מכתב שנכתב היום...

נופלת

New member
מכתב שנכתב היום...

26.5.2002 6:40 בבוקר ----------------------------------- אין לי כוח יותר. ההרגשה הנוראית ממשיכה. לא מסוגלת להמשיך ככה יותר. לא יכולתי לישון. כאבה לי הבטן. כאבה לי בצורה נפשית ופיסית. יש לי בחילה... בחילה מעצמי. לא בא לי לקום מהמיטה. לא רוצה לצאת מהחדר. אין בי כוחות להתמודד עם העולם בחוץ. נמאס. שיעזבו אותי כבר בשקט, שיעזבו לא יכולה להמשיך לצרוח לעזרה. נגמרו בי הכוחות להתלונן מה שהם יראו - הם יראו... ומה שלא - זו כבר הבעיה שלי. לא רוצה כלום... תנו לי לחיות בבקשה, כמו שאני מבינה, בלי להציק, ובלי לשפוט, כי אחרי הכל, ככלות הכל, בסוף באמת הכל יחזור אליי בהפוכה. בעעע. -----------------------------------

נופלת

תגידי, מה יקרה אם לא תקומי מהמיטה היום? תכריזי "פוס"! היום אני לא במשחק... קחי למיטה ספר, עיתון, או את שלט הטלביזיה.. כוס קפה עם משהו טוב ותסדרי לעצמך את המחשבות... את מחזור החיים אני מדמה לגלים. בין גל לגל יש את אותם מרווחים שקטים, המאפשרים להרים ראש ולקחת אוויר. את כעת נישאת על גל עכור וסוער, אל תתנגדי, תזרמי איתו, כל גל נשבר בסוף.... ממני שמבנה את ההרגשה עד הסוף.

לא יכולה להמשיך לצרוח לעזרה../images/Emo24.gif

לא יכולה להמשיך לצרוח לעזרה למה הם לא שומעים?! נופלת את כותבת מאוד יפה תמשיכי לכתוב לפורום על הכאב שלך כאן את לא צריכה לצרוח כאן כלכך מקשיבים ומחבקים אפילו שלא מכירים ואל תתייאשי אם לא מגיבים מיד תכתבי שוב ושוב מכל ה

אופה3

New member
נופלת קומי יקירתי קומי, אני פה

ההרגשה תעבור אם רק תאמיני, העולם בחוץ יכול להיות יפה אם תעשי אותו ככה, אם תשמחי משמש שזורחת, ואם תהני מגשם שזולף, או מסתם נסיעה באוטו מפרח יפה. תחיי איך שאת רוצה, רק תשתדלי לא לפגוע בעצמך ובאחרים, אף אחד לא צריך לשפוט אותך יקירתי, עד שלא יהיה במקומך, מי שמותר לו לשפוט זה רק אלוקים, אז אל תקחי את כולם כל כך ברצינות הכל יהיה טוב, ואנחנו פה שומעים את כאבך, פה את יכולה לפרוק את הכל, לפעמים לוקח זמן לענות, כי יש פה דברים די קשים לפעמים, אז תני לנו גם צ´אנס לעזור, גם אם זה לוקח יום יומיים שיהיה לך כל טוב, ואני פה האופה

למעלה