מכתב ש..נכתב..ו..

Mashina Girl

New member
מכתב ש..נכתב..ו.. ../images/Emo28.gif

לא יודעת אם נועד להשלח, לא יודעת אם זה ממש מכתב,מה שאני יודעת זה...שזה משקף את כל הרגשות שלי כלפי החברה הכי טובה שלי,וזה לא סתם חברה הכי טובה שמהכיתה שלי או משהו,זה יותר מורכב,אבל..לא לכאן
. וכן,אני יודעת שאני לא יצירתית או משהו,אבל..זה אמור להיות בשפת העם. ANYWAY; ילדה.... אני מתגעגעת אלייך כל-כך... רק עכשיו אני מבינה שאף פעם לא הייתה לי חברה הכי טובה,כמוך... כל החברות שהיו לי היו ´סתם´ ..כולן היו מגעילות בסופו של דבר, וזה לא נגמר טוב.. ילדה... אני מקווה שזה לא יקרה לי גם איתך... אני אוהבת אותך... חבל שהקשר שלנו הוא רק מכאן...חבל שלא נועדנו להיות ´החברות הכי טובות´ במציאות.. ילדה... את יודעת,אני תוהה אם את מרגישה אותו דבר כלפיי. אם את סובלת כשאינך איתי המון זמן... תמיד אחרי תהיות רבות אני מגיעה למסקנה שלא,ואז כואב לי... תמיד אמרו לי שכן,אבל לא נראה לי שבאותה המידה... ילדה... מבטיחה לך שתמיד אזכור אותך.. ושתמיד תמיד תמיד...אוהב אותך ואשאיר לך מקום בליבי... ילדה.... כמה בכיתי בגללך, כמה אהבה הפגנתי כלפייך, כנראה שהיית עיוורת כלפיה... ילדה... איפה את?!

