מכתב תחושה לתחושה

touchu

New member
מכתב תחושה לתחושה

בתחושותיי חשתי בדמעותייך זה היה כמו תחושותיי חשו בצריבה של הדמעות המלוחות את הזלת דמעות ואני חשתי בכל דמעה ודמעה שנשרה ומליבי המכווץ נשר כאב הוא כאבך בעדינות ביקשתי שתספרי לי על כל רגעי המחנק אותם את חשה על כל אותם רגעים שסובבו בראשך היפה רגעים אפלים של מכאוב ומתוך הכאב צמחת והפכת לכל כך רגישה וזה היופי שבך הרגישות הזו הערנות לכל דבר שחולף ושחולף בך עצב גופך מגיב מידית ואת באה אליי לחפש לך את אי השקט ואני זה שמבקש להביא לך אי של שקט מחוזות אחרים בהם האור הוא השולט והשלווה היא צליל ענוג ומלטף ואז רק להעניק לך חיבוק חזק מתמשך למען יחלוף היום הזה בו נדמה שכוחותייך אבדו

papit

New member
בייב שלי

בך היכולת הנדירה הזו להצחיק אותי להיכנס לתוכי לחוש מה שעובר עליי והשיתוף הזה יש בו לתת לי כח לפעמים אני מגיעה לדברים בדרך הקשה אולי אני לא ממש לומדת מהחיים, או שאולי אני לומדת כן ובכל זאת הכל הולך לי ב"קשה" מחפשת לי את המקום השלוו ועם זאת אולי לא עושה הרבה כדי להגיע אליו... ולמה? אולי כי הדרך לשם מפחידה אותי.. אולי כי אני פוחדת גם ממנה השלווה. וכל דבר קטן אצלי כרוך בלאגור הרבה כוחות ממני משו שלא היתה לי תמיכה מהצד אף פעם. אתה יודע ומכיר אותי בנימים הכי פנימיים שלי אל תיעצב, אתה נשמתי, אתה המלאך המתוק שלי רצונותיך תמיד טובים.. אני יודעת... לפעמים בוכה וכואב לי , ואולי מכל דבר כזה אני צומחת מחדש ושוב.. ושוב... הייתי רוצה לחוש את חומך, לחבק ולהרדם איתך האור של הבוקר היה נראה אחרת, אני יודעת. וכעת כשחצי ממני בך ואיתך... ואתה ישן אני מנומנמת... רוצה להיצטרף אליך לחלום לעוף איתך למחוזות אחרים. אוהבת אותך יקר שלי

למעלה