשתנת ולא היית אותו טיפוס שאיתו דיברתי כמה שעות ( לפעמים עד אמצע הלילה ) לפני שהיית הולך לעבודה או סתם ככה ליד הבית שלך והיית צוחק ומתבדח על כל מיני דברים ועם כל הציניות שלך הרגשתי שאף אחד אף פעם לא הצחיק אותי ככה. אחרי שנסעת עליתי הביתה והתחלתי לבכות . שמתי את ראשי על אמא שלי שליטפה אותי וניסתה להרגיע אותי ופתאום מצאתי את עצמי ילדה בת 18 שבוכה ממש כמו ילדה קטנה ולא הצלחתי לומר כלום. כמה זמן אחרי הפגישה הזאת עוד נישארנו בקשר וברוב השיחות סיפרת לי שאתה מדוכא ושאתה מרגיש שהצבא הרס לך את החיים ולא ידעתי מה לומר כדי לשנות את ההרגשה שלך וכל כך דאגתי וכשאמרת לי שעושה לך טוב לדבר איתי הרגשתי כל כך מאושרת שהתחלתי לחשוב שסוף סוף התבגרת והפכת להיות קצת יותר רציני ... ואז איזה יום אחד התקשרת אליי בצהריים כישנתי וכשקמתי אמא שלי אמרה שהתקשרת אליי ושביקשת שאני אחזור אלייך ... יום אחרי זה שלחתי לך הודעה לפלאפון כשנסעתי עם חברה אחרי בית ספר וכתבת לי שאתה לא יודע מי אני ( אותו תרגיל שעשית לי לפני כמה ימים ) כל כך התעצבנתי והרגשתי מטומטמת והחלטתי שאני לא מוכנה לסבול את השטויות שלך יותר והחלטתי לא לשלוח לך הודעות כמובן שזה לא היה ככה וכמה זמן אחרי זה שלחתי לך הודעה ושאלתי מה שלומך כי לא שמעתי ממך כמה זמן וזה היה צפוי שלא תענה עליה . אחרי כמה ימים שוב נישברתי והחלטתי לשלוח לך הודעה ולשאול אותך אם אתה רוצה שננתק כל קשר והכוונה היא שאנחנו לא מכירים יותר ואחרי כמה שעות שלחת לי הודעה וכתבת שלא ...שאלת למה אני שואלת את זה ואפילו שיקרת ואמרת ששלחת לי כמה הודעות בצהריים ואחרי זה הפסקת לענות לי בערב יום העצמאות החלטתי לשלוח לך הודעה ותאמין לי או לא בכלל לא ציפיתי שתענה עליה ואחרי כמה שניות קיבלתי ממך הודעה והרגשתי שאנחנו שוב בקשר ושחזרנו לדבר. לפני כמה ימים שלחתי לך הודעה וכשענית עליה כתבת שאתה לא יודע מי אני ( דבר כל כך מגוחך שרק ילד לא בוגר וציני כמוך יכול להגיד ) וגם אם היה סיכוי שזה היה אפשרי ... אני זוכרת שאמרת שיש לך זיכרון טוב למספרים וכשלא רציתי להגיד לך מי אני שאלת אם זאת חגית אז ברור שלא האמנתי לך. בכל אופן אני לא מבינה למה האופי שלך השתנה והפכת להיות כזה מגעיל. אני יודעת שאתה לא חייב לי כלום אך דבר אחד מגיע לי והוא שתסביר לי למה היחס הזה שלך פתאום וכששאלתי אותך אם אתה רוצה לנתק איתי את הקשר יכולת להגיד שכן ותאמין לי שלא היית מקבל ממני אפילו לא עוד הודעה אחת בכל אופן אני מסיימת את האימייל הזה כי בעצם את רוב הדברים שהיו לי לומר לך אמרתי ... וכתבתי לך אותו כי אני יודעת שאתה תקבל אותו והיה חשוב לי להגיד לך את מה שאני חושבת ולהודעות בפלאפון אתה לא עונה ... גם לא להודעות באיסיקיו ( הסיבה היא בטח ששמת אותי באיגנור) ולהתקשר אלייך אני בטח לא מתכוונת . אני יודעת שאתה תקבל את האימייל הזה גם אם אחרי זה תשים את הכתובת שלו באיגנור ( האמת היא שזה ממש לא אכפת לי וזה עיניין שלך) רק שתדע שהיית האהבה הראשונה שלי ... היחידה ... הבחור שהופיע לי תמיד בחלומות רק שלא ידעתי איך הפנים שלו ניראות עד שהופעת... אני לא אשכח אותך לעולם ותמיד יהיה מקום אומנם קטן שיהיה שמור רק בשבילך ... הנסיך שלי שלא ראוי לאהבה שלי ובכל זאת קיבל את כולה אם בכל זאת אכפת לך ממני אני מצפה שאחרי שתקרא את זה תחזור אליי ואתה תמצא אכשהו את הדרך לעשות את זה ... אני רק אגיד לך שיש תקופות שכל כך טוב לאנשים שהם מתעלמים מאחרים או מאנשים מסוימים ואז פתאום מגיע הרגע שיש ירידה ,הם קולטים את הטעויות שלהם וכשהם מנסים לתקן אותן זה מאוחר מידי. בה ביי ... חגית ------------------------------------------------------------------- אם למישהו יש תגובה , מסר או סתם משהו להגיד לגבי המכתב או לגבי משהו אחר ... מחכה לתגובות שלכם ... חגית :)

