מכתב שלעולם לא ישלח

BlondRulz1

New member
מכתב שלעולם לא ישלח

בחרתי לשתף אותכם, אני ישמח לקבל תגובות, על מנת שתבינו את הרקע צירפתי קישור לסיפור... "אי אפשר לחבק זיכרון" יש משפט כזה, שאומר הכל בעצם. עד לפני כמה זמן כל פעם נבהלתי מחדש, בעודי מתעוררת באמצע הלילה ומגלה שוב כל פעם מחדש שאנחנו כבר לא ביחד, נפרדנו. וכאב עז אחז בכל חלקי גופי כשהמחשבה צובטת בלב ובמוח. אך המכה הכי קשה, התרופה המרה, הזעזוע הגדול זוהי המציאות. שותקת ונזכרת, אז כשקרובים היינו וסודות וקטעים יפים בעצם חיים שלמים קשרנו אחד בשני, בימים הללו שכרגע נראים קצת רחוקים, כיבדתי אותך, נאמנה לך, אהבתי אותך כמו שלא אהבתי אולי לא אוהב עוד לעולם. והיום כמו שחקן קולנוע יש לציין כוכב ראשי על מרקע חיי, כך אני תופסת את קיומך. אז ארצה לקבל אישור לשינוי קל של המשפט, "אי אפשר לחבק זיכרון" אבל מה קורה שהזכרון חובק אותך?! חובק בחוזקה ולא מרפה, לא נותן מנוחה, מאיים באהבה, מכאיב מתוך עצב גדול לתפוס רק בפעם האחרונה באושר החמקמק. הם לא צריכים לספר לי מי אתה ומה אתה מרגיש, אני יודעת טוב מאד!! ונמאס לי שכולם חושבים שהם יודעים ומכירים הכי טוב, כי לי ברור כשמש מה קורה איתנו, חיפשתי תשובת ולא מצאתי, ניתחתי רגשות, שיחות שלנו ומפגשים שהיו אחרי הפרידה ואתה כמובן "לשקר לא יודע אבל בלשחק פוקר אתה מלך"... אך אולי זה רק מוחי המתעתע, היה נדמה לי שאיתי זה מכאן ועד הסוף (כמעט ארבע שנים של אהבה אינסופית), אני זוכרת כשהתגייסת נפתחת אליי כוורד, כשהיית חוזר אחרי שבועות בעזה היית נתון בידיי הרחמניות שאהבו כלכך לפנק אותך, וידייך האוהבות היו אלה שחיבקו אותי חזק חזק כאילו לעולם לא ניפרד. לעולם לא אשכח לך,איך כשהיית ברפיח בזמן שחיפשת את חלקי גופות חברייך אמרת לי בטלפון:"מאמי שלי לך אני תמיד אומר מה אני מרגיש, אבל רציתי שגם כל המדינה תדע (עם הצחוק החמוד שלך..). תפתחי את העיתון מחר בבוקר", כמובן שלא נרדמתי כל הלילה ביום שישי חמש בבוקר אני רואה את התמונה שלך עם החברים על השער ורשום בגדול "סמ"ר יוני מתגעגע לחברה האוהבת", ואחרי כמה עמודים ההקדשה שלך "יפיפיה שלי אני כלכך אוהב אותך, אני פה נלחם למענך, תחממי לי את הפוך אני עוד מעט בא" (איך צחקנו כי אמא שלך נעלבה כי כל שאר החיילים הקדישו לאמהות..) ישר ירדו לי דמעות לקחתי את האוטו והפתעתי אותך עד ציר פילדלפי (!), אבל מה אני לא יעשה בשביל אחד כמוך! רצת אליי מתוך הנגמ"ש (וכל שאר החיילים לא הבינו מאיפה הגיעה ה"צפונית הבלונדינית עם החצאית" לתוך פילדלפי.. כמה שצחקנו..) עם חיבוק ענק ענק ואז באותם רגעים היית שלי ורק שלי, וחיבקת אותי כאילו שאני שייכת לך, חיבוק שכלכך אהבתי... טיפשה שכמוני, חשבתי שזה לנצח...

BlondRulz1

New member
המשך..

