מכתב תלונה לאטסי- זקוקה לחוות דעתכן

anatbarshalom

New member
מכתב תלונה לאטסי- זקוקה לחוות דעתכן

גיליתי דרך חברה שלי שאינה מנויה באטסי שהיא לא יכולה לראות את האוצר הסקסי שהכנתי והבנתי שיש פה כנראה צנזורה, ואז עלתה בי התהיה והשאלה: אם אטסי הורידו לי את האוצר בפתאומיות מראש הרשימה ואם הם מעלימים אותו מהרשימות, סימן שהם לא מעודדים את העניין של דברים שמשדרים סקס, אבל, הם כן מאפשרים למוכרים למכור את זה! ואם זה כך היום בעניין הזה, מה יהיה העניין מחר? כתבתי מכתב די חריף ולפני שאני שולחת אני רוצה חוות דעת ואם יש לכן תיקונים/עידונים... On oct' 21st I made a treasury called: "SEX is everythung???". The treasury was a big success in terms of viewers, 17,000 people looked at it and it was first on the treasury list for 4-5 days. Than all of a sudden, it just disappeared, I assume you, the admin, took it away for your reasons. I could understand that (even though I Think different), but.... and here comes the real problem: A friend of mine who consider to become an etsy seller wanted to take a look at this treasury and to my surprise, she could NOT find it on my treasury list!!! I see it very well on my list when I'm logged in. And this is what I don't understand, ARE YOU BLOCKING SOME PEOPLE FROM SEEING SOME OF THE INFORMATION ON ETSY??? If, for some reason, you don't incourage sexy stuff on etsy, why do you allow the people to sell it? and if you don't have anything against it, why was it taken away from the 1st page and why is it gone from other people's view? I'll appreciate your reply, Sincerely yours, Anat Bar Shalom, mandalamagic1

היי ענת

אני לא אגיב על הנושא, אלא על אופי התגובה... דבר ראשון - "זה נורא ישראלי" - תגובה הסטרית משהו... כדי לגרום לתשומת לב ולשינוי כאן ועכשיו - נוראאאאאא ישראלי!!!!!!!!!!!!! אני בעד נימוק שכלתני, קר ברור ולא "מאיים". להגיד YOU, זה נורא לא יפה, עדיף THE ADMIN קחי נשימה ותארני את הטקסט עם פחות סימני קריאה ואם תשומת לב ברורה וישירה לדבר שאת חוששת ממנו (ממה שהבנתי - שאולי יש מניעה וכו...) את יכולה לציין שזה פוגע בך כיוצרת ידה ידה ידה.... אל תשכחי שבאטסי, אף אחד לא מחזיק אותך בכוח.

RolyzCreations

New member
לפני שאת שולחת (ומשתלחת)

הנה הסבר למה החברה שלך לא יכולה לראות את האוצר הזה: כל משתמש יכולה להגדיר אם הוא יראה אוצרות "למבגורים בלבד" יכול להיות שברירת המחדל לכל משתמש היא שלא רואים אוצרות כאלה. למבקרים (שאינם רשומים באתר) זוהי אכן ברירת המחדל. אני רואה את האוצר הזה ברשימת האוצרות שבעמוד הפרופיל שלך. לעומת זאת כשפתחתי את העמוד הפרופיל שלך בדפדפן אחר שבו אני לא logged in במשתמש שלי, אלא אורחת) אני לא רואה את האוצר הזה. תעשי בעצמך את הניסוי הזה, לפני שאת מאשימה אותם בדברים חסרי שחר.

milshake

New member
כמו שהיא אמרה..

הסיבה היא TAG ה-MATURE. הוא מצונזר אוטומטית אצל מי שלא אמור לראות אותו, בין השאר עוברי אורח או ילדים. אין סיבה לשלוח את המכתב.

anatbarshalom

New member
בנות, הורדתן לי את כל הרוח מהמפרשים הסוערים..

תודה על התגובות ועל האינפורמציה. זה בעצם הגיוני לחסום את ה-MATURE לכל אורח מזדמן... אני כן בדקתי בתור משתמש אנונימי לפני שכתבתי את התגובה, זה מה שלא היה נראה לי וקומם אותי, שהם חוסמים את זה למשתמשים לא רשומים אבל עכשיו הבנתי למה. תודה שעזרתן לי לא להשתלח (אהבתי את הניסוח, רולי...) באטסי על לא עוול בכפם. לפעמים עדיף שאני
ולא אתנהג כמו

למעלה