מכתב ששלחתי

Y A E LY

New member
מכתב ששלחתי

ועשה לי ולעוד כמה אנשים טוב- מכיוון שהמכתב היה ארוך מאוד ורגשני מאוד, אבל לא שמרתי אותו אספר לכם עליו, ואבקש מכם לעשות כמוני... ב4.3.96 נערה בת חמש עשרה יצאה לחגוג את יום הולדתה ואת חג הפורים בת חן שחק בדיזינגוף סנטר. באותו זמן נוראי החליט בן עוולה להתפוצץולרצוח בדם קר לא מעט אנשים (או ליתר דיוק 13- כמה סימבולי) אנשים אך ורק כיוון שהם היה יהודים. המשפחה של בת- חן שחק ז"ל החליטה לנסות כמה שאפשר (ואפילו די הצליחה) לא לשקוע בעבר אלא- להמשיך הלאה ולהנציח ולזכור את בתם ואחותם האהובה בדרך שונה. משפחת שחק הקימה עמותה ששמה "העמותה להנצחת בת חן שחק ז"ל" ששמה לה למטרות את טיפוח השלום, האורינות וקידום הדו-קיום. הדרך של העמותה לממן את עצמה היא תרומות ומכירת ספר שמורכב מקטעים מיומנה, שיריה, ומכתבי של בת חן ז"ל שכתבה לפני הירצחה. שם הספר הוא "הוא עובר לידי". כאשר נתקלתי מסיבותי האישיושת שלי באתר האינטרנט לזיכרה של בת חן התרגשתי מאוד, וכתבתי מכתב ארוך מאוד למשפחתה. בעקבות המכתב אמה של בת חן התקשרה אלי ודיברה איתי באריכות והסבירה לי שהמכתבים הם הדברים שמעודדים אותה. אני הזמנתי היום את הספר, אבל ברצוני לעודד אתכם כל כותבי המכתבים המדהימים, לעודד משפחה כל כך מסכנה, לעזור להם להרגיש קצת יותר טוב ולו לשניה אחת. כתובתם: העמותה להנצחת בת חן שחק ז"ל ת.ד. 282 תל מונד ------ מיקוד: 40600 יהי זכרה ברוך.

נפש הים

New member
הם הצליחו.

הם הצליחו להנציח אותה. קראתי את מה שכתבת וכשציינת את השם ´בת-חן שחק´, השם צלצל באוזני. איני מכירה אותה או את המשפחה שלה ובכל זאת, זכרתי את השם. הם הצליחו להנציח!

neta s

New member
בת חן שחק

נרצחה בפיגוע בדיזינגוף עם שתיים מחברותיה, שלושתן תושבות תל מונד וצורן. הפיגוע היה בפורים 1996, במסגרת "דיזינגוף צוחק" אם מישהו זוכר. עוד לא היו בנות 16 יהי זכרן ברוך

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gifפרחים שנקטפו . תודה יעל על

הקישור לאתר. יצרתי קשר עם העמותה ,ביקשתי את אישורם להעלות לפורום את מכתביה של בת חן .במעט שנוכל אולי גם פה להנציח אותה..

Y A E LY

New member
אין בעד מה

בת חן נרצחה ביום הולדתה ה-15. אני בטוחה שהעמוןתה תסכים- אתמול דיברתי אם אמה והיא אישה מדהימה.
לזכרה של בת חן. (שכחתי אתמול) תשלחו מכתבים ותעודדו אצת המשפחה. זה חשוב מאוד- זה מה שעושה להם טוב ואתם אנשים טובים שלי (חוצמ...) תוכלו לעשות טוב- לא תעשו?!?

למעלה