מכתב שנכתב לדיוויד מוזמנים להגיב

alti26

New member
מכתב שנכתב לדיוויד מוזמנים להגיב

היי דיוויד !!! רציתי להגיד לך ולהגיב לכמה דברים שהתרחשו השבוע. רציתי להגיד לך שהמערכון ב "ארץ נהדרת" הוא מערכון בלבד .אני לא התלהבתי ממנו.אך התגובות בפורומים שעוסקים בך אוהדים מאוד.אפילו ישנם אנשים וביי נהם אני טוענים שאתה אחד האומנים היחידים ששינס מותניו לכיוון הצפון ונתן הופעה לבבית ואכפתית.דבר שבשבילי וכנראה בשביל רבים מצייר אותך כמלך הארץ בין הבודדים בדורנו. דיווויד רק דע לך כי פועלך מאוד ריגש אותי והרשה לי להגיד שקיבלתי הד שעוד כמה התרגשו ממעשיך ופועלך בצפון הארץ . לדוגמה ההופעה שלך בקיבוץ שניר במקלט שהוקלטה עבור הערוץ השני גרמה לי להתרגש עד מאוד .שמור על עצמך תאדיר ותעלה רק למעלה בחסדך הגדולים אתה נותן עוצמה ענקית לקהל ולאומה .חבל שאומנים אחרים לא לומדים זאת ממך בענבה וביראת כבוד אברך אותך ניפגש בהופעות אלטמן דוד מודיעין

אכן כן

אני איתך בעניין הזה,באמת גם אני מעריכה עד אין סוף את מה שאתה עושה זה מרומם את הלב ומשמח לדעת שקיים צדיק אחד בדורו..מאיר שלנו (אריאל)מברך אותך מעל השמיים כי כעת רק אתה מתחת לשמיים... שיהיה לך כח להמשיך

alti26

New member
תגובה ענבה של דיוויד שלנו כמה ענק

Thank you. יום שני 31 יולי 2006 היי דיוויד !!! אשמח באם תגיב לאי מייל זה רציתי להגיד לך ולהגיב לכמה דברים שהתרחשו השבוע. רציתי להגיד לך שהמערכון ב "ארץ נהדרת" הוא מערכון בלבד .אני לא התלהבתי ממנו.אך התגובות בפורומים שעוסקים בך אוהדים מאוד.אפילו ישנם אנשים וביי נהם אני טוענים שאתה אחד האומנים היחידים ששינס מותניו לכיוון הצפון ונתן הופעה לבבית ואכפתית.דבר שבשבילי וכנראה בשביל רבים מצייר אותך כמלך הארץ בין הבודדים בדורנו. דיווויד רק דע לך כי פועלך מאוד ריגש אותי והרשה לי להגיד שקיבלתי הד שעוד כמה התרגשו ממעשיך ופועלך בצפון הארץ . לדוגמה ההופעה שלך בקיבוץ שניר במקלט שהוקלטה עבור הערוץ השני גרמה לי להתרגש עד מאוד .שמור על עצמך תאדיר ותעלה רק למעלה בחסדך הגדולים אתה נותן עוצמה ענקית לקהל ולאומה .חבל שאומנים אחרים לא לומדים זאת ממך בענבה וביראת כבוד אברך אותך ניפגש בהופעות אלטמן דוד מודיעין 0524541288

glitter8

New member
תגובה דומה קיבלתי ממנו..

כשברכתי אותו בהצלחה לקראת המופע בנווה שלום, והמרגש ביותר היה שתגובתו הגיעה שעות בודדות לאחר שכתבתי לו. עשה לי ת'שבוע... ומי שהיה במצדה שמע את הסיפור במלואו!

lile0

New member
תהייה

האם אתם חושבים שדויד בכבודו עונה למכתבים?לאן אתם שולחים את המכתבים?כשהייתי ילדה, היצטלמתי איתו, פיתחתי שני עותקים, ושלחתי לו עותק אחד בדואר עם מכתב מעריצה סטנדרטי.עד היום אני מחכה לתשובה.

glitter8

New member
סוג של תשובה...

אני שלחתי לו את המייל לכתובת שהוא נתן לי (לא מגלה!!) שהיא נראית די אישית, לפי מה שמרכיב אותה, אני משערת שהוא עונה אישית, פעם שלחתי לו מייל כשלימדתי את שירי יונתן גפן וכשפגשתי אותו לאחר מכן הוא זכר את המייל הזה כך שלפחות הוא קורא אותם או שמי שקורא עבורו מוסר לו את התוכן... כשהיית ילדה, לילכי, דייויד היה כוכב במושגים של אלפי מכתבי מעריצים ביום, אני משערת שלא ממש היה לו זמן לענות... אני ושרית, אגב, עברנו למתן תמונות באופן אישי...ככה זה בטוח מגיע אליו...(ובטח גם לפח...או לאיזו מגירה עלומה...)

lile0

New member
המייל שלו? קטן עליי

פעם, לפני אי אלו שנים, היה לו נהג שקראו לו צ'יקו, ומרוב שאני וקרן היינו הולכות להופעות הכרנו אותו, והוא נתן לנו את הפלאפון שלו כדי שנוכל להתקשר אליו ולשאול אותו לגבי הופעות (כשהיו הרבה הופעות בערב אחד ביום העצמאות, רצינו לדעת מתי תתחיל הופעה בירושלים או משהו כזה, לא ממש זוכרת). בקיצור, בערב של ההופעה קרן התקשרה למס' הזה, אבל מה? צ'קו היה בנהיגה ולא יכל לענות, אז מי ענה במקומו לטלפון?? נכון, דויד !! אז קרן שאלה :"מי זה? דויד?" , כשנפל לקרן האסימון שהיא מדברת בטלפון עם דויד, היא כ"כ נלחצה/התרגשה שהיא פשוט ניתקה לו את הטלפון!! ואז, אחרי שנרגעו הרוחות, רצינו להתקשר שוב, אבל לא העזנו.. אז השורה התחתונה היא, שקרן, היחידה מבין כל חברי הפורום שניתקה את הטלפון לדויד
לצערנו, הנהג הוחלף, ואיתו מספר הטלפון

alti26

New member
אני אסביר לך

יש לי את הכתובת הפרטית שלו בדואר אלקטרוני לא מגלה

lile0

New member
לא מגלים לי כלום בבית הזה! ../images/Emo10.gif

אולי תתנו לי את המייל שלו? אני אשלח גם לו קישור ל"כרובי רוצה להיות שם"..

lile0

New member
אני לא יודעת

אם זה היה הנהג שעשה את התאונה, בכל זאת, זה היה לפני משהו כמו 10 שנים

למעלה