מכתב שנישלח...!!

מכתב שנישלח...!!

בפעם הראשונה שראיתי אותך זה היה דבר כה נפלא רציתי בך. אולי אתה לא ראיצת את אותו הדבר אבל ניסית אמרת לי שהחרחת את עצמך להתאהב בי אמרת לי שטוב לך איתי היינו המבלים את רוב הזמן יחד צוחקים מדברים משחקים לא היה בינינו דבר מעבר לידידות עד שאני התחלתי להתאהב בך ורציתי להיות איתך כל היום, רק איתך! ולא רק לצחוק ולדבר הרבה מעבר לזה ואתה היית כל כך חמוד ומתוק הקדשת לי יותר מחצי מזמנך כשידעתי שיש לך דברים על הראש חוץ ממני אבל אתה העדפת לפנות לי את רוב הזמן לא יודעת מה קרה פתאום ומה הכה אותך להודעות לא ענית לשיחות ניתקת כשבאתי אליך אמרת שאתה הולך אך אני התעקשתי אמרתי שזה דחוף אבל לך נפלת: "עזבי אותי כבר בשקט" עזבתי אותך בשקט אבל הינו הידידם הכי טובים למה זה קרה?! אחרי 4 שעות בדיוק שמעתי צילצול זה היית אתה ידעתי שלא תוכל להחזיק הרבה זמן מעמד בלי לדבר איתי אמרת לי דבר אחד "אני מצטער, אבל אני לא אוהב אותך בתחום הרומנטי" זה היה בסדר קיבלתי את זה =)) ואמרת לי שאתה רוצה לדבר איתי אז באתי אליך.. דיברנו... אני אהבתי אותך.. ואתה סיפרת לי על בחורות אחרות..! וזה פגע בי... התרחקתי ממך מרצון אישי וכתבת לי מכתב, מכתב שנזלו לי דמעות ממנו בכיתי הרבה בכיתי שהבנתי שידידם לא אוהבים הגענו להחלטה שעד שאני ישכח ממך אנחנו לא מדברים לא דיברנו הרבה זמן אבל שכחתי אותך.. זה קרה!! =))) חשבו זה יהרוס בינינו משהו.. אבל זה להפך..! רק חיזק את הקשר! עכשיו... אחרי דיבור איתך.. ואהבה אליך.. <מתוך ידידות!> אני מבינה כמה השתנת.. הבנתי שהתבגרת... =)) אתה גדול ממני בשנתיים.. אבל בכל זאת.. אתה עדיין מדבר איתי על הדברים אלו אני יודעת עליך הכל.. אתה גם יודע עלי הכל.. אנחנו יחד תמיד יחד אין אילנה בלי שלומי! זה נשאר כל הידידות נשארה! אני שמחה, שמחה מאוד.. כייף לי איתך.. כייף לי לדבר איתך =)) טוב לי שיש לי ידיד אחד שמוכן להקשיב להכל!! =)))))

זה לא קורה הרבה...

סתם שאלה ככה "באמצע החיים" כמה זמן לא דיברתם בין לבין?? אני מבין מצבים דומים בין חברים...שחוזרים להיות ידידים אחרי שהאהבה בניהם "מתה" ואין אינטרס "מלוכלך" של אחד ההצדדים... כרגיל, כמו תמיד אין לי מושג מה ניסיתי "כביכול" להבהיר כאן <אבל בטוח הבהרתי ללא כל ספק...שאידיוט גמור אנוכי...>

ה מוזה

New member
רחוק מהעין רחוק מה ../images/Emo23.gif

לא תמיד זו נוסחת קסם .. יש פעמים שהרחוק רק מקרב .. יש פעמים שללב רצון משלו למרות העין והמרחק ויש פעמים שרחוק מהעין..משקיט את סערת הלב ובחלוף הרגש הסוער .. הלב חוזר למצבו הטבעי ויכול להכיל בתוכו ידיד .. שמחה לקרוא שלצידך ידיד אמת . אהבתי את הכינוי
איךעושיםרווח ברוכה הבאה למכתב ..

למעלה