מכתב...

מכתב...

המכתב הזה מופנה ל... לא למישהו מסויים סתם למי שירצה ואולי בעצםזה לעצמי... כל כך הרבה דברים קורים אני אפילו לא יודעת מה בדיוק קורה מועקה ,מצוקה ענקית עוטפת אותי ,לחץ אדיר ואני לא יודעת איך לברוח מזה ,איך לעצור את זה למה? ממה? הצלקות מהפעם האחרונה עדין נשארו בעצם הצלקות משתי הפעמים האחרונות עדין נשארו זכרון כואב למה שקרה למה שאני עצמי עשיתי. מצד אחד זה טוב שהם נשארו ,כי זה מונע ממני לעשות את זה שוב ומזכיר לי שזה לא שווה את זה ואת הסבל והכאבים והדם והלכלוך אבל מצד שני לראות אתזה כל פעם מחדש עושה לי רע ומגעיל וגורם להרגשה מגעילה שמעלה לפעמים את הרצוןלעשות את זה שוב ו... זה דבר רע לחשוב ולעשות ובנוסף להכל יש גם את מה שקורה השבוע ואת כל הטרטורים שלהם ו... מה הם רוצים לעשות? להשפיל אותי עד הסוף? לדרוך עלי את שטיפת הכבוד העצמי הרעלך והמוטיבציה שאולי ישארו ירמסו לחלוטין? ואז כלום כלום כבר לא ישאר רק מישהי מתה מבפנים הרוסה עוד יותר? מה הם רוצים? מה אתם רוצים? מה אני רוצה? מצטערת על הבלאגן ועל הכל המליון מכתבים שבזמן האחרון אני שולחת בבת אחת

ה מוזה

New member
היופי , הקסם , האור שנמצא בקצה...

המנהרה - כל הדברים האלו קיימים בפרטים הקטנים ..שלרוב אנחנו פשוט שוכחים לעצור ,להביט ולגעת בהם .. הביטי החוצה , השמש זורחת , צאי החוצה .. הביטי מסביב , יש עולם יפה וקסום שם בחוץ , תני לדברים היפים והטובים גם אם הם קטנים תני להם לגעת בך - או געי את בהם . לאט לאט האור יחדור פנימה , המועקה תהיה פחות מעיקה .. התמקדי בדברים קטנים שעושים לך טוב - חוף הים - לשבת מול הגלים , לבנות ארמון בחול , ללקק גלידה , להביט לאופק.. ספר טוב - קצת התנתקות מהעולם לתוך הפנטזיות .. אני בטוחה שתמצאי עוד דברים קטנים שעושים לך טוב .. ו.. אל תתצטערי על מיליון מכתבים - כי זה בדיוק המקום הנכון גם לטריליון מכתבים . צירפתי לך משהו קטן , לעשות לך קצת טוב ..

אהבתי ../images/Emo9.gif

תודה אני יכולה שעות לשבת ופשוט לבהות בתמונה ו..."לטבוע" בתוכה THANKS

למעלה