מכתב שנשלח לבזק

rabinh

New member
מכתב שנשלח לבזק

א. אבקש התיחסות רצינית בבזק לנושא ההנחה ב-adsl גם לחסרי המזל שהצטרפו לפני מרץ. ב. מדוע מהירות השליחה ב-adsl לא מופיעה בשום פירסום ו/או מסע שיווק של בזק ? פירסום נתוני הגלישה כפי שבזק מפרסם הם הטעיה מודעת ומכוונת של הצרכן, upstream כמו של בזק אינו נחשב בשום מקום בעולם כ-``אינטרנט מהיר`` והשימוש במושג זה הוא הטעיה מפורשת של הצרכן התמים תוך גביית מחיר על שרות שלא קיים ! מקוה להתיחסותך הענינית בכבוד רב Hr העתק משרד התקשורת. משרד המסחר והתעשיה.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
adsl אומנם חרא... אבל...

תראה יש לי גם adsl מזה ימים רבים- עוד מאז שזה היה תחת ניסוי בחיתוליו. עוד מאז היו בעיות איתו של מהירות והתנתקויות ללא כל קשר לספק השירות. מה שאני כן יכול להגיד זה 2 דברים: א. המהירות היא לא יכולה להיות משהו קבוע- זה אמור לנוע בין 160 קילו בייט לשניה, לבין 210 קילו בייט לשניה. עוד דבר- השליחה האיטית לפי מה שהבנתי היא במכוון- היות ואין הרבה שליחה מהמחשב- ולעומת זאת הקבלה היא רבה יותר- יש ניצול של חלק מה``מקום`` של השליחה בקו עבור ``קבלה``. לפי דעתי ברב המקרים זה דבר טוב- מה שאומר שבמקום שהיית מוריד דברים ב-100 קילו לשניה אתה מוריד אותם ב-100 קילו, נכון לפעמים זה מעצבן כאשר אתה שולח משהו או אם אתה רוצה לעשות את המחשב שלך למעין שרת- אבל זה מה יש- את זה הם כן מציינים בהסכם התחברות! שים לב למה אתה חותם. עדין למרות כל זאת- דעתי לא משתנה- ן- adsl זה חרא של דבר- אנשים תשארו עם- dial up! רגיל!

@poet

New member
hehehe

אתה תכעס עלי שלא אמרתי לך אבל אתמול אני ובלייד מצאנו איך להאיץ את הקשר על ל מעל 500 קל מה שצריכים זה מודם רגיל חשבון דיאלאפ איי די אס אל ותוכנה לסיכרון בין המודמים גיימסי אתה מבין שברגע שאתה מקבל אתה חייב לשלוח נכון? אבל השליחה מוגבלת באייד י אס אל אבל מה אם הייתי נותן למודם 56 להצטרף לשליחה (זה עוד 4 ק`` ) וזה עוד 100 קל לקבלה המממ אם יש לך אומץ תנסה כי אנחנו נהנים מכל רגע

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אז שורה תחתונה-

איך בפועל אני עושה את זה? פרט נמק הסבר, והבא לינקים להורדות!

למעלה