רגע אחד

New member
כל הכבוד על האומץ אבל...

אל תתקעי על זה. החיים קצרים מדי בשביל לבזבז זמן בלשמוע את אותן מחשבות בריפיט... תתקרנפי קדימה על החיים! ועוד משהו... סתם תהייה שתהיתי- אם לא היה SMS, ולא סלולריים ולא (חס וחלילה!) אייסיקיו , אז היה לך יותר קל או יותר קשה?

אני לא חושבת שזה עניין של אומץ :)

אני לא ניתקעת על זה ... באמת שלא ( לפחות לא בכוונה ומשתדלת שלא ). באמת התקדמתי הלאה ואפילו הייתי בטוחה שאני לא מרגישה כלפיו כלום. כי בכל זאת מה הטעם להתקע על משהו שלא יתקדם לשום מקום כי זה ברור שהוא לא אוהב אותי וכניראה לא אהב. בכל אופן זה שזה לפעמים ניתקע לא תלוי בי ... אני מתשדלת לא לחשוב עליו והכל טוב ויפה. פשוט יש את הרגעים שאני שומעת שיר , או רואה תמונה שלו , או שסתם עוברת במקום שהייתי איתו שם ואז זה מעלה געגועים ואת הצורך לדבר איתו ( למרות שאני לא מתקשרת יותר !) והרבה מאוד מחשבות ולעיתים בלבול. בקשר לשאלתך : אם לא היו הודעות SMS , ולא סלולריים ולא איסיקיו ... אני לא יודעת אם היה לי יותר קל או יותר קשה . אני חושבת שגם וגם כי בהתחלה היה לי קשה כי לא הייתי יכולה לתקשר איתו ברגעים שבו ממש היה לי צורך לשמוע ממנו בגלל שאני מתגעגעת אך מצד שני אולי ככה הזמן היה חולף והייתי שוכחת ממנו יותר מהר . כי בעצם מה שמקשה פה זה שעוד איכשהו אנחנו שומרים על קשר בהודעות האילו גם אם זה לא ממש ניחשב ל"קשר" מחכה לתגובה ממך "רגע אחד" אם למישהו יש תגובה או משהו להגיד ... תכתבו בה ביי בינתיים חגיתוש :)