Mashina Girl

New member
עוד..מכתב אחד .. ../images/Emo28.gif

מופנה..לריבונו של עולם,כמובן..ומדבר על כל מיני דברים קשים,שהפריעו לי,בין היתר גם על החברה הזאת ו..הוא נכתב דיי מזמן..29/3/02. אלוהים, תגיד לה,שאני מתגעגעת. אני לא יודעת אם קרה לה משהו,אני בחוסר ידיעה מושלם אני כל היום (כמעט..) חושבת עליה (ועל כמה שהחיים חרא [עוד יותר] בלעדיה). לא יודעת מה לעשות. מה לעשות כדי שנחזור להיות חברות כמו פעם. מה לעשות כדי שזה לא ייגמר? איך להגיד להשאני אוהבת אותה? הרי זה לא נשמע אמיתי כאשר אני סתם שולפת את זה מהכיס. זה נראה כאילו באתי לצאת מידיי חובה, אבל זה לא. אני אוהבת אותה מאוד,היא החברה הכי טובה שלי,והכי טובה שהייתה לי. למה? למה אתה עושה לי את זה? למה שיהיה לי רע? היא בין הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים. איתה צחקתי,איתה העברנו צחוקים שרק שנינו הבנו, איתה בכיתי ברגעים קשים. לה סיפרתי על כל דבר שעבר עלי,וניסינו להיות "פסיכולוגיות קטנות" אחת של השניה. למה עכשיו פתאום הכל נגמר? אני נטרפת מגעגועים. אני רוצה שהכל יחזור להיות כמו פעם. אבל אין באפשרותי לעשות כלום. והכל,הכל באשמתי. אני גרמתי לכל הניתוק המתמשך הזה שהולך ונהיה כלום,פשוט כלום! תקלוט שקשה לי,תקלוט שבלעדיה אני לא אני! מה אני אעשה? בבקשה תחזיר לי אותה. בבקשה. אני אוהבת אותה. אני לא יודעת מה קרה לי לאחרונה, אני לא שפויה במיוחד. בבקשה תחזיר את "אני" הישנה,בבקשה. אני מתחילה להתגעגע אליה.מאוד. להתגעגע זה עושה לי רע. בבקשה. בכל לשון של בקשה. אני כל היום רק עצובה ובוכה. למה לאחרים כן יכולה להיות שמחת חיים? תתן גם לי קצת. תעשה לי את החיים קלים,טיפה..רק כדי שאוכל לחזור למיטבי. בבקשה..בבקשה..בבקשה..אלפי פעמים,אני מתחננת.. בבקשה תחזיר אותי לכמו שהייתי פעם! ייתכן וזה מה שגרם לאנשים להתרחק ממני,זה כולל את כל החברות שלי, זה כולל את החברה הכי טובה שלי שכ"כ חשובה לי (היא מהאינטרנט-כך שזה הרבה יותר קשה),שאני כ"כ מתגעגעת אליה,והלב שלי,הוא קרוע לשתיים... חלק אחד שבור והרוס אצלי,והחלק השני, רק אתה יודע איפה..... מלא אנשים שמחים סובבים אותי, למה הם לא מצליחים להדביק אותי בשמחה שלהם? תמיד זה היה משהו מדבק אצלי, צחוק, שמחה בדיחות...ככה כל היום,כל הזמן. לא היה יום שלא היו רואים את שיניי מבצבצות מהחיוך הרחב שהיה דואג להופיע על פניי,שגם הוא הלך לאיבוד איפשהו אי שם...למצוא אותו,רק אתה יכול, איפה הוא? רק אתה יודע. בבקשה תעזור לי,בבקשה! יודע? כשאני חושבת מחשבות על התאבדות וכל זה-אני לא שולטת בעצמי,אבל אני מתכוונת לזה, לא מזמן זו הייתה הפעם השניה שהסוף שלי היה קרב. למה הוא לא בא? כי אתה לא רוצה בכך? אולי זהו מין אות שמראה לי שעוד מעט תקל לי על החיים והכל יחזור לקדמותו? שווה לחכות? לא יודעת... אני נמצאת באי ידיעה מוחלט, לא יודעת מה אני רוצה, בקושי שיודעת מי אני. אבל חושבת על הסוף,ולא מצליחה להוציא את זה מהראש שלי. האנשים שלא מבינים אותי גורמים לי לחשוב על הסוף עוד יותר. בבקשה..אני כותבת את כל זה בדמעות. בבקשה תגאל ממני את הסבל הזה שנקרא חיים,או שתחזיר את הגלגל שלי אחורה. או שאני חיה,או שאני מתה. תחליט אתה.אבל שיהיה מהר. ולא כואב. רק תחליט,בבקשה...בבקשה... אלוהים, תגיד לה,שאני מתגעגעת. אני לא יודעת אם קרה לה משהו,אני בחוסר ידיעה מושלם אני כל היום (כמעט..) חושבת עליה (ועל כמה שהחיים חרא (עוד יותר) בלעדיה). לא יודעת מה לעשות. מה לעשות כדי שנחזור להיות חברות כמו פעם. מה לעשות כדי שזה לא ייגמר? איך להגיד להשאני אוהבת אותה? הרי זה לא נשמע אמיתי כאשר אני סתם שולפת את זה מהכיס. זה נראה כאילו באתי לצאת מידיי חובה, אבל זה לא. אני אוהבת אותה מאוד,היא החברה הכי טובה שלי,והכי טובה שהייתה לי. למה? למה אתה עושה לי את זה? למה שיהיה לי רע? היא בין הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים. איתה צחקתי,איתה העברנו צחוקים שרק שנינו הבנו, איתה בכיתי ברגעים קשים. לה סיפרתי על כל דבר שעבר עלי,וניסינו להיות "פסיכולוגיות קטנות" אחת של השניה. למה עכשיו פתאום הכל נגמר? אני נטרפת מגעגועים. אני רוצה שהכל יחזור להיות כמו פעם. אבל אין באפשרותי לעשות כלום. והכל,הכל באשמתי. אני גרמתי לכל הניתוק המתמשך הזה שהולך ונהיה כלום,פשוט כלום! תקלוט שקשה לי,תקלוט שבלעדיה אני לא אני! מה אני אעשה? בבקשה תחזיר לי אותה. בבקשה. אני אוהבת אותה. אני לא יודעת מה קרה לי לאחרונה, אני לא שפויה במיוחד. בבקשה תחזיר את "אני" הישנה,בבקשה. אני מתחילה להתגעגע אליה.מאוד. להתגעגע זה עושה לי רע. בבקשה. בכל לשון של בקשה. אני כל היום רק עצובה ובוכה. למה לאחרים כן יכולה להיות שמחת חיים? תתן גם לי קצת. תעשה לי את החיים קלים,טיפה..רק כדי שאוכל לחזור למיטבי. בבקשה..בבקשה..בבקשה..אלפי פעמים,אני מתחננת.. בבקשה תחזיר אותי לכמו שהייתי פעם! ייתכן וזה מה שגרם לאנשים להתרחק ממני,זה כולל את כל החברות שלי, זה כולל את החברה הכי טובה שלי שכ"כ חשובה לי (היא מהאינטרנט-כך שזה הרבה יותר קשה),שאני כ"כ מתגעגעת אליה,והלב שלי,הוא קרוע לשתיים... חלק אחד שבור והרוס אצלי,והחלק השני, רק אתה יודע איפה..... מלא אנשים שמחים סובבים אותי, למה הם לא מצליחים להדביק אותי בשמחה שלהם? תמיד זה היה משהו מדבק אצלי, צחוק, שמחה בדיחות...ככה כל היום,כל הזמן. לא היה יום שלא היו רואים את שיניי מבצבצות מהחיוך הרחב שהיה דואג להופיע על פניי,שגם הוא הלך לאיבוד איפשהו אי שם...למצוא אותו,רק אתה יכול, איפה הוא? רק אתה יודע. בבקשה תעזור לי,בבקשה! יודע? כשאני חושבת מחשבות על התאבדות וכל זה-אני לא שולטת בעצמי,אבל אני מתכוונת לזה, לא מזמן זו הייתה הפעם השניה שהסוף שלי היה קרב. למה הוא לא בא? כי אתה לא רוצה בכך? אולי זהו מין אות שמראה לי שעוד מעט תקל לי על החיים והכל יחזור לקדמותו? שווה לחכות? לא יודעת... אני נמצאת באי ידיעה מוחלט, לא יודעת מה אני רוצה, בקושי שיודעת מי אני. אבל חושבת על הסוף,ולא מצליחה להוציא את זה מהראש שלי. האנשים שלא מבינים אותי גורמים לי לחשוב על הסוף עוד יותר. בבקשה..אני כותבת את כל זה בדמעות. בבקשה תגאל ממני את הסבל הזה שנקרא חיים,או שתחזיר את הגלגל שלי אחורה. או שאני חיה,או שאני מתה. תחליט אתה.אבל שיהיה מהר. ולא כואב. רק תחליט,בבקשה...בבקשה...