אחרי תקופת זמן כזאת ארוכה, עיצבתי את אישיותי איתך מגיל 15 ושלך מגיל 17, אז כן לא ניסיתי הרבה ולא חוויתי עוד גברים, אבל כלכך אהבתי שזה לעולם לא חסר לי, אולי תקרא לי תמימה אבל חשבתי שגם לך. עכשיו, כשאתה כבר בן 21 כנראה חשבת שהגיע הזמן לחוות ולנסות, אני זוכרת את המשפט שאמרת לי "את הכי מדהימה בעולם, ואני יודע שאני בחיים לא אמצא אחת כמוך, ואחת שתאהב אותי כמו שאת אוהבת אותי או שתתאים לי ככה, ולצחוקים המיוחדים שלנו אין תחליף, אבל אני צריך לראות אם זה אהבה או כוחו של הרגל" וראיתי לך בעיניים שאתה עובר משבר, אבל כמה משברים עברנו ביחד?! אני ואתה תמיד בזוג?! על הכל סלחתי, על הכל סלחת, הכל חישל אותנו גם הפרידה הקודמת של חודשיים חשבנו שלעולם לא עוד, והנה שוב, אולי הפעם לנצח... ועכשיו את המשבר שאתה עובר אני לא כתף בשבילך, בכלל אינני מכירה אותך שאתה לבד, כאינדיבדואל, כבר לא חלק מאיתנו, מזוג, תמיד אמרו לנו שאנחנו זה לעולמים, "הזוג המושלם" ניבאו לנו כבר חתונה... ופתאום כרעם ביום בהיר בגלל איזה ריב שטותי, נשברת ואח"כ גם אני... כרגע, במבט לאחור אחרי בדיוק 3 חודשים, אני יכולה לספר לך דברים שלא ידעת, בהתחלה הייתי חיה-מתה לא ישנתי לא אכלתי חשבתי מחשבות אובדניות, לאט לאט התחזקתי, ואחריי חודשיים של פרידה עם דיבורים לסירוגין אחרי שכבר הגעתי לתובנות על הקשר אחרי שלמדתי מטעויות של שנינו, והפעם יכולתי להסתכל בפרספקטיבה אחרת על הקשר, נפגשנו והיה מה שהיה, אני זוכרת שהלכתי ועצרת את הדלת שבמעלית כדי לחטוף מבט כנראה בפעם האחרונה... ואחרי שהתנתקנו והמשכתי הלאה, ופתאום הפסקתי לחשוב עלייך 24/7 כמו שהייתי רגילה, אני מתחילה לקבל ממך שוב סימני חיים... אני חושבת שיש לך אינטואציות כאלה מיוחדות, להופיע מתי שאני ברגעים הכי טובים של תהליך הפרידה שלנו ואז אתה מחזיר אותי תמיד כמה צעדים אחורה.. עד השבוע האחרון אני לא ישקר לך, חיכיתי לך! חיכתי שתתעורר, שתבין, שתפחד לאבד אותי לנצח, ודווקא כשהפסקתי לחכות אתה מופיע בתירוצים שונים ומטופשים ואני יודעת שכרגע אתה בטוח לא עושה את זה בשביל לחזור, אלא, רק כדי לבדוק אם אני עדיין שלך, מחכה, אז רציתי להגיד לך שלא! לא מחכה יותר! "ציפיות זה רק לכריות" זוכר שאמרנו את זה?! זוכר שאמרתי לך שהשתמשתי במטאפורה שתקח את זה כמו חופשה למזרח, "תצא תהנה, תראה נוף אחר במקום אחר, תחווה חוויות, תשאר שם כמה זמן שאתה רוצה ואולי בסוף תתגעגע הביתה"... אז אני כבר לא מחכה לרגע שתתגעגע, והמכתב הזה הוא אישור רשמי בשבילי להמשיך הלאה-בלעדייך, כמה שזה מוזר... אז נכון "אם זה נועד להיות זה יהיה", אני לא סוגרת דלתות, ואחרי כל מה שעברנו אני לעולם לא אשמור טינה, הכל מבחינתי היסטוריה, עבר יפה שלנו, ואם יבוא יום ודרכינו יפגשו שוב זה יהיה לגמרי חדש ואחר ולא אהבה של ילדים כי זה יבוא ממקום הרבה יותר בוגר שלם ומבין... מלאך שלי, מאחלת לך שתמצא את האושר המיוחל איתי או בלעדיי כי מגיע לך אותו, אמרו לי פעם "כי הטובים מאירים את הדרך" אתה הוא זה שהאיר את דרכי שהייתה לעיתים מטושטשת ועל כך אני מודה לך עד היום. דע לך שביחד או לחוד אתה יקר לי יותר מכל, מקווה שתשאר בחיי גם לא כזוג... אוהבת אותך לנצח (אהבה שקיבלה אופנים שונים), ושלך פה מתי שתצטרך...

וואוו...

