מכתב של שתיקה ויותר

touchu

New member
מכתב של שתיקה ויותר

לפעמים בשתיקות שלנו אני צופה בך בלי ידיעתך את שוב מחלחלת פנימה עמוק בפנים ללב שם מצוי חלק ממך והוא כמו נולד להיות בתוכי אני שומע אותך אומרת לי אהבה כולי מצטמרר ונעשה לרך האהבה שבך יש בה כדי להעניק עוצמה הקסם כולו מתקיים בתוכך לא תמיד את ערה לקסם הזה בשניה אחת את גורמת לי לחייך ואני נראה כמו ילד שזה עתה זכה באוצר שלם ויש לי אליך דאגה ושעצב ניטע בך אני נובר בתוכי בנסיון לאתר את המילים הנכונות להביא לך שלווה בחלומותיי את תמיד שם ואת מצחיקה אותי עד כדי כך שלפעמים מתעורר מקול צחקוק וכל כולו שלי את החלק החסר בי החלק שמשלים את התמונה והתמונה איתך כולה צבעים רכים שהעין נתפסת בה ומסרבת לשחרר עצם קיומך בחיי הוא כמתנה יקרת ערך מתנה בלתי נתפסת בכלל יש בך להסעיר בי חושים יש בך כל כך הרבה ואת כל זה אני רוצה להראות לך לו היה ביכולתי לקחת אותך לטיול שם בפנים לתוכך יד ביד היינו פוסעים שם והיית רואה נפלאות ולב אחד ענק שאוהב אותי ללא דופי ומחצית לבי שם מפזר חיוכים ואני אומר תודה לאל על חסדים קטנים ולגבי הגדולים גם הם מובטחים לנו אוהב אותך כוכב שלי

צביקית

New member
מכתב של שתיקה??

למה? למה? למה? זה אחד הדברים היותר יפים שראיתי!!!! למה לא נשלח???

papit

New member
קסם שלי

המילים שלך ממיסות אני אומרת אותו דבר לך! הלואי ויכולתי לקחת אותך יד ביד לסיור בתוכך, בך האיש הזה שבך כמה ייחודי ומיוחד הוא כמה יש בו לתת , ועוד רבה הדרך. לשחרר ממך את הפחדים והמחסומים ואנני יכולה לא משנה מה אעשה או עשיתי אמרת זו דרכי ובזמן שלי.... ואני נושכת שפתיים מצפה ליום הזה. אוהבת אותך ויותר, מחייכת לראותך תמיד נוכחותך וכבר אמרנו שגם בשתיקות... אור בי בתוכי משהו קיומי עבורי, חייבת אותך בנשמתי. יש בך היכולת בייב, תראה תביט פנימההההה תן לנו לחבק את החיבוק הזה של הלייף הרי נשמות תאומות אנחנו. אם מתנה אני לך ואתה לי הרי זה משהו שאסור לפספס. קרן שמש שלי, חיוך שלי, רוצה לשרבט איתך חיים של אהבה. להעלים את הכהה, להרים את הבהיר, לצבוע לנו הכל בצבעים רכים. להיות לצידך בטוב וברע... השקט חובק אותנו, והאהבה גדולה.

למעלה