מכתב שנחת אצלי במייל...

שילה1

New member
מכתב שנחת אצלי במייל...

וכמוהו מגיעם מדי יום כארבעה.הכותב..לא מוכר לי.. אני....(-) איש פשוט ורגיל סתם..איש שרוצה לדעת אודותיך,כדי לערבב בהם את אודותיו... זה בסדר? את שמך לא.."קבלתי" הוא היה שם. כלומר,הוא בא מונח ליד שמי בתוך חבילה ענקית של שמות. מישהו החליט לכפות ולשלוח אל האחרים ואלינו איזה מסר חוכמולוגי. את מכירה את אלה שממלאים לכולם את המחשב בדברי החכמה של עצמם.. אל תכעסי,באמת שאין בי רע. להפך! אין לי הסבר משכנע למרות שניסיתי למצוא. שהרי בעצם..אני לא מכיר אותך כלל מוזר,אבל אני באמת לא מכיר אותך!מוזר כי הרצון כמעט שכנע את השכל..שכן.. לא יכול להסביר למה את אבל משום מה מרגיש בר מזל חזרתי מקצת מילואים.. לא חשבתי למה ולא חושב איך,אינני נוהג לנבור בדברים טובים שקורים לי ניסית פעם להבין נגיד...ניחוח אדיר,מהמם וענוג? רואה..אין הסבר. זה קורה..וזהו. שלחתי ספינה קטנטנה מנייר על המים..כמו רבינדרנאט טאגור על הגנגס חיכיתי לראות איך תחזור אלי... ואת,היית שם..בתוך הרשימה על ידי ופתאום הגעת עם הנועם הזה הארומה נאפפתי הופתעתי אני כאן,סובב סביבך וסובב מחכה לראות מה אספוג וזה בא בלי דעת... מחמיא מרגיש שאני קצת ,קצת חשוד בעינייך חשוד בנבובות שטבולה להכעיס קשקשנות מטופשת.. אני לא אני רק..סתם אחד שחזר מרוצה...וראה אותך מהלכת זחוחה בשדות ה און-ליין. (-) (אחד מתוך אחדים,המגיעים מדי יום.הכותב?לא מזוהה....)

Y A E LY

New member
מכתב מרגש מאוג

מוזר שהכותב מפנה אותו אליך כשאת לא יודעת מי הוא... אולי תנסי לענות לו לברר?

שילה1

New member
תודה..ניסיתי.....

מסרב לאמר...ממשיך לכתוב,ולהפתעתי,קולע... ואלי כן מכיר?ליושב במרומים פתרונים....

מעניין ../images/Emo13.gif

כתוב יפה ופיוטי גם לי היה מישהו שכתס בעילום שם ולא הסכים להזדהות אבל לא עניתי לו לאחר מכן והוא נטש תעשי אוסף, שילה

שילונת הסיטואציה מה זה רומנטית...

WOW תביאי עוד.... מהמקלדת של האלמוני נוזל דבש... הבן אדם יודע לכתוב את המילים הנכונות, אם ימשיך לעמוד בסרובו להחשף - חושבת שלא הייתי משתפת איתו פעולה - ובכלל - אני בעד יחסים הרמוניים\דואליים, חד צדדיות ביחסים - לא אוהבת! כמות שזה היום אני רואה בפניה החוזרת על עצמה אלייך- הטרדה וחדירה לפרטיותך.
מAני

שילה1

New member
חונלה..כלל לא.....

האיש כותב..אני קוראת ומגיבה,וחוזר חלילה... יש לי כבר אוסף ראוי להתכבד.... וכדרכי,לוקחת את הטוב והנעים..ולא מתייחסת לשאר!! ותודה!!

למעלה