רגע אחד

New member
אני מבין אותך

ולעזאזל הייתי שם כמה פעמים בעצמי. אני מכיר את כל ה- פתאום השיר הזה ברדיו ששמעת שהייתם שם אז, והנה מישהו ברחוב שיש לו בדיוק אותה הליכה... והנה עבר אותך מישהו שמשתמש באותו בושם... את מאוהבת, וכואבת - ואני יודע שאת מרגישה כאילו אותו בחור לקח איתו חתיכה משמעותית מאיבר פנימי זה או אחר שלך. ונכון שאין טעם להיתפס על משהו שלא בהכרח יצא ממנו משהו טוב... אבל מה לעשות שלפעמים הקוגניציה והאמוציה שרות כל אחת סולו משלה? אני בעצמי מתגבר על מישהי עכשיו... וזה נגמר מאוד יפה ביננו. בחורה מדהימה. אבל מה שעובד אצלי לא בהכרח יעבוד אצלך- אני פשוט הפכתי את הקערה על פיה. ניתקתי את עצמי. השקטתי את הרגשות הכועסים, הפגועים, הרעים- וחייכתי. אפילו אם בהתחלה זה היה מזוייף זה חילחל פנימה... ואז אתה מגלה את הדברים החיוביים בכל הסיפור. סיפר לי פעם סיני זקן (תאילנדי, אבל חפיף נו) שכאשר אתה עמוק ברפש, בביוב, ברחוב הכי מלוכלך בעיר- אתה לא יכול לראות עד כמה העיר יפה. אם תצא מהרפש, תצא מהעיר ותעלה אל ההר תראה את הכל באור אחר. כך גם כאן... בגע שתוציאי את עצמך מן המרה הדביקה של עצב געגוע או סתם כמיהה, תוכלי להסתכל על הכל בצורה אחרת. שסך הכל- היה לך נחמד איתו. והיה. אבל לא היה מושלם. ולפעמים הוא דווקא דיי היה מרגיז אותך. ואז, באופן מקרי לחלוטין (וזה תמיד תמיד קורה) תפגשי מישהו שזכור לך לטובה מאיזה מקום והוא יזמין אותך לכוס קפה... ככה זה- הגל מתקן את עצמו, והכל נע במעגל. ובעניין הטכנולוגיה- איזה ריק זה? איזו תחושה מעיקה זה לבטא רגשות ב- 108 אותיות כולל רווחים? כמה מעצבן זה לחכות לתשובה? נדבר.... שלך מכל הלב- רגע!

ואוו...נישארתי המומה(לטובה דווקא)

אתה פשוט מכיר את כל מה שאני עוברת ... ובכל זאת מצאת את הדרך ( דרך מאוד חכמה ...) כדי לנסות לעצור את הכאב ולהמשיך הלאה . אז אתה בטח מכיר את ההרגשה שבאה אחרי זה , שפתאום בוקר אחד אתה מרגיש שזהו ... שאי אפשר לחכות לנצח למשהו שלא יקרה ואתה מרגיש כולך מוכן לצאת לעולם ולחפש את האושר שלך במקום אחר ... אם מישהו אחר . אם אתה מכיר את זה אז אתה בטח מכיר את ההאכזבה ... כן האכזבה ... כי כשאתה יוצא לעולם , יוצא מאותה בועה שהיית בא הרבה זמן בגלל שהיית מאוהב ואתה מחפש מישהו אחר שיעשה אותך מאושר אתה מגלה שזה לא פשוט . פתאום אתה לא יכול להתפשר ... אתה מחפש מישהו שיהיה זהה לזאת שאהבת ( נטו!!! ). מישהו שיתנהג כמוהה , שיראה כמוהה , שיאהב מה שהיא אוהבת , שיתלבש כמוהה, וגם כשאתה מנסה להתפשר זה לא מצליח כי משהו בתוכך אם זה הלב , אם זה הראש אומר לך שזה לא זה ...שזה בזבוז זמן !!! אישית , זה משגע אותי כי אני יודעת שזה לא אפשרי . אי אפשר למצוא מישהו שיהיה זהה לגמרי למישהו אחר. אז למה בכל זאת ? למה אני מחפשת מישהו שיהיה זהה לזה שאהבתי אם איפשהו אני יודעת בוודאות שהוא לא היה מושלם (באופי הוא היה רחוק משלמות) אז למה אני מתעקשת ? למה כל אחד שמתקרב אליי גורם לי לברוח ? וכשאני מנמקת את הסיבה לחברות שלי אני פשוט אומרת את זה ככה " הוא לא כמו ..." אישית , זה משגע אותי ... ואתה בטח מכיר את ההרגשה הזאת ויודע על מה אני מדברת ... נכון ? זה באמת מעיק לבטא רגשות במלא אותיות ... ולחכות לתשובה עוד יותר... :) מקווה מאוד שנדבר ... נ.ב : אם השארת לי מסר כלשהו אז אני מתנצלת שלא עניתי ... יש בעיה תכנית ואני לא מצליחה לפתוח את זה ( את תיבת המסרים) ... אני מקווה שזה יסתדר בקרוב ! תודה על ההבנה ועל התגובה :) שלך ... חגית

King of pain

New member
רגע אחד ...