פשוט וואווו... אני פשוט קראתי את זה... ויותר מפעם אחת... מכתב כה חזק, לא יכולתי להפסיק לקרוא... טוב שאת כבר לא מחכה.. תמשיכי הלאה, אני בטוחה שההפסד כולו שלו! בהצלחה בעתיד!

las vegas

New member
wow

אני לא מאמינה..הצלחת לגרום לי לבכות!!! מרגש בטירוף!!!!!

גרמת לי לבכות באמת... ../images/Emo7.gif

אני פשוט קוראת את המכתב לך מילה במילה ונזכרת באהבה היחידה האמיתית שחוויתי אי פעם - הרגשתי בדיוק ככה, הרגשתי כל מילה שכתבת. אני מבינה בדיוק עד כמה אהבת אותו באמת, עד כמה האהבה הזו הייתה אמיתית, וכל-כך עצוב לי לשמוע שהוא בחר ללכת. כל-כך מקווה בשבילך שהוא יחזור, אבל גם אם לא - תשמחי שזכית לאהוב מישהו כל-כך הרבה כמו שאהבת אותו - כי אין תחליף להרגשה הזאת, אף-פעם. ועכשיו, תמשיכי הלאה, תהיי חזקה, ואף-פעם אל תהפכי לשפחה שלו, אל תתני לו להביןשהוא יכול לשחק בך. עם זאת, אני בטוחה שאם הוא ירצה באמת - הוא ימצא דרך לחזור אלייך, ואם זה נועד להיות - הוא יחזור. אם לא -אל תשכחי שלמדת המון-המון מהקשר הזה, ותמיד תדעי שיהיה טוב, לא משנה מה. כי בסוף תמיד טוב. חייב להיות

BlondRulz1

New member
תודה רבה לך על החיזוק!!

לא יאומן כמה שמילה טובה נותנת לי כח

בשלולית

New member
אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל

להגיב לך.. כי אומנם לא הייתה לי מערכת יחסים של 4 שנים... אבל כל כך הייתי שם לפני קצת פחות משנה... הרגשתי את כל מה שאת מרגישה.. וקראתי גם את ההודעה שצירפת.. אני לא יודעת מה להגיד.. אנ לא מוצאת את המילים.. שורה אחת תפסה את תשומת ליבי.. בה אמרת שאת לא מבינה איך הוא מסוגל לעשות הכל כדי לשכוח אותך, איך כל כך קל לו לעבור הלאה ולהתנתק ממערכת יחסים בה כל יום הייתם יחד.. כל כך הרגשתי ככה.. ואת יודעת מה.. אני עדיין לא מבינה איך היה לו כל כך קל לעבור הלאה... ועל זה שסיפרת שבחודש הראשון אחרי הפרידה הוא הספיק לשכב עם מישהי אחרת.. וזה גרם לך לעבור משבר יותר גדול מהמשבר שעברת ביום של הפרידה.. כל כך מוכרת לי ההרגשה...
זה בדיוק מה ששבר אותי יותר... ואת יודעת מה עוד? זה גם חיזק אותי באיזשהו מקום.. כי הבנתי שהבן אדם השתנה... אבל את יודעת משהו... במבט לאחור... אני גאה בעצמי שהתגברתי על זה כל כך בקלות ! (וכמובן שיש לעשות את ההשוואה, כי הייתם ביחד 4 שנים שאני בטוחה שזה הרבה יותר קשה) אבל כל דבר עובר... וגם אני החלטתי לזכור את זה בתור "עבר מתוק" ולהמשיך הלאה... וזה אפשרי! תתפלאי אבל זה אפשרי! את יודעת אולי הדבר הכי מתאים להגיד לך... זה שאני גאה בך שאת מחזיקה מעמד! שהראית לו שאת כבר לא מחכה לו ואז הוא הרגיש לא בנוח... אם הבנת שזה מה שאת צריכה לעשות אז תמשיכי ככה! תשאבי מזה כוח! ותאמיני לי שאת תצליחי! שיהיה לך המון בהצלחה... ואגב.. אם את רוצה.. יש פורום שנקרא "מכתב שלא נשלח" כאן בתפוז...

STA1

New member
ואווו..פשוט ממש מכתב חזק..ואת האמת

תשמרי את המכתב... תדפיסי אותו ותשימי אותו בתוך מעטפה ותכתבי את הכתובת ואת השם של הX ואחרי שתגמרי תסגרי את המעטפה ואז תשימי אותה בקופסא נעולה היטב..וגמרת..את די יודעת על מה אני מדבר כי כבר עניתי לך על הסיפור אבל עדיין אני ממש אהבתי מה שכתבת..ואם את רוצה להמשיך לדבר אז דברי איתי בICQ

למעלה