ה מוזה

New member
הרבה שאלות ...הפנית לריבונו של עולם

וכל התשובות..... קיימות בך , אפילו ענית עליהן תוך כדי כתיבת המכתב לריבונו של עולם .. זה לא שהיא השתנתה , זה לא העולם שהשתנה - זו את שפשוט קצת הלכת לאיבוד איבדת את הקשר עם מי שאת .. אז באמת תוכלי לחייך לאחרים כשאת לא מחייכת לעצמך..איך תוכלי לאהוב אחרים (מבלי להרגיש שאת שולפת את זה מהכיס ולא מהלב)..איך תוכלי לעשות זאת אם אין בך אהבה לעצמך .. ה"אני" הישנה שלך לא הלכה ממך .. והיחידה שיכולה להחזיר אותה זו את ריבונו של עולם ייתן לך את הכוח והאמונה לעשות כל שתרצי .. אבל את הכוח להשתנות - רק את תוכלי למצוא - בתוכך . והוא קיים והוא שם . בלבול ,חוסר ידיעה ... הוא מצב של התחדשות - מתוך כל הבלבול תצמח מישהי חדשה , אולי ...ה"אני "הישנה במתכונת חדשה ,טובה יותר ,שמחה יותר יודעת את דרכה ויודעת את מי ומה שהיא ..אוהבת את עצמה ומודעת לערכה . "הסבל הזה שנקרא חיים" - ריבונו של עולם הפיח נשמה בקרבנו .. אם נבחר לראות בחיים סבל ולחיות לפי משפט זה אכן ,יהיו אלו חיי סבל אבל יש דרך אחרת לחיות הביטי תמיד על הצד המואר - על חצי הכוס המלאה החיים הינם חגיגה ,הם ציור ...אנחנו מחליטים באיזה צבעים לצבוע את ציור חיינו . שהצבע בציור חייך יהיה - כל צבעי הקשת

ה מוזה

New member
לאבד חברה טובה וקרובה ..

מאוד כואב ..כאילו חלק מאיתנו חסר , משהו שמילא אותנו נעלם נוצר לו חלל ריק ..געגוע . חברות יכולה להיווצר גם "מכאן"..היא לא תהיה פחות אמיצה או פחות קרובה מכל חברות אחרת במציאות .. אני מקווה שאולי היא תקרא פה את המכתב - או שבדרך כל שהיא תוכלי להסביר לה כמה היא והחברות עימה יקרה וחשובה לך . מקווה שתמצאו שוב את החברות המופלאה שלכן ...ושרק תתחזק. "חברים הם כמו פרחים ,צריכים לטפח אותם עם תשומת לב אהבה ויד מושטת" ברוכה הבאה לפורום
משינה גירל

למעלה