מכתב שקיבלתי מאלוהים.....

la colorada

New member
מכתב שקיבלתי מאלוהים.....

שלום. אני אלוהים. היום אני אטפל בכל בעיותיכם. זכרו, אני לא זקוק לשום עזרה, הנצח וכל היקום עומדים לרשותי. אם תתקלו בבעיה בחיים שאין אתם יכולים לטפל בה, אל תנסו אפילו לעשות זאת בכלל. הכניסו אותה לתוך תא "השמ"ב" (הדברים שאלוהים מטפל בהם). כל הבעיות תטופלנה, אבל זכרו - בקצב שלי, לא שלכם. מיד לאחר שהכנסתם את הבעיה לתא, אל תמשיכו לדאוג לה, היא הופכת מיד להיות הבעיה שלי. במקום זאת, כוונו את הפוקוס שלכם לדברים הטובים ביותר שקיימים בחיים שלכם כרגע, ויש המון כאלה. אם אתם תקועים בפקק, אל תתייאשו. יש המון אנשים בעולם הזה שבשבילם הנהיגה היא צ´ופר שלא חלמו עליו. אם יש לכם יום נוראי בעבודה, חשבו על כל אלו שהם מחוסרי עבודה כבר שנים. אם מערכת היחסים שהייתם מעורבים בה התפרקה, חשבו על אדם שאף פעם בחייו לא חווה אהבה או שלא אהבו אותו. אם תקטרו על זה שהסתיים לו עוד סוף שבוע, חשבו על אישה עם צרור של צרות, שעובדת 12 שעות ביום שבעה ימים בשבוע כדי להאכיל את ילדיה. אם יש לכם תקלה במכונית, במרחק גדול מדי מכדי לקבל עזרה, חשבו על הנכים שיקפצו על ההזדמנות ללכת. במקרה ותמצאו שערה לבנה חדשה על הראש, זכרו את חולי הסרטן שנמצאים בטיפול כימותרפי, ושהיו רוצים שיהיה להם שיער לבדוק. אם אתם נמצאים בדרך ללא מוצא בחיים ולא יודעים לאן לפנות, ואתם שואלים את עצמכם: מה התועלת בכלל? היו מלאי תודה! ישנם כאלה שלא הצליחו לחיות מספיק שנים כדי להגיע לנקודה הזאת. לכל דבר בחיים הללו יש סיבה ותכלית, גם אם לא תמיד אתם מסוגלים לראות אותם, הם שם האמינו לי, ככה בראתי את היקום... אל תפסיקו לעולם לחייך ולדעת שיהיה טוב, כי אתם יוצרים את המציאות של עצמיכם. יש לכם אינסוף סיבות להיות מאושרים – רק תפתחו את העיניים ותראו... אוהב .......אלוהים.

למעלה