רגע אחד - קודם כל - אתה כותב מדהים ... גם התוכן וגם צורת הבעתו ... ללמוד ממך ... שנית - אתה צודק ( אמנם ציטטת חכם סיני או תאילנדי עתיק , אבל אתה באמת דובר סינית או תאילנדית ? אני משום מה לא נוטה להאמין גם שהזקן השיא משנתו בעברית , כך שאתה מקבל ממני את מלוא הקרדיט ... ) - קשה לראות את יפי העיר ממעמקי הביבים ... אך חשוב לו לאדם להתפלש גם שם , לא על בסיס קבוע כמובן , על מנת שידע ויזכור להעריך נכונה את העיר ויופיה , ולא ייתן לכל שלולית קטנה להפוך למדמנה , ושישכיל , גם בעומדו על ראש ההר , להבין , ולהושיט ידו למתבוססים ברפש , כדי לנסות לעזור להם להגיע גם כן למקום בו נקודת הראות טובה יותר , והנוף מרשים יותר ... ממש כפי שאתה עושה ... איש טוב אתה . שלישית - אני דוקא , מצליח בד"כ לבטא תחושותיי והרגשותיי הרבה יותר טוב בעזרת 108 אותיות ורווחים ( מסתמך פה על המספרים שלך - אני לא ספרתי ... ) ... כשהאמירה נעשית בעל פה , אתה מבין , באים אצלי לידי ביטוי נרחב דוקא הרווחים ... האם הטכנולוגיה משפרת את מצבי , או רק מעצימה את העיוות התקשורתי שלי ? ... טרם הגעתי למסקנה ... ואחרונה , והכי חשובה - כל ההקדמה הייתה רק תירוץ קלוש בשביל לומר לך בעצם , שהחתימה שלך ( הציטוט באנגלית , יעני ) פשוט ג ד ו ל ה ... את זה שמעתי מאנגלי אחד , לא זקן דוקא , אבל מאוד חכם , וזה מוקדש לשניכם : If life seems jolly rotten There`s something you`ve forgotten And that`s to laugh and smile and dance and sing When you`re feeling in the dumps Don`t be silly chumps Just purse your lips and whistle That`s the thing Always look on the bright side of life (
<------- שורק )

yanivit

New member
תגובה לחגית

היי חגית אל תלכי על הריזיקה שהוא כן יקרא את האימייל או לא ,פשוט לכי זה! אם את באמת אוהבת אותו ולפי המכתב זה כנראה כן אז את פשוט צריכה ליצור איתו קשר בכל דרך אפשרית ולהעמיד אותו על מקומו לגבייך,כלומר בפעם אחת ולתמיד שיגיד מה חושב לגבייך ואיפה אתם עומדים...כי אם לא תעשי כן וכל אחד ימשיך לדרכו אזי תמיד תתהי אם היה לכם סיכוי ואת סתם פספסת עקב שאננות או חוסר אומץ...יתכן שהוא באמת עוד סתם ילד בן 19 אבל לפחות תדעי את האמת,נצלי את הרגע!!! יניב.

תגובה ליניב

היי יניב ? מה קורה ? תודה על התגובה :) האמת היא שהוא גילה מה אני מרגישה כלפיו בדרך אחרת ... לפני חודשיים היה לו יום הולדת (19) ושלחתי לו שיר בפלאפון עם הקדשה וזה יצא באמת יפה ... ולאחר מכן ניהלנו שיחה רק בהודעות בפלאפון ( כמובן ... ) בהתחלה הוא אמר שזה ממש מדהים והוא אהב את הרעיון ואחרי זה הוא שאל אותי מה אני חושבת עליו וכשעניתי שאני לא מבינה את השאלה הוא אמר " אם היו שואלים אותך איך אני ... מה היית אומרת" . איכשהו התחמקתי מהשאלה ואז הוא פשוט שאל את זה ככה " חגית , האם היו לך או שיש לך רגשות כלפי ?" . לא יכולתי לשקר ואמרתי שכן. ואז הוא כתב וואווו ושזה עושה לו טוב לדעת שמרגישים משהו כלפיו.אז אמרתי לו שכן , שהוא צודק ושזה יותר כיף להרגיש ולקבל את אותו רגש חזרה ... ( איזה מניאק ! מרגיש טוב עם עצמו על חשבון הרגשות שלי או יותר נכון ... הרגשות שהיו לי) השיחה נימשכה ככה בהודעות עוד קצת . אחרי זה אמא שלי באה לקחת אותי מחברה ולא הפסקתי לבכות. יום למחרת עוד דיברנו קצת בהודעות ושאלתי אותו אם עכשיו הוא רוצה שנגיד זה לזו ביי וזהו אז הוא ענה "מה פתאום" אז אמרתי לו שכל העיניין הזה מבלבל אותי והוא שאל אם אני מפחדת ... ואני עניתי שלא וממה יש לי לפחד , אז הוא ענה שממה שיהיה מעכשיו.בכל אופן עוד איכשהו המשכנו לדבר ואז הכל חזר להיות רגיל כזה. פעם בכמה זמן הייתי שולחת לו הודעה ושואלת מה קורה ...כשהוא רצה להיות נחמד הוא היה וכשלא הוא סתם כתב משהו כמו " הכל סבבה ! מי זאת ? " בציניות מגעילה כזאת שפעם שימשה להצחיק אותי ועכשיו כדי לעצבן. האמת היא שאני לא יודעת מה קורה עכשיו ... לפני כמה זמן הרגשתי שזהו ... שאני באמת לא אוהבת אותו יותר ואז פתאום הסתכלתי על התמונה שלו או שמעתי שיר שהזכיר לי אותו ונהייתי מבולבלת. דבר אחד אני יודעת וזה שלא נהיה יחד וזה ברור שהוא לא מעוניין בזה ... הוא סתם מושך בחבל בכל פעם שהוא מרגיש שהוא טיפה השתחרר. נ.ב : שלחתי לו את המכתב הזה אחרי זה ועשיתי בו קצת שינויים . פשוט מחקתי כמה משפטים כי ידעתי שאם אני אשלח לו את המקורי( מה שפירסמתי פה ) הוא ירגיש ממש טוב עם עצמו ולא רציתי שהוא יצחק עליי. בכל אופן רציתי להסביר קצת וזה יצא טיפה ארוך ... מחכה לתגובות ותודה יניב :) חגיתוש

