מכתב שנשלח - ללא תגובה

Lonely Planet

New member
מכתב שנשלח - ללא תגובה

לד´ היקרה ! כבר הרבה זמן שאני רוצה לספר לך כיצד אני מרגיש כלפייך, אבל עד עכשיו לא מצאתי את הזמן המתאים ולכן החלטתי לספר לך במכתב זה. בהתחלה שהכרנו הרגשתי את הקשר העמוק שנוצר בינינו וכמו שכתבתי לך במכתב הקודם הרגשתי שאנחנו חברים בנפש ושלעולם לא אתאהב בך...אך קרה הדבר והתחלתי לפתח רגשות ואינני יודע מה לעשות. אני מאוד מכבד אותך ואת החבר שלך ואני האחרון שארצה לפגוע ביחסים ביניכם אך אני לא יכול לשמור יותר את רגשותיי אילו, אנ חייב להוציא את הכל ולשתף אותך ואני רק מקווה שזה לא ישנה את מה שהיה בינינו עד כה... כפי ששמת לב בתקופה האחרונה ואפילו הזכרת זאת מס´ פעמים, אני מקנא בך, אני מקנא שאת יוצאת עם אחרים, אני ממש יוצא מכליי, אני מקנא שאין לנו זמן איכות ביחד... אני כל הזמן חושב עלייך ומתגעגע אליך, בלילות לא מצליח להירדם ובימים לא מצליח להתרכז. זו הפעם הראשונה שאני מרגיש כך כלפי בחורה, זו הפעם הראשונה שאני מתאהב וחבל לי שדווקא לך אני מפתח את רגשותיי ולו רק בגלל שיש לך חבר שאת אוהבת מאוד ואני מכבד את זה ובגלל שאני יודע שאין סיכוי שיהיה בינינו משהו. לא פעם שאלת אותי מה אם הייתי נפרדת מהחבר או מה אם לא היה לי חבר איך היו היחסים בינינו ואני התחמקתי מתשובות אך עכשיו אני חושב שאני יודע – הייתי בהחלט מעוניין לנסות שיהיה בינינו משהו. באהבה, נ´. נ.ב : חשוב לי לציין שאנחנו בני אדם ואנחנו לא בהכרח יכולים לשלוט ברגשותינו ושאין לך מה לדאוג ממה שאני מרגיש כלפייך מכיוון שאני לא אעשה שום צעד שעלול לפגוע בך ו/או בחבר שלך. ================================================================== "זכור זאת: אתה תמיד חלק, כי לעולם אינך נפרד..."

למעלה