מכתב שנשלח ובקושי נפתח....

tairon

New member
מכתב שנשלח ובקושי נפתח....

הלמות ליבה של המוזה געשו.. ידיה רעדו כשאחזה במעטפה .. היא התכופפה לעבר המעטפה להריח ו.. התעטשה.... בבת אחת.. למעטפה היה ריח משונה.. שגרם לה לגירוי חזק באפה... והיא החלה בסדרת התעטשויות.. עיניה דמעו אבל היא הייתה חדורת אמביציות.. ועקשנות היא תקרא את המכתב הזה ויהי מה!!!... היא נזכרה.. פעם בדייט שהיה לה שעסק כמנתח פלסטי והשאיר אצלה למזכרת מסכת מנתחים היא רצה לה למגירת ההפתעות.. בה היא שמרה על אוצרותיה.. שלפה ממעמקי המגירה את המסכה הירוקה... הניחה על פניה ושוב רצה אצה לה לכיוון המעטפה.. אוחזת בה ניגשת בשתי ידיה מתחילה לפתוח את המעטפה כשלפתע צלצול טלפון החריד את שלוותה.. היא הניחה שוב את המעטפה...והרימה את השפופרת בציידו האחר של הטלפון היה איש טלמרקטינג שערך בזה הרגע סקר לגבי השימושים של מסכות לניתוחים... היא כמובן ניסתה לנפנף אותו בטענה שהיא עסוקה והוא שהשתדל אמר לה שהיא נשמעת לו נורא נורא מצוננת או שככל הנראה היא מכורה לענין של מסכות הניתוח...לבסוף היא עשתה אייתו הסכם שיתקשר אליה עוד שעה.. והיא תענה לו במסירות על כל שאלה בסקר.. היא התנשמה ארוכות... הניחה סוף סוף את הטלפון בצד ושוב.. רצה אצה גצה למעטפה... שלחה את ידה לכיוון המעטפה ואצבעותיה נתקלו בכוס הקפה שחיכתה לה על השולחן....לצד המעטפה.... הקפה ניתז לכל עבר.. טיפות של טסטר צוייס הציפו את המעטפה הנחשקת.. היא לקחה לידה מגבת והחלה לספוג את נוזלי הקפה אשר היו על המעטפה... ואז........ נשמע דפיקה על דלת ביתה..... היא מדלגת בקלילות לכיוון הדלת קצת פולטת מקבץ של קללות עסיסיות..כמו למשל... "מי שנמצא מעבר לדלת הלוואי ותתעורר בוקר אחד מאוחר תרוץ לעבודה ותגלה שזה בכלל שבת מנוחה" היא פתחה את הדלת ומעבר לדלת עמד לו ילד נמוך קומה וזב חוטם.. שבא להתרים לאגודה למען מסכות אלמונימיות.. היא שמה לו ביד שקל עשרים.. וסוכרייה על מקל.. ורצה אצה גצה לה למעטפה שדמתה לעיסת ניר בצבע חום... בטעם נס קפה.... עם ריח של טסטר צוייס אך לא היא לא המוזה היא בה וכמוזה היא לא תתייאש.... אז נחתה עליה המוזה היא תיקח את המעטפה ישירות אל תוך המיקרוגל לייבוש מהיר עם בונוס נוסף למה לא? שנים במחיר אחד הוסיפה שניצל של טבעול .. 30 השניות חלפו כנצח...ובסיומן.. הייתה לה מעטפה יבשה ושניצל... היא התיישבה לה על השולחן.. נגסה במעטפה וניסתה לפתוח את השניצל.... שהבינה את הטעות החליפה בין הידיים נגסה בשניצל וסוף סוף פתחה את המעטפה....ובתוכה היה מכתב הודעה על הכינוס השנתי של השרות הבולאי והיא מוזה אורחת הכבוד ותקבל פרס... 25 בולים למשלוח בארץ....

sunset*

New member
יאאאאאא מוזי מקללת?

"מי שנמצא מעבר לדלת הלוואי ותתעורר בוקר אחד מאוחר תרוץ לעבודה ותגלה שזה בכלל שבת מנוחה" חחחחחחחחחחחח אוי מוזילה, לא נורא, לכולנו יש ימים הפוכים, בהם הכל לא הולך. צריך לנשום עמוק, לספור עד 10 ולהכין אסדו טוב. ואז בטוח הכל יעבור. כמובן, צריך קצת צ´ימיצ´ורי, כמה סטייקים בצד ואיזה יין צונן. עכשיו כמה פעמים אמרתי לך לא לשתות קפה ולעשות במקביל דבריפם אחרים? לקפה יש טקס משלו, ומה פתאום הוא מונח ככה סתם על השולחן?? ולענות ככה לנציגים בטלפון? בחיי. איפה הנימוסים? לפחות היית מוציאה ממנו דייט... ולגבי השניצל, ממש ביזיון,,,, מי אוכל עוף? ואם כבר אז שיהיה מילנסה... ודבר אחרון לגבי הכנס, שיהיה לך בהצלחה, שמעתי הוציאו סדרת בולים מיוחדת של פרדסים וחמניות... אז קלעו בול לבול.

ה מוזה

New member
אם זה מה שקורה כשאתה משועמם ..

אני מוכנה שתשתעמם אצלי כמה שתרצה
אגב, טסטר צ´ויס הולך טוב עם מעטפה .. ושניצל ממש טעים עם בול
תודה על החיוך ועל הצחוק שלא נגמר ... טאיירון האיש הקסם האגדה והדימיון

סליחה

אבל אני חייב לציין שהיא נתנה לי רק 90 אגורות וסוכריה חצי אכולה הכל בגלל מכתב? מעניין אם היא תרמה גם בעבודה...

sunset*

New member
יאאאא

הממממ אם זו סוכריה כמו שבירושלים מכנים אותה ... אז זה שווה לגבי 90 אג´ , זה 90 אג´ יותר ממה שאני קיבלתי.

sunset*

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ברור, הרי העודף הולך לתרומה למען הצבי

דונט סטפ און מי סטמפ

נפוצה לה שמועה שאני הפרס של המוזה תגידו מוזה מזמוזה זה זו עם המוזה? ואם כן רק שלא יפןל עליה המוזה להרביץ לי ליק לק ולשלוח אותי בדואר נע נע זה לא וואל דאן נכון?

sunset*

New member
מרוב בולים כבר לא רואה בול-בולים

דווקא לי לק נשמע לי טוב. חיחיחי

המעטפה הזו נכון זה...

מכון כושר פעיל ניד כאילו כל מה שמקבל מעטפה כזו מיד נכנסת לתוכנית אימונים רב שנתית ובתום האימונים כשאר היא פותחת כבר את המעטפה היא כולה מיוזעת נושמת ומתנשפת כאילו זה עתה עשתה מרתון ...

ה מוזה

New member
שכחת לציין את הטישו לחוטמו של הזב

טישו שנלקח בהשאלה מפורום שכן .. וניתן ללא עלות כספית לטובת חוטמו הזב של זב החוטם .. עכשיו יש מילה שלא ברורה לי " עבודה "??

sunset*

New member
---- אין יותר שרשורים----

השרשור הזה נסגר, הצבי חייב ללכת לישון, השירות הבולאי יפתח מחר בבוקר. וירושליםםםםםםםםםם

עבודה זה

המקום שתורמים שם כולם אומרים לי "תרמנו כבר בעבודה.." ופעם הבאה תביאי לי טישו לא משומש |אייקון של ילד זב חוטם עם טישו נותן נישיקה למוזה|

למעלה