yanivit

New member
תגובה לחגית

היי חגית מה שלומך אני שמח לדעת שהוא כן יודע מה את חושבת עליו,כך לפחות לא נשארת בהרגשה של חוסר ודאות,אל תתבאסי שהוא לא לקח ברצינות את אהבתך,את נשמעת לי בחורה מאוד מתוקה ולבבית ואם הוא ויתר עלייך אז כנראה שהוא לא שווה את זה....בכלל אני רואה שאת בכית די הרבה בגללו,אל תהיי רגישה כ"כ ,כן נכון קל לי להגיד,הרי אני לא במצבך ולא משנה כמה יעודדו אותך,הרי די קשה לנתק רגשות או יותר נכון להפסיק להרגיש הרגשות רעות,הלוואי וזה היה אפשרי.... בכל אופן גיל 19 לבחור זה גיל שהוא עדיין לא בוגר,נאמנות רצינות ויציבות זה משהו שעדיין לא מדבר בגיל הזה,לכן אל תצפי יותר מדי. שמתי לב שגם ברגע שהתוודית בפניו שיש לך רגשות כלפיו האגו שלו "טס" לשמיים...טוב ככה זה בנים,אין מה לעשות,ברגע שמלטפים להם את האגו הם מאבדים את הצפון...אבל לא כולם כך,אז תני לנו קצת קרדיט..... בקיצור ,תני גם לעצמך קצת קרדיט,אני מבטיח לך ב1000 אחוז שהרגשות כלפיו יחלשו ויתעמעמו עם הזמן ואת תמצאי את בחיר ליבך,יהיה בסדר חגיתוש!!! אז נשתמע ביי יניב

ה מוזה

New member
כי ככה אנשים כשקשה להם.....

לגמור הם מושכים את הסופים... יקירה , הצבא אכן הוא כור היתוך , מהווה מקום בו חשופים לאינספור גירויים,אנשים,קשיים ..מעצב אישיות גורם לשינוי...ומה שאת חשת זה את החלק שבו שעובר את השינוי ומנסה ככל הנראה להתנתק מהעבר .אך עם היותו חייל כנראה חלקו עדיין ילד שאינו יודע כיצד לומר לך בצורה ישירה את מה שצריך להאמר .. כן, לפעמים ככה אנשים כשקשה להם הם מושכים את הסופים. אולם את , באינטואציה שלך ..הרי כבר הפנמת , אותו חיבוק שלא רצית הרגשת בבטן , שהשינוי שחל בו הביא אתכם לצומת דרכים וממנה ...כל אחד יבחר את דרכו. אהבה ראשונה , שמרי רגעיה הטובים , את הפרפרים בבטן , את כל האושר שהביאה לך והביטי קדימה .. מולך שירות צבאי וכמוהו גם את תחווי את כור ההיתוך , גם את תגלי ששינוי מתרחש בך .. ובנקודה הזו תוכלי להבין הרבה יותר טוב את מה שאת לא מבינה היום וכל כך רוצה לשמוע תשובות לשאלות שרצות לך בראש ... תקשיבי ללב ,לתחושות הבטן שם יש תשובות לכל השאלות שלך . אהבות רבות עוד לפנייך, שכל הכאב העכשווי יתגמד לעומת האושר והשלמות שתחושי ...אלו גם איחולי לך. אהבה שמולה הכל יתגמד ברוכה הבאה לפורום

MAYAROZ

New member
לחגית המתוקה...

