מכתב של נכתב .. שלא נשלח

haifaboy

New member
מכתב של נכתב .. שלא נשלח

כשראיתי את הפורום הזה .. כל כך מקורי , איזה רעיון ... החלטתי לכתוב פעם אחת בחיי כתבתי מכתב דומה למישהי , הייתי אז חייל צעיר , ביישן שהתאהב בחיילת מהיחידה , אהבה ראשונה, תמימה בתולית ו.. חד צדדית , החלטתי שמכתב הוא הדרך הכי טובה לפנות אליה , כתבתי , שבת שלמה ישבתי וכתבתי . מסרתי לה אותו ביד והיא קראה אותו ולאחר כמה ימים הגיבה בשלילה .. אמרה לא ויצאה לחפש את אהבתה עם מישהו אחר מהבסיס . הרבה שנים עברו מאז , עברתי הרבה בחיים .. צבא , לימודים , , עבודה בארץ ובחו"ל .. רק כשפגשתי אותך חיפאית יקרה הרגשות ההם עלו וצפו שוב .. המכתב הזה מיועד לך חיפאית יקרה .. אותו רגע קסום לפני שנתיים שם במקום העבודה , המבטים שהצטלבו לרגע בפעם הראשונה שנפגשנו .. גרמו לי לצריבה כזו שעברה מהעיניים ישר לתוך הלב . ליד הצלקת שהגלידה נפתח פצע חדש.. אני בחור ביישן ודי רגיש והמלאכה של "להתחיל" עם בחורה אינה קלה אצלי ומעולם לא הייתי חביב הנשים , היו לי הזדמנויות איתך שהיה נדמה לי שהן היו אמיתיות ובזבזתי אותם אני מודה .. הביישנות , חוסר הניסיון ואולי סתם הדמיון. במבט לאחור את בטח זוכרת את המצגת ההיא שעזרתי לך לעשות .. איך באת לומר לי תודה וחייכת את החיוך המקסים שלך ואני במקום לדבר חייכתי במבוכה ופלטתי שטויות , את מסיבת יום ההולדת שנדחתה רק בכדי שאת תוכלי לקחת בה חלק ואני ברוב טיפשוטי דחיתי את מסקנתך הנכונה וגרמתי לך להוריד את אותו חיוך שוב .. ואת הטרמפ שאת יזמת והשתיקה שלי .. תביני חיפאית יקרה לאחר שהסתבר לי שיש צלע שלישית למשוואה הזו , החבר שלך הבנתי שאולי הכל פרי דמיוני הפרוע ואני סתם מאמין במה שלא קיים ... הרבה זמן אני חי בעולם כפול , מצד אחד החבר ההוא ומצד שני ההזדמנויות הללו. באיזשהו שלב החלטתי להיות ישיר איתך ואת בטח זוכרת איך זה נגמר או ליתר דיוק לא נגמר בכלל ,איזה ביש מזל .. ואיך נסיתי נסיונות נוספים ( גם אם לא ישירים ) לדבר איתך .. איך ברחת לי , איך התחמקת , את האחריות לזה אני לוקח עלי - כנראה שזה הגיע לי , שעות ישבתי מול החלון בוהה , שעות של מחשבות , של לב כואב.. של פצע פתוח. כמה שזה כאב . כתבתי הרבה .. שירים , סיפורים .. הכל בשביל לנסות ולהתאושש ממך.. הרבה שירים על אהבה , עליך ובשבילך .. כל מיני סיפורים . זה עזר לי להעביר את הזמן ולמשוך אותו ... הפעם האחרונה שחשבתי על שיחה איתך היתה בחתונה של חברה לעבודה . בבוקר החתונה כולי התרגשתי לאור העובדה שאפגוש אותך בערב מחוץ לבניין האפור הזה של העבודה ואולי אז נוכל לדבר ... הכל נפל והתנפץ לי מול העיניים כשמישהו מהעבודה ששיתפתי אותו בסודי אמר לי באותו הבוקר שחבל על הזמן , הוא שוחח איתך פעם וסיפרת לו על החבר שלך . חיפאית ... אני לא בחור שנטפל למישהי ואני לא מציק , הבנתי שכנראה לא יצא מזה כלום , מאותו רגע עשיתי הכל בכדי לא להפריע , לא להציק חס וחלילה . בגלל זה ההתעלמות הכמעט מוחלטת שלי ממך בחתונה , למעט אותו שלום בהתחלה. אין לך מושג כמה היה לי קשה באותו ערב .. כל כך רציתי להיות קרוב אליך והייתי כל כך רחוק ממך .. רק מלראות אותך שם , כל כך יפה היה לי קשה מאוד . השיא היה כשניסו להכיר לי מישהי בעודי יושב שני מטר ממך באותו השולחן .. מחזה שאפילו דאלי לא היה חולם עליו . זהו מאז היה נתק מוחלט , בינתיים את עזבת את העבודה לכמה חודשים אני יצאתי ל "חופשה" בדרום של כמה שבועות , אני לא יודע איך אוכל להתמודד מולך כשתחזרי אבל אני משתדל לחיות את היום יום ... באהבה haifaboy

אתה כותב נהדר יא מאוהב../images/Emo99.gif

אתה כותב נהדר יא מאוהב
אז אולי תפנה אותה לכאן?!!! כי עד שתתגבר על הבושה היא יכולה באמת לברוח לך. אל תפחד,מקסימום תגיד לך לא והיא לעולם לא תדע כמה שהיא הפסידה. נו אתה עושה את זה או לא!!!!!!!!!
מכל ה

haifaboy

New member
תודה על הקומפלימנט

כמה שרציתי לכתוב לה את המכתב הזה .. הרבה פעמים ישבתי מול הדף הריק ובאף אחת מהם לא יצא מזה כלום .. יום לפני שעזבה את העבודה לתקופה של כמה חודשים , עברה בין החדרים וחילקה עוגות .. דיברנו קצת אני היא ושאר יושבי החדר והבנתי ממנה שהיא מתכננת עם החבר טיול לחול . אני מאמין שבחורה ישר קולטת כשגבר מה שנקרא "נדלק" עליה ואם היא מעוניינת אז היא נותנת לו להבין .. במקרה שלה לאורך כל הדרך היא שידרה מסרים כפולים ואני .. הייתי בין הפטיש לסדן .. היא ממש בלבלה אותי ( מי יודע אם לא עשתה את זה בכוונה ) מצד אחד היא שולחת כל מיני רמזים ( או שאני חלמתי אותם ) מצד שני תמיד החבר שלה ברקע והיא כמובן נותנת לכולם להבין שהעסק ביניהם רציני .. מודה שהביישנות גרמה לי להרוס ( אולי סתם מגדלים שנבנו באוויר ) דברים ולהתחמק הרבה זמן מהישירות אבל כשניסיתי להיות רציני היא התחמקה ממני וזה הוסיף לתחושה שהיא משחקת איתי או שפשוט התיאשה ממני ... אני לא אשכח איך ישבתי שם לקראת סוף יום העבודה אחרי המסר ששלחתי לה וביקשתי לדבר איתה והיא לא הגיבה .. הייתי קפוא כמו אשת לוט , כולי בערתי והחוורתי , חיכיתי וחיכיתי ותגובה יוק .. מזה הבנתי שהיא לא רוצה ולא מעוניינת. נכון להיום היא רחוקה מהעבודה ותחזור רק לקראת סוף השנה אם בכלל איך הולך השיר של יהודית רביץ "למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר" .. haifaboy

למעלה