כולם חוו אכזבות מאהבות מסויימות ,זה נכון שאיננו חסינים מפני פגיעות ושיברון לב אך דבר אחד אנו כן יכולים לעשות ,להמשיך הלאה אל המחר שיהיה טוב יותר,אולי מחר תפגשי אדם מקסים ממנו [כנראה שהוא לא ככ מקסים זה שפגע בך]אני חושבת שכדי להתכשל בחיים אנו חייבים לעבור משברים.אהבה ראשונה כואבת זה לא מאורע ככ פשוט אבל תסתכלי על כך ממבט שונה,בעוד זמן מה יגיע אהוב חדש .ואל תשכחי הגלגל תמיד מסתובב ,כל אלו שלא חשקו בי,לפתע רדפו אחרי,אז אל תחיי בתחושת החמצה כלשהי משום שהוא זה שצריך לחיות בהרגשה זו ואם הוא לא חי בהרגשה זו אז חוסר הידיעה לגבי מה שהוא החמיץ יהוה כאב גדול פי שניים.אז תהיי חזקה ואני בטוחה שאת צעירה לפי סגנון כתיבתך ,המון בהצלחה מורנוש מהצפון...

למורנוש מהצפון :)

נכון שכולנו חוו אכזבות מאהבות מסוימות ... אין לי ספק בכך. אך ידוע לי ולך ולכל אילו שהתאכזבו שלהמשיך הלאה למחר יותר טוב זה לא דבר כל כך קל כפי שזה נשמע והרבה יוכלו להסכים איתי ואיפלו את . כן , אני צעירה ... ילדה בת 18 שסימה תיכון לפני כמה שבועות ... אז מה? זה לא מעודד אותי ... האכזבה היתה כל כך חזקה שהמחשבה על בחור אחר שיבוא לא מעודדת כי בינתיים כל מי שבא היה כל כך שונה ממנו. כל מה שעשיתי זה לברוח ולהתנתק. לפעמים אני מרגישה שאני לא אהיה מוכנה לקשר לעולם . מה שאמרת לגבי הגלגל שמסתובב דווקא מעודד אותי :) רק לחשוב על זה מעלה בי חיוך על השפתיים ... לדמיין אותו רודף אחרי , מתחרט , רוצה בי כשאני לא . עכשיו זה עושה לי טוב לחשוב על זה אך אני לא חושבת שבשלב שבו אני אהיה כמה צעדים קדימה ואני לא אזכור מי הוא בכלל ... לא חושבת שיהיה לי אכפת אם הוא רוצה בי או לא . רק שבכל זאת הלוואי ויגיע היום והרגע ובוא הוא ישתנה ויבין שהוא החמיץ . מורנוש ... את באמת חושבת שיבוא היום והגלגל יתהפך ? מחכה לתשובה ממך ... ותודה מקווה לעתיד טוב יותר חגית :)

yanivit

New member
חגית???

הי חגית ,לאיפה נעלמת??? אגב שלחתי לך מסר. יניב

מתנצלת יניב ...

ברח לי לגמרי ... אני מתנצלת אגב : אני יודעת ששלחת לי פשוט יש בעיה טכנית זמנית אני לא יכולה לפתוח את המסרים ששולחים לי יש לך איסיקיו או מסינג´ר או משהו שבוא נוכל להתכתב ? לפחות לבינתיים ? מחכה לתשובה ... חגית :)

MAYAROZ

New member
../images/Emo24.gifלחגיתוש...

אני אומרת לך מתוך נסיון שהגלגל מסתובב ,כל אלה שדחו אותי חזרו על ארבע ואז העפתי אותם בבעיטה וזאת היתה נקמה ככ מתוקה כי הם רואים את כל החרא מסביב ואז נזכרים עד כמה היית טובה אליהם ,אהבת באמת ורצית מכל הלב והם אוכלים את עצמם על כך,ייקח לו זמן והוא פשוט יחזור...שלך ,מורן. ותמשיכי הלאה כי יש המון בחורים נהדרים שכן יעריכו אותך